Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: Poradte co ješte změnit..

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    70

    TJn clověk nidky nevi jesi mi to začne bavit.. ale tak rád bych si neodelal procák rád bych takoval tak.. aby mu to neškodilu.. ale aby se zbytečne neschovával výkon. dkyž se z nej dá vzit vic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od Swwwoby1 Zobrazit příspěvek
    Jo ješte by mi taky zajimalo s tim chaldičem co jsi tu uved.. a s tou deskou jak sjem si vybral.. na kolik by se ten E8400 tak dal nataktovat.. ?
    S trochou štěstí,slušnym chlazenim atd atd cca 4Ghz

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    A co když ho to taktování chytne víc, než si teď myslí?
    Taky pravda
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    S trochou štěstí,slušnym chlazenim atd atd cca 4Ghz
    Ze zkušenosti můžu říct, že použitelnné to je tak na 3,8GHz (ve hrách) se vzduchem, aby to člověk zas moc nehonil. Na 4GHz je to už na můj vkus trochu nenažraný.

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Taky pravda
    Podívej se na mě. Lama lamerská si začala stavět z HW kompíček jak Lego a pak z něj ždíme, co to dá, jen tak před spaním, pro radost a mít doma kýbl s dusíkem, tak ho tam naleju.

    A kdo by to před nedávnem řekl.

    EDIT:Jinak z tohodle titulu bych se přimlouval k sérii desky DS4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    70

    Jo taky bych se chtel zeptat ohledne graficky karty..4850 je dostačujici ne? .. HD 4870 .. je dobrýá ale říkam si jetsli potřebuju takovej výkon .. protože když budu mit 22" monitor.. tak kromě crysis mi tam šecko na nejvyšši pujde.. tak neni co řešit ne?? navic ty grafiky.. podle me je to jedna z veci co nejryhleji stárne ne? Když je procák nedostačujici .. tak se ptřeatktuje.. grafiak se taky dá pretaktovat.. ale ne o moc... no a navic.. nejsem nákej overclocker.. mam rád nepsalený veci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Jj máš pravdu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    70

    no se divim že nemáš jen nataktovanou grafiku.. jinak máš natakvotáný co jde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Swwwoby1 Zobrazit příspěvek
    no se divim že nemáš jen nataktovanou grafiku.. jinak máš natakvotáný co jde..
    Já? Neboj. Mám. A kua brutálně. Accelero dělá divy. (Ale mám to taktlý jen ve hrách, abych si to užil).
    Jinak tady máš ukázku: výkonnostní preview z Clear Sky http://www.svethardware.cz/recenze-s...review/24756-5
    Jakou potřebuješ VGA, abys měl slušný FPS na svým LCD?
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 08-11-2008 v 23:13
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Já? Neboj. Mám. A kua brutálně. Accelero dělá divy. (Ale mám to taktlý jen ve hrách, abych si to užil).
    Taky bych taktoval kdybych měl co..Momentálně jedu bez PC jen na NB..ale penízky se už pomalu šetří..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Taky bych taktoval kdybych měl co..Momentálně jedu bez PC jen na NB..ale penízky se už pomalu šetří..
    A můžu ti složit sestavu? To by byl šupec......neboj. Sorry za OT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    70

    Tak jenom si řikam teda ja bych takhel takovat radsi nepokoušel.. nvm moc tomu nerozumim .. nák jsem nidky nic moc netaktoval.. ale tak do tý doby než se k to mu odhodlam tak se to určite naučim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Swwwoby1 Zobrazit příspěvek
    Tak jenom si řikam teda ja bych takhel takovat radsi nepokoušel.. nvm moc tomu nerozumim .. nák jsem nidky nic moc netaktoval.. ale tak do tý doby než se k to mu odhodlam tak se to určite naučim..
    Spolehni se. Od toho jsme tady. A když to děláš s rozumem a po kouskách a máš dobrý HW, nemusíš se bát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    A můžu ti složit sestavu? To by byl šupec......neboj. Sorry za OT.
    Seš blázen?.Sestavu si postavim a nataktuju sám..Hezky pomalu,polehoučku..Už jsem půl roku bez PC tak mi hrabe..Ale hodíme to na skládku,tady to je už moc OT...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Jj. Máš recht. Tak se doberte final řešení s tou MB a chladičem, já musím domů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    70

    >>fananek.. a co si myslis.. tobe se HD4850 nezdá .. já si myslim že bude docela dostařujjici.. tak potom zas 4870 stoji o 2.2 vic.. nvm už na to nemam prachy.. .. grafiku lepsi koupit potom můzu koupit kdykoliv.. tuhle třeba prodam přes bazar.. grafiky ryhle stárnou ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Neboj.Ber tu HD4850.Je to dobrá karta za slušnej peníz..Zahraješ si na ní dobře..A jak si psal vga nejrychlaji padá cena dolů..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ako zmenit zobrazeni?
    Od palomm v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-12-2010, 11:15
  2. Windows 7: Jak změnit písmo ?
    Od Malibu Joe v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2010, 20:39
  3. CRT: Kde ještě sehnat CRT
    Od adolfik v sekci Monitory
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-10-2009, 13:07
  4. jak zmenit rozliseni na monitoru????
    Od Bili v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 11:41
  5. Neide Zmenit Frekvencia
    Od SpeedFilip v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 19:06