Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 80

Téma: TES4 : Oblivion

  1. #61
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    110

    Sice nevím co je to BSOD ,ale mě padal Morrowind když jsem měl hodně zvednuté FSB (o cca 20%) a Ramka to nezvládala...

    Nevím jestli používáš nějaký čistíci prostředek na Win XP.
    Pokud ne, tak vyzkoušej Tune up utilities 2004,2006 nebo Aus Logic Boost Speed....
    Občas to může být nějaká softwarová kravina....kterou lze vyřešit těmito programi.

    A koukni se jak je to s podporou starých karet od Nvidie... na www.nvidia.com. Když jsem stahoval poslední verzi Forceware 93,71 tak tam bylo velké okno s výpisem podporovaných a nepodporovaných karet...

    A máš všechny patche ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od sokorotor
    Sice nevím co je to BSOD...
    Blue Screen Of Death - modra obrazovka smrti
    Citace Původně odesláno od sokorotor
    ...čistíci prostředek na Win XP...
    tak to zni krute
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    110

    Tak nevim jestli zní hůř Blue Screen of Death nebo čistící prostředek na XPčka ... ale modrá obrazovka znamená problém s Ram-kou...

    A ještě mě napadlo...Máš nainstalované poslední drivery na Chipset ? Ty totiž také mohou vyřešit leckterý problém...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    mam nainstalovany vsechno driveru na grafiku jsem zkousel hafo. ramka je 100% OK. zkusim ju shodit na 100 CL3-3-3-9-7, ale myslim, ze jsem to taky zkousel. bios mam skoro posledni - specialni tweakovaci verzi :-D Wokna sou po ciste insatanaci, originalni XP Prof :-D... asi bych mel uvazovat o nove platforme... :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od sokorotor
    ale modrá obrazovka znamená problém s Ram-kou...
    [OT]tak to rozhodne neni na 100% pravda... na slusne udrzovanych a aktualizovanych XP je BSOD vyjmkou, a casto to muze znamenat HW problem, ale taky to muze byt zpusobeno nejakou totalni prasarnou v jakymkoli programu... driv to bylo naprosto bezny zhrouceni se a znamka nestabilyty, az posledni dobou kdy jsou XP odladeny a malokdy se hrouti to byva casto prave kvuli pameti
    BSOD jsou znamy hlavne z W95 a W98, kdy to mohlo znamenat ze venku prsi, ze ses blbe pohnul na zidli nebo treba ze dite v africe si hraje s mickem...[/OT]
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 22-01-2007 v 22:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    hm. s nekteryma ovladacema to rovou slitne, s nekteryma to chvili bezi a pak bsod. zkusim jeste silnejsi zdroj, ptz to pada hlavne pri nejake vetsi scene... uplne stejnej bsod mi hazel i 3Dmark 2003 s nekteryma ovladacema. suxxx :-D

    jo... a jeste se mi poskubavaji NFSU - obkrouzim treba 5 kol a pak to skubne... pak kolo a skubne... pak to klidne skubne 10x v jednom kole a dalsi kolo nic :-/ ... ze ja si nenechal tu 4400Ti :-D zadnej monitoring niceho nemam zapnutej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    110

    Tak to těžko říct... ...už mě napadá jen že se ti něco přehřívá (chipset nebo karta). Mě když padal 3d mark 03 tak to prostě karta nezvládala a když jsem si koupil novou kartu tak 3d mark proběhl pokaždé v pořádku...

    A poslední 2 otázky... ta karta je z bazaru ? ...a používáš reset Biosu ?

    Já už jsem si prošel s mím PC skoro vše a vím jak naněj...

    A až ti bude běhat bezproblémů tak můžeš třeba použít FRAPS a típnou nějaké fotky...

    ...tak hodně štěstí...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    110

    Finální odpověd by mohla znít takto...

    Problém: PC se často a bez zjevných příčin resetuje...

    Odpověd: Řešení může být více...

    1. to může být chyba v rozvodné siti + kolísání napětí- Koknout na kabely,případně přepojit do jiné zásuvky.

    2. to může být chyba na základní desce- chyba to ale není tak závažná aby se PC nedokázalo rozběhnout, vyzkoušet na jiném PC, reklamace.

    3. Pokud se ukáže "modrá obrazovka smrti"+výpis+reset jedná se nejpravděpodobněji o problém s pamětí (RAM)- přeházet ramky nebo vyzkoušet na jiném PC, reklamace.

    Pokud je podezření na jinou komponentu- vyzkoušet postupně všechny komponenty na jiné PC.

    Je to kruté, ale je to tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    M&M6 jsem hral rok a celej jsem ho dohral. je to brutalni hra...


    hm. mam v oblivionu problem. nacpal jsem si do pocitace lepsi grafiku. misto 4400Ti mam FX5900XT a svete div se, ono to jede docela slusne i na tom tulenovi :-D. Blby je, ze +/- kazdou minutu to hodi BSOD 0x0000007 . Zkusil jsem snad uz vsechny ovladace, podtaktovat grafiku, procesor, agp dat na 2x... i cistou instalaci woken (sestava tradicni, tulen 1,755, asus tusl2-c, live5.1 s KX, msi fx5900xt)

    nejaky navrhy?
    Mrknul bych bych tradicne do prohlizece udalosti jestli se tam neco nekaka co pak vyusti v bsod .. Jestli to dobre chapu pada ti to hlavne pri zatezi .. zkus projistotu zmerit teploty jestli se ti neco neprehriva ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jasan ... koukal... chyba v modulu bla bla bla... oblivion. neprehriva se nic. kaslu na to. prodam celerona a koupim levne A64... boze... odpust. jsem spatny intelak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    jasan ... koukal... chyba v modulu bla bla bla... oblivion. neprehriva se nic. kaslu na to. prodam celerona a koupim levne A64... boze... odpust. jsem spatny intelak.
    TO NE!!!! neopoustej nase rady!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    v pohode... porad budu jeste mit 3x tualatina + 1x coppermina + 1xmmxko ;o)))
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    v pohode... porad budu jeste mit 3x tualatina + 1x coppermina + 1xmmxko ;o)))
    [OT]jenom aby se neurazily a nezacaly protestovat nestabilitou a nepredvidatelnostma ze ses nechal infiltrovat konkurenci[/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    110

    A to jako za chybu v modulu může celeron ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    imho si proste nerozumi deska s DX9 grafikama nebo se nejak hadaj ovladace nebo neco proste nevim... nakonec si tulena nechavam, ale pujde do jineho PC s 4400Ti :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-08-2008, 00:40
  2. Elder Scrolls 4: Oblivion
    Od wokpro v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-11-2007, 12:07
  3. GeForce: co oblivion na FX5500
    Od matilda v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 18:15