Kdo má nejrychlejší výpočet?
Před dvouma dněma jsem se "naučil" programovat ve Visual Basicu, udělal jsem takovou malou utilitku, která počítá "složitý" výpočet a měří čas...
Výsledek je v milisekundách, ten se také nahraje s vaší přezdívkou na server.
Až zmáčknete tlačítko, vyčkejte, nesekne se to, nebojte se
Program v příloze
Děkuji za testy
Ještě musím vyladit to, aby se na serveru soubor nepřepsal, ale jenom připsal řádek........
Takže prosím pište časy sem
Výsledek je v milisekundách, ten se také nahraje s vaší přezdívkou na server.
Až zmáčknete tlačítko, vyčkejte, nesekne se to, nebojte se
Program v příloze
Děkuji za testy
Ještě musím vyladit to, aby se na serveru soubor nepřepsal, ale jenom připsal řádek........
[QUOTE=hladas94;184163]Až zmáčknete tlačítko, vyčkejte, nesekne se to, nebojte se[/QUOTE]
Jsem snad jediný, kdo je tak paranoidní, že by nespustil program bez zdrojového kódu anonymně poskytnutý na fóru uživatelem, který je registrovaný teprve měsíc, přičemž program zjevně odesílá data na internet?!
Jsem snad jediný, kdo je tak paranoidní, že by nespustil program bez zdrojového kódu anonymně poskytnutý na fóru uživatelem, který je registrovaný teprve měsíc, přičemž program zjevně odesílá data na internet?!
Jj, proto taky moje poznámka, ať se kolega přizná, co mi to nahrálo do PC.:-) Ale vzhledem k tomu, že nejcitlivější údaj z mého PC je počet noh mého morčete, udělal jsem kolegovi radost. Ale na firemním počítači nebo PC s citlivými daty bych toho samozřejmě v žádném případě nespustil.
Mě firewall ani zadnej pokus o odeslani dat nehlasil, tak bud je k h*vnu nebo to funguje nějak divně :)
---------------------------
Test.exe - Application Error
The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application.
OK
Btw, jak to vlastně testuje a co ? Využívá to přídavné instrukce či MT apod. nebo je to jen na hrubý výkon ?
Test.exe - Application Error
The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application.
OK
Btw, jak to vlastně testuje a co ? Využívá to přídavné instrukce či MT apod. nebo je to jen na hrubý výkon ?
To je nejspíš chyba .Net Framework...Buď je špatně nainstalovaný nebo ho nemáte a nebo máte starší verzy.
[QUOTE=Ritchie83;184208]Jsem snad jediný, kdo je tak paranoidní, že by nespustil program bez zdrojového kódu anonymně poskytnutý na fóru uživatelem, který je registrovaný teprve měsíc, přičemž program zjevně odesílá data na internet?![/QUOTE]
Nejses, proto jsem to taky ani nezpoustel.
edit: lol, rychlejsi :P
Nejses, proto jsem to taky ani nezpoustel.
edit: lol, rychlejsi :P
[QUOTE=Ritchie83;184208]Jsem snad jediný, kdo je tak paranoidní, že by nespustil program bez zdrojového kódu anonymně poskytnutý na fóru uživatelem, který je registrovaný teprve měsíc, přičemž program zjevně odesílá data na internet?![/QUOTE]
Nejsi :)
Nejsi :)
hladas94: Když chceš srovnání výpočetního výkonu, stáhni si SuperPÍ a před spaním si ho hrej ;) Tady máš celé téma s výsledky: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/42-superpi
Sorry, ale já si ten tvůj špek nezahraju.
Sorry, ale já si ten tvůj špek nezahraju.
[QUOTE=hladas94;184352]To je nejspíš chyba .Net Framework...Buď je špatně nainstalovaný nebo ho nemáte a nebo máte starší verzy.[/QUOTE]
Jestli si správně pamatuji, tak některou z posledních verzí 3.0 (asi někdy z léta). Ty dvě aplikace na NET.Framework co mám fungují dobře.
Co odpověď na mou otázku ohledně toho, co a jak to počítá ? Výsledků tu je pár a snad se nezdají jen mě velmi podezřelé rozdíly, kdy o mnoho výkonnější CPU je jen o pár ms rychlejší a vůbec jsou rozestupy zvláštní...:notsure
Jestli si správně pamatuji, tak některou z posledních verzí 3.0 (asi někdy z léta). Ty dvě aplikace na NET.Framework co mám fungují dobře.
Co odpověď na mou otázku ohledně toho, co a jak to počítá ? Výsledků tu je pár a snad se nezdají jen mě velmi podezřelé rozdíly, kdy o mnoho výkonnější CPU je jen o pár ms rychlejší a vůbec jsou rozestupy zvláštní...:notsure
[QUOTE=Pavel Boček;184583]Jestli si správně pamatuji, tak některou z posledních verzí 3.0 (asi někdy z léta). Ty dvě aplikace na NET.Framework co mám fungují dobře.
Co odpověď na mou otázku ohledně toho, co a jak to počítá ? Výsledků tu je pár a snad se nezdají jen mě velmi podezřelé rozdíly, kdy o mnoho výkonnější CPU je jen o pár ms rychlejší a vůbec jsou rozestupy zvláštní...:notsure[/QUOTE]
Sakra hoši, co si o mně myslite???
Počítá to všechny dělitele čísla 999999999
Tady je kód pro rejpaly, co si myslí, že jsem hacker :D
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
If Button1.Text = "Spustit Test" Then
Button1.Text = "Test Dokončen"
End If
Dim start As Long = Environment.TickCount
Dim cislo As Integer = 999999999
For i As Integer = 1 To cislo
Next
TextBox1.Text = Environment.TickCount - start
Dim test As String = TextBox1.Text
Dim prezdivka As String = TextBox2.Text
Text = test & vbCrLf & prezdivka & vbCrLf & "" & vbCrLf & ""
My.Computer.FileSystem.WriteAllText("C:\Temp\test.txt", Text, True)
' set up request...
Dim clsRequest As System.Net.FtpWebRequest = _
DirectCast(System.Net.WebRequest.Create("ftp://programpatrols.xf.cz/test.txt"), System.Net.FtpWebRequest)
clsRequest.Credentials = New System.Net.NetworkCredential("programpatrols.xf.cz", "heslonenapisu :) ")
clsRequest.Method = System.Net.WebRequestMethods.Ftp.UploadFile
' read in file...
Dim bFile() As Byte = System.IO.File.ReadAllBytes("C:\Temp\test.txt")
' upload file...
Dim clsStream As System.IO.Stream = _
clsRequest.GetRequestStream()
clsStream.Write(bFile, 0, bFile.Length)
clsStream.Close()
clsStream.Dispose()
End Sub
Private Sub Label1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label1.Click
End Sub
Private Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
End Sub
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
End Sub
Private Sub TextBox2_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Dim dlg As New Dialog1()
If dlg.ShowDialog() = DialogResult.OK Then
End If
End Sub
Private Sub TextBox2_TextChanged_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox2.TextChanged
End Sub
End Class
Tak už to spustíte???? :)
Co odpověď na mou otázku ohledně toho, co a jak to počítá ? Výsledků tu je pár a snad se nezdají jen mě velmi podezřelé rozdíly, kdy o mnoho výkonnější CPU je jen o pár ms rychlejší a vůbec jsou rozestupy zvláštní...:notsure[/QUOTE]
Sakra hoši, co si o mně myslite???
Počítá to všechny dělitele čísla 999999999
Tady je kód pro rejpaly, co si myslí, že jsem hacker :D
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
If Button1.Text = "Spustit Test" Then
Button1.Text = "Test Dokončen"
End If
Dim start As Long = Environment.TickCount
Dim cislo As Integer = 999999999
For i As Integer = 1 To cislo
Next
TextBox1.Text = Environment.TickCount - start
Dim test As String = TextBox1.Text
Dim prezdivka As String = TextBox2.Text
Text = test & vbCrLf & prezdivka & vbCrLf & "" & vbCrLf & ""
My.Computer.FileSystem.WriteAllText("C:\Temp\test.txt", Text, True)
' set up request...
Dim clsRequest As System.Net.FtpWebRequest = _
DirectCast(System.Net.WebRequest.Create("ftp://programpatrols.xf.cz/test.txt"), System.Net.FtpWebRequest)
clsRequest.Credentials = New System.Net.NetworkCredential("programpatrols.xf.cz", "heslonenapisu :) ")
clsRequest.Method = System.Net.WebRequestMethods.Ftp.UploadFile
' read in file...
Dim bFile() As Byte = System.IO.File.ReadAllBytes("C:\Temp\test.txt")
' upload file...
Dim clsStream As System.IO.Stream = _
clsRequest.GetRequestStream()
clsStream.Write(bFile, 0, bFile.Length)
clsStream.Close()
clsStream.Dispose()
End Sub
Private Sub Label1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label1.Click
End Sub
Private Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
End Sub
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
End Sub
Private Sub TextBox2_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Dim dlg As New Dialog1()
If dlg.ShowDialog() = DialogResult.OK Then
End If
End Sub
Private Sub TextBox2_TextChanged_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox2.TextChanged
End Sub
End Class
Tak už to spustíte???? :)
Já jsem to zpustil a měl sem 2103 ms ...
Toto je aplikace týmu WorldNetwork™, http://programpatrols.xf.cz/...
Vytváří se nová verze která bude "zapisovat na náš server" (ničeho se nebojte jen to pošle Vámy zadané informace nic víc)...
Informace, které budou zadávány:
Nick(přezdívka)
Frekvence procesoru
a počet jader procesoru...
Výsledky jsou posílány na http://programpatrols.xf.cz/test.txt ...
Vytváříme více programů, ne jenom tento a pokud snad něco bude porušovat vaše soukromí .. tak to bude v pospisu na našem webu... díky ...
P.S : Jsem taky členem WorldNetwork™...
Toto je aplikace týmu WorldNetwork™, http://programpatrols.xf.cz/...
Vytváří se nová verze která bude "zapisovat na náš server" (ničeho se nebojte jen to pošle Vámy zadané informace nic víc)...
Informace, které budou zadávány:
Nick(přezdívka)
Frekvence procesoru
a počet jader procesoru...
Výsledky jsou posílány na http://programpatrols.xf.cz/test.txt ...
Vytváříme více programů, ne jenom tento a pokud snad něco bude porušovat vaše soukromí .. tak to bude v pospisu na našem webu... díky ...
P.S : Jsem taky členem WorldNetwork™...
[QUOTE=hladas94;184774]Sakra hoši, co si o mně myslite???[/QUOTE]
Neber si to osobně, ale neznámý člověk hodí na fórum link na neznámý program, který provádí neznámé operace a má i posílat neznámá data přes internet. Když si toto složíš dohromady - mě nic nenapadá... Tebe?
Neber si to osobně, ale neznámý člověk hodí na fórum link na neznámý program, který provádí neznámé operace a má i posílat neznámá data přes internet. Když si toto složíš dohromady - mě nic nenapadá... Tebe?
[QUOTE=Intri;184879]Neber si to osobně, ale neznámý člověk hodí na fórum link na neznámý program, který provádí neznámé operace a má i posílat neznámá data přes internet. Když si toto složíš dohromady - mě nic nenapadá... Tebe?[/QUOTE]
Jo myšlenka na to je strašná .. :D .. Ale tak jako teď už máš důkazy že to neposílá nic co by tě ohrozilo .. tak možná hodně pomalej procesor který by to dal za 20000 ms ..
A navíc věřte si nebo ne ..
ale mi takové programy neděláme a když jo, což je málokdy ... máme na stránkách napsáno co to "přesně" dělá .. :)
EDIT: P.S. : Takovej program je jen jeden(co vás může ohrozit) a to je Dávkový soubor pro MS-DOS(což nikdo z vás snad nespustí) a ten za 15 sec začne vypínat PC .. Jo a pak je možná ještě WindowsTalker(nic nesmaže, nic nepošle)--> jenom vytváří okýnka, které můžete prostě odklikat nebo kliknout jednou a pak jen držet ENTER ..
Jo myšlenka na to je strašná .. :D .. Ale tak jako teď už máš důkazy že to neposílá nic co by tě ohrozilo .. tak možná hodně pomalej procesor který by to dal za 20000 ms ..
A navíc věřte si nebo ne ..
ale mi takové programy neděláme a když jo, což je málokdy ... máme na stránkách napsáno co to "přesně" dělá .. :)
EDIT: P.S. : Takovej program je jen jeden(co vás může ohrozit) a to je Dávkový soubor pro MS-DOS(což nikdo z vás snad nespustí) a ten za 15 sec začne vypínat PC .. Jo a pak je možná ještě WindowsTalker(nic nesmaže, nic nepošle)--> jenom vytváří okýnka, které můžete prostě odklikat nebo kliknout jednou a pak jen držet ENTER ..
Před reinstalací systému jsem to zkusil a výsledek 594 ms. Jinak jako program je to z mého hlediska celkem tragedie.
[QUOTE=Izzer;184886]Jo myšlenka na to je strašná .. :D .. Ale tak jako teď už máš důkazy že to neposílá nic co by tě ohrozilo .. [/QUOTE]Důkazy? Kde?
Ale tak jo, 547 ms :p
Btw. po skončení naskakuje chybová hláška (v příloze), to je normální? Na Céčku žádnej adresář Temp nemám ;)
Btw. po skončení naskakuje chybová hláška (v příloze), to je normální? Na Céčku žádnej adresář Temp nemám ;)
Uz jsem udelal novej program uplne od zaklaxu, jeste doresim ten problem prepisovani a soupnu ho sem, ten uz vypada jako program :)
[QUOTE=husky14;185058]Důkazy? Kde?
Btw. po skončení naskakuje chybová hláška (v příloze), to je normální? Na Céčku žádnej adresář Temp nemám ;)[/QUOTE]
No je to normální, protože někteří nemají v Céčku složku temp ... já tam mám třeba Tmp ... ;) ... v další verzi je tento bug opraven a je vylepšen celý program ... :)
A ještě jsi nezadal přezdívku což taky může být "další příčina" --> v další verzi opraveno .. ;)
Btw. po skončení naskakuje chybová hláška (v příloze), to je normální? Na Céčku žádnej adresář Temp nemám ;)[/QUOTE]
No je to normální, protože někteří nemají v Céčku složku temp ... já tam mám třeba Tmp ... ;) ... v další verzi je tento bug opraven a je vylepšen celý program ... :)
A ještě jsi nezadal přezdívku což taky může být "další příčina" --> v další verzi opraveno .. ;)