Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Adobe reader - tisk

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Adobe reader verze 9, cz, XP Pro SP3 všechny aktualizace, otevřu dokument dám tisknout a lezou z tiskárny různé paznaky. Toto dělá na více mašinách a více různých tiskárnách. Nenapadá Vás něco?? Dělá to někomu také?
    Naposledy upraveno uživatelem astec: 18-11-2008 v 17:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Acrobat Reader 9 CZ + Vista x64 a naprosto bez problémů. Možná zkus jestli není nějaký novější build.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Withman Zobrazit příspěvek
    Acrobat Reader 9 CZ + Vista x64 a naprosto bez problémů. Možná zkus jestli není nějaký novější build.
    Čteš mi myšlenky, nainstaloval jsem poslední Acrobat a to samé. Sranda je že to samé dělá jedna mašina, kde je Acrobat 8 CZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    197

    Je voľba "Tisknout jako obraz" (Tisknout -> Další volby) na problematickom PC vypnutá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    TREFA, ale jen částečná....
    část mašin jede po odškrtnutí dobře
    část MUSÍ mít toto zaškrtnuto
    a aby byla sranda je část mašin které je to upřímně jedno.......

    Pánové mně asi hrábne. Vracím školné du k lopatě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    197

    Ak je tá voľba zaškrtnutá, tak pri tlači dokumentu "ako brožúrka" to v spooli na prinserveri (resp. lokálnom disku) zaberie dosť miesta (2GB a viac pri cca 250 stranovom dokumente).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    4

    asi to vážně problém mašiny od mašiny, protože mě Adobe Reader 9 valí úplně v pohodě;-) už jsem v tom vytiskl spousty stránek a zatím žádný problém nebyl ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    tak teď vylezlo z domorodců, že tam mněli, někteří mají, prohlížeč FOXIT READER a k tomu Adobe acrobat. Tak nevím jestli je to tím.... Jak říkám co mašina, to perla a unikát....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele KEOSAN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    976

    Adobe Acrobat Reader a problemy s tlacou je kapitola sama o sebe.

    Napr. niektore dokumenty sa nevytlacia OK, pokial nie je zapnute tlacit ako obrazok.
    S niektorymi napr. A3 dokumentami bol problem tlacit ich na A4 a dokonca aj spravne zobrazovat.
    FoxitReader pri takychto dokumentoch dokonca vytuhaval, ked generoval preview.

    Myslim si, ze dost zavisi na tlaciarni - model a ovladacoch k tlaciarni.

    Napr. s Xerox P8EX /tlaciaren s PCL jazykom/ tlaciarnami, ked som im rozsiril RAMku na 36MB, tak nejaky dokument 1 strankovy
    PDF v sivej palete ako obrazok, tlacilo par minut - kym to len vygenerovalo. Podobne dokumenty
    vsak na GDI tlaciarni Xerox Phaser 3122 sla generovat aj tlacit rychle.
    Tiez u Xerox Phaser 3130 to slo rychle, napriek tomu, ze to bolo ako obrazok.

    Divne je, preco to tak pomaly generuje tu tlac. Cca 90kB PDF ako 4MB tlacovy subor niekolko minut
    napr. na tych Xerox P8EX.

    Inac rozne vytuhy tlaciarni casto sposobuje povolenie obojstrannej komunikacie, pri zdielanej tlaciarni. Napr. Konica Minolta - niekore modely s tym mali problem. Ale i niektore ine tlaciarne vyrobcov.
    Naposledy upraveno uživatelem KEOSAN: 19-11-2008 v 15:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele mutinek
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    80

    Tiskárna je v pohodě ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od mutinek Zobrazit příspěvek
    Tiskárna je v pohodě ?
    Tiskárna ano. Já ne. Tiskárny jsou HP 1020. Mně to hlava nebere....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. acrobat reader
    Od lupero7 v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:39
  2. Adobe Reader X - chyba v GUI
    Od bright v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2011, 16:32
  3. Adobe Reader - asociuje všechny zástupce
    Od dkas v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-09-2010, 14:51
  4. Adobe Reader se zasekává po updatu
    Od bluenite38 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 17:48
  5. Acrobat Reader 8.0
    Od koren3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-04-2008, 13:10