Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 85

Téma: Má smysl kupovat HDD s 10000ot?

  1. #46
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Díval ses vůbec na ty odkazy ? Samozřejmě mají oba SATA. Co jiného by měly mít ? Je to nižší střední serverová třída, nebude to mít SAS
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 04-12-2008 v 12:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Třeba to vypadá že jsem línej nebo blbý co si neumí něco přečíst ale raději se zeptám aby mi někdo potvrdil že to je správně,abych si něco neobjednal a pak se na to jen díval.Takhle jsem se už jednou spálil ale s grafickými kartami.Měl jsem 2*3870 k ním jsem koupil 3870 X2 nakonec nejeli tak jsem myslel zdroj taky nejeli tak jsem koupil 3870 X2 a ty dvě 3870 jsem prodal.3870 X2 a 3870 X2 taky nejeli až nakonec mi někdo poradil nebo dočetl že musí být Visty a já pořád kupoval hardvere jak splašenej:-(Tak proto se raději zeptám:-)Díky a už nebudu na toto téma otravovat:-)))
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Jsem si včera testoval disky na sekvenční čtení a zápis, čtetní a zápis souborů 512 a 4KB programem Cristal Disk mark s pěti opakováními na každý test a můj starý raptor 74GB v těchto testech je srovnatelný s WD3200AAKS a WD2500YD. Možná velociraptor by na tom byl lépe, ale toho nemám a ani neuvažuju o koupi abych to zkusil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    ...
    Já ti nenadávám Ale říkám, v popisech to máš a můžeš se mrknout i na fotografie, pro jistotu. Asi ti nikdo neřekne přímo z osobní zkušenosti, VelociRaptor je nový a zatím drahý, máme stejné zdroje informací jako ty.

    Tak tu na fóru budeš jeden z prvních, čekám od tebe srovnání s 7k2 disky v příslušené sekci Nejlépe, kdybys ještě než na něj dáš systém udělal testy čtení a zápisu, šlo by ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    12

    Podle mě to smysl má, ale musíš koupit za dobrou cenu, proto doporučuju pixmanii, kde mají ten samý disk za 5724 Kč včetně DPH - http://www.pixmania.cz/cz/cz/1348817...iraptor-w.html

    Kámoš toho Velociraptora má a pěje na to chválu, rychlejší je vše, i načítání OS. Podle mě, pokud někdo taktuje a honí se za výkonem, tak ocení každý znatelný nárůst výkonu a Velociraptor znatelný nárůst přináší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace:
    Nejlépe, kdybys ještě než na něj dáš systém udělal testy čtení a zápisu, šlo by ?[/quote]

    Není problém,rád poskytnu informativní věci a rád se přiučím,jen mi tedy poraď jak to mam udělat a není problém.Dneska mi přijde tak jestli budu mít čas tak to zkusím.

    Citace:
    Já ti nenadávám Ale říkám, v popisech to máš a můžeš se mrknout i na fotografie, pro jistotu. Asi ti nikdo neřekne přímo z osobní zkušenosti, VelociRaptor je nový a zatím drahý, máme stejné zdroje informací jako ty.

    Reagoval jsem na to jako když mi tu někdo napsal (Ať si ho koupím pro dobrý pocit),než aby mi třeba poradil nebo když neví tak nemusí psát že si to mam koupit pro dobrý pocit.Nedokážu říct kdo jak to myslí přes net:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Už mi mi přišel z Alzy.Jsou dražší ale mají hodně věcí skladem a i to mam kousek.A abych řekl pravdu tak jednou jsem si chtěl něco objednat z Pixmanie ale odradilo mě to,že musim nejdříve poslat peníze na učet a pak mi bude posláno zboži:-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Mrkni do sekce pevné disky, je tam vlákno o HD Tach-u a HD Tune. Plus bys mohl zkusit aplikační testy, jako Hard2benchW, ale je myslím jen pro příkazovou řádku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Ok otestuji a kdybych si nevěděl s něčím rady tak se zeptám:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Tak jsem zapojil ten VelociRaptor a Win ho neukazují a Bios ano.Na desce mam Raptor na sata1 a Samsung na sata2 a CDROM na sata3.Že by špatně zapojený nebo musim zformátovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    Tak jsem zapojil ten VelociRaptor a Win ho neukazují a Bios ano.Na desce mam Raptor na sata1 a Samsung na sata2 a CDROM na sata3.Že by špatně zapojený nebo musim zformátovat?
    A mas vubec vytvorenej oddil na tom disku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Nemam,vytvořený oddíl.Jen jsem to zapojil.To se zřejmě vše děla z CD Win nebo z DOS?Nějak mi to už v tuhle hodinu nemyslí:-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    To Pavel Boček:Tak jsem udělal test bez systému a i toho Samsungu se systémem.

    Kdyby jsi chtěl ještě něco otestovat tak dej vědět
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 5-12-2008_0-34-08.jpg 
Zobrazení: 96 
Velikost: 192.7 KB 
ID: 8529   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 5-12-2008_0-37-34.jpg 
Zobrazení: 82 
Velikost: 201.4 KB 
ID: 8530  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    Nemam,vytvořený oddíl.Jen jsem to zapojil.To se zřejmě vše děla z CD Win nebo z DOS?Nějak mi to už v tuhle hodinu nemyslí:-(
    Pravym klik na tento pocitac -> spravovat a tam si najdi spravce disku a vytvor oddil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Díky pane a zítra udělám,dnes toho mam už plný brejle:-)Dobrou
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-12-2013, 11:37
  2. SSD: ssd disk ma to cenu kupovat
    Od ferry6 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 18:23
  3. Chlazení procesorů: MÁ to cenu KUPOVAT jiný větráček
    Od motiver v sekci Chlazení
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 13-11-2008, 12:42
  4. Má smysl kupovat nový počítač?
    Od tonda pařmen v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 10:09
  5. Vyplatí se teď kupovat GK?
    Od Architect v sekci Grafické karty
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 18:26