Pád PC při Stress FPU - Everest ultimate edition
Dobrý den,
prosím o radu co testuje stresování FPU v programu Everest ultimate edition ? Zkouším přetaktovat své PC. Za provozu jede bez problémů a bez přehřívání, ale v testu : stress FPU v Everestu po cca 30 sekundách test spadne s chybovou hláškou :Warning hardware failure detected!Test sotpped
Když stresuji CPU, paměti atd. tak test vydrží běžet bez problému.
Děkuji za odpověd
prosím o radu co testuje stresování FPU v programu Everest ultimate edition ? Zkouším přetaktovat své PC. Za provozu jede bez problémů a bez přehřívání, ale v testu : stress FPU v Everestu po cca 30 sekundách test spadne s chybovou hláškou :Warning hardware failure detected!Test sotpped
Když stresuji CPU, paměti atd. tak test vydrží běžet bez problému.
Děkuji za odpověd
Napiš jaká je sestava a o kolik ji máš přetočenou. Myslím že s teplotou problém nebude, ale raději ji napiš také. Zdvihal jsi napětí jádra?
Dobrý den, mám tentýž problém, s procesorem E5300. Matematický koprocesor odmítá spolupracovat, přestože teplata procesoru je kolem 53C. Napětí je na AUTO. Maximální takt někde kolem 3450, což je na tento typ celkem málo. V jiných testech to končí stejně. FPU má nějaký problém, ale jaký???
Řekl bych, že to je celkem dobrý výsledek. Ke stabilizaci bude patrně potřeba mírně zvýšit napětí.
Ano vypadá to jako dobrý výsledek, ale měl jsem tu čest ještě s jedním kusem a na stejné desce s nastavením v podstatě vše na AUTO jsem se dostal na 3800. Takže mně to moje FPU trochu štve.... Teplota procesoru je nízko nizoučko... Zvýšim napětí.