Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Asus WL-600g - odpojuje se

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    Zdravím, mám problémek s mým ADSL routerem Asus WL-600g.

    Stává se mi, že i když je všechno správně nastavené, tak mi občas ukáže (nebo se rozsvítí přesneji) červeně ledka s popisem IP, a pak nelze vlézt na internet. Ale vnitřní síť funguje. V manuálu píšou, že pokud svítí IP červeně, tak "ADSL je k dispozici, ale linka není PPP". Musím pak vždy modem vypnout a zapnout. Někdy naskočí opět do režimu červené IP. To občas je třeba každých 10 minut, jindy třeba 3 dny nic (ale to je vyjímečně).
    Nahrál jsem nový firmware, ale dělá to furt to stejné. Myslel jsem si, že dělá problémy externí HDD, pipojený jako FTP k modemu, ale ani jeho odpojení nepomohlo.

    Můžete mi rpsím poradit co s tím? Kupoval jsem jej loni v říjnu, takže by měl být ještě v záruce...

    Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    No to bych spíš viděl na problém s ADSL linkou. Od koho to máš ? Zkus zavolat na podporu že se ti to odpojuje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dakty
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    No to bych spíš viděl na problém s ADSL linkou. Od koho to máš ? Zkus zavolat na podporu že se ti to odpojuje...
    Linka je od O2, ale net běží od Radiokomunikací...

    Dneska odpoledne jsem si nechal zvýšit rychlost z 4Mbit, na 8Mbit... uvidím, zda to třeba nebude lepší... pokud ne, tak jim zavolám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    djm djm je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    1

    plz povedlo se ti to nejak vyresit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    281

    mam stejny router a internet 8M od radiokomunikaci, delalo mi to uplne to stejne co pises a vyresil to telefonat na zakaznicke cetrum aby se na to podivali ze vypadava linka. Protoze kdyz jsem se podival do logu na routru, tak se pri vypadku chtel znovu nalogovat ale bylo odmitnuto jmeno a heslo, tak se na to koukli a ted to jede jak ma.

    Samozrejme mam posledni fw na routru (myslim ze je to 1.0.3.3b)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Neustále se mi odpojuje HDD
    Od neit v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-08-2011, 12:46
  2. Asus Wl 600g vs. Zyxel P660HW
    Od jinryd v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-03-2011, 15:02
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-08-2009, 11:00
  4. Asus WL-600g a ftp server
    Od dakty v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-03-2009, 07:08
  5. Asus WL-600g - nedetekuje USB HDD
    Od fahrus v sekci Sítě
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-04-2008, 16:39