Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: vodnik bez radiatoru

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    ahoj chci si postavit vodnika na sk. A na cipset Via 600 a na grafarnu nvidia 6600 asi v pc ventilatory nebudou a tak jsem se chtěl zeptat jestli by fungovalo řešení že bych měl v kompu pospojovany komponenty procesor-grafarna-chipset a to všechno by bylo připojeno hadičkama asi 2m ke kanistru s vodou asi 20l a s čerpadlem takže by nebyl žadnej radiator myslím že i s hodně přetaktovanym procesorem namam šanci vodu ohřát co myslíte jo a ještě kde se daji sehnat vodní bloky ma procesor grafiku a na cipset který je přichicenej takovim perkem nebo dratkem nevim co to je dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Proč prohoha chceš na takovou sestavu vodníka?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Proč prohoha chceš na takovou sestavu vodníka?
    chci tichost a budu hodně taktovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    tohle bude fungovat jen do ty doby než se ohřeje voda v kanystru(zárověň má kanystr malou plochu na to aby předal teplo do okolí) můj typ tak 5minut
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    tepelna kapacita vody x hmotnost vody x teplota ohrati vody = prikon x cas
    4000 x 20 x 30 = 200 x t
    cas ohrati bude asi delsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    aha a kdybych tam nalil víc vody počítač poběží asi10hod a asi14 hod bude vypnutej
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    v hardware special to bylo napsany že to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    samozdřejmě bude teplota vody kontrolovaná a kdybych tam dal velký pasiv do vnitř a velký s ním spojený ven který byly by spojený přes stěnu kanystru kde bude díra
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Ale nevim jestli je to dobre reseni. Jestli to udelas, tak pak napis zkusenosti a dej se, nejake fotky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    no ja to nebudu dělatr do té doby než seženu ty bloky a na sk a sem nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Myslíš nový? Tak to ani nenajdeš. Je to mrtvá platforma. Buď vyrobit, nebo z druhé ruky. Máš nějakej extra důvod nedat do okruhu radiátor? Třeba i pasivní, když nechceš větráky.
    Vodník (obzvlášť na tak starou sestavu) se hodí jen v případě, kdy děláš zároveň i voltmod. Tohle máš zvládnutý?
    Ale roshodně jestli se o to pokusíš, hoď sem nějaký fotky a výsledky (třeba mokrej koberec nebo vyplavený PC). Možná by podle toho mohla televize natočit i nový díl večerníčku Pat a Mat (pro nás pamětníky "A je to").
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Nejak jsem prehlednul co mas za cpu. Muzes to sem napsat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    athlon xp 2000+ a bude hodně taktovany
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Pokud sezenel levne chladice tak treba jo, ale necekej od toho moc. Cokoliv do toho investujes je ztraceno. Z tohoto cpu moc vykonu navic nevymackas a o grafice plati to same.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    ja vim je to jenom takovej pokus
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaký počet radiátorů a jejich kvalita
    Od fricek12 v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 18-06-2018, 09:17
  2. Vodnik je vse ok ?
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-01-2015, 18:32
  3. Kapalina do vodníka + teorie o radiátoru
    Od Krajda0 v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-06-2014, 12:36
  4. Nej vodník. Help
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-01-2013, 19:50
  5. Vodnik
    Od Pok v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2011, 19:32