Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Asus A8V-XE

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od DarK-X
    Nic takovýho sem tam nenašel... jedně že by to bylo malé a mé oko na to nevidělo. Už opravdu nvm co stím. Nevim kčemu bych tam měl instalovat drivery, když ten počítač ani nenajde podle asus softwaru, že tam ňáká zvukovka je.
    tady je odkaz na drivery pro Tvou zvukovku. Vše, co jsi tam doposud kolem zvuku a driverů nainstaloval odeber a teprve pak instaluj: http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/mb/...4151_32bit.zip

    Jestli to nepomůže, podíváme se co dál...

    Jinak samozřejmě musíš mít v BIOSu u "HDA Controller" nastaveno "Auto". To je zvukový čip a když dáš "Disabled", tak nic nezmůžeš. Všechno poodebírat, zapnout v Biosu HDA Controller a nainstalovat drivery z výše uvedeného odkazu. To by bylo aby nebylo...
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 16-11-2006 v 22:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od DarK-X
    Myslíte že by šlo ňějak přesměrovat zvuk přes video výstup ? Ale nvm jestli přes něj jde i zvuk.
    Ne, na podobný srandy tu budeme mít HDMI. Ale teď fakt ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    14

    Vůbec žádná změna ikdyž odeberu ovladače zvuku a pokusím se nainstalovat drivery, tak jej to nenachází a píše chybu, že hardware nebyl nalezen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od DarK-X
    Vůbec žádná změna ikdyž odeberu ovladače zvuku a pokusím se nainstalovat drivery, tak jej to nenachází a píše chybu, že hardware nebyl nalezen.
    Zapeklité, zkus jsem dát screenshot Tvých driverů (Správce zařízení) a pokud možno rozbal tam záložku řadiče zvuku atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    14

    Tady to je
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Tak to je teda záhada... . Jak je to stará deska? Co reklamace? Zkusit jinou desku? Ovladače nešli nikdy nebo od nějaké doby?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    14

    Od té doby co jí mám tak to nejde... Mám jí necelý měsíc. Reklamovat jí můžu, ale chtěl jsem to zkusit nějak vyřešit bez servisu Nechci přijít o PC a o znemožnění pracovat.

    Nějak sem bez ní vydržel, ale teď mě již to ticho naprosto přestává bavit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od DarK-X
    Od té doby co jí mám tak to nejde... Mám jí necelý měsíc. Reklamovat jí můžu, ale chtěl jsem to zkusit nějak vyřešit bez servisu Nechci přijít o PC a o znemožnění pracovat.

    Nějak sem bez ní vydržel, ale teď mě již to ticho naprosto přestává bavit.
    Já se obávám, že ta deska má problém...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    14

    Bohužel mno. Moc dík za Váš čas!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od DarK-X
    Mimochodem, jediné co jsem v BIOSu našel tak byl HDA Controller(High Definition Audio), ale ikdyž je povolený, tak se nic neděje
    Treba povolit HDA Controller a vo windows nainstalovat patch, ktory by mal byt na CD s ovladacmi. Byva to v adresari s ovladacmi na audio ktory zacina na Qxxxxx, kde x su nejake cisla. Az potom sa objavi zvukove zariadenie a da sa nainstalovat ovladac. S touto konkretnou doskou som sa este nestretol, ale bojoval som s tym uz viackrat na doskach s HDA.

    //opravena citace
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 17-11-2006 v 20:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od M4N14C
    Mimochodem, jediné co jsem v BIOSu našel tak byl HDA Controller(High Definition Audio), ale ikdyž je povolený, tak se nic neděje

    Treba povolit HDA Controller a vo windows nainstalovat patch, ktory by mal byt na CD s ovladacmi. Byva to v adresari s ovladacmi na audio ktory zacina na Qxxxxx, kde x su nejake cisla. Az potom sa objavi zvukove zariadenie a da sa nainstalovat ovladac. S touto konkretnou doskou som sa este nestretol, ale bojoval som s tym uz viackrat na doskach s HDA.
    Tak o tom jsem ještě neslyšel, ale jestli je to pravda, tak by to snad mělo bejt napsaný v manuálu ne? To dneska prodávaj pěkný krámy ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od P@pi
    Tak o tom jsem ještě neslyšel, ale jestli je to pravda, tak by to snad mělo bejt napsaný v manuálu ne? To dneska prodávaj pěkný krámy ...
    Také jsem o tom neslyšel, ale neříkám, že to není možné... Rukama mi prochátí spousta desek, různých značek, různých chipsetů a na tohle jsem zatím nenarazil. S chipsetem Via K8T890 jsem měl ale asi jen AsRocky, kde nebyl problém...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    14

    Nic Začínajícího na Q jsem tam nenašel na tom CD... nemohl byste být přesnější :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Doufám, že jsem to nepřehlédl, ale nikde jsem nenašel, na jaké verzi operačního systému se tu zvukovou kartu snažíte rozchodit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    14

    Na Windows XP...mohls to třeba poznat tak že si se koukal na ten screen co jsem postoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Budoucí sockety: ASUS X79 desky ukázány s plnou parádou (a nejen asi ASUS)!
    Od flanker v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-11-2011, 15:08
  2. GeForce: ASUS ENGTX285 TOP versus ASUS ENGTX275
    Od mildante v sekci Grafické karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 15:25