Problém s 5.1 zvukom
ahojte,mám menší problém.mám reciever JVC RX-6012RSL ked zapojím stolný dvd prehrávač tak je všetko ok zvuk ide 5.1 ale ked zapojím zvuk z pc cez koxialny výstup zvuk ide iba stereo v pc mám nastavené 5.1.zvukovku mám sound blaster live!tento problém zotrváva aj ked zapojím integrovanú zvukovku na doske tak karta by mala byt ok.neviete kde by mohol byt problém?za rady dakujem.
to je divné... receiver DTS umí a pokud z DVD přehrávače vše funguje, pak bych hledal problém na straně počítače
v čem přehráváš na PC ten 5.1 zvuk, nebo video?
Kámošovi přesně tohle dělal pc a bylo to v mediaplayeru,... prubnul jinou verzi a bylo po problému. (psalo mu to že zvuk je 5.1 ale běželo to jako 2.1)
Kámošovi přesně tohle dělal pc a bylo to v mediaplayeru,... prubnul jinou verzi a bylo po problému. (psalo mu to že zvuk je 5.1 ale běželo to jako 2.1)
[QUOTE=Konnor]v čem přehráváš na PC ten 5.1 zvuk, nebo video?
Kámošovi přesně tohle dělal pc a bylo to v mediaplayeru,... prubnul jinou verzi a bylo po problému. (psalo mu to že zvuk je 5.1 ale běželo to jako 2.1)[/QUOTE]to je jedno cez čo to prehravam stále ide len stereo aj ked dám test zvukovky tak hraju len 2 kanale
Kámošovi přesně tohle dělal pc a bylo to v mediaplayeru,... prubnul jinou verzi a bylo po problému. (psalo mu to že zvuk je 5.1 ale běželo to jako 2.1)[/QUOTE]to je jedno cez čo to prehravam stále ide len stereo aj ked dám test zvukovky tak hraju len 2 kanale