Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: CPUMark2.1

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    291

    aké máte skore.
    a64 3000+ 2.48 ghz:final score-5197.2

    zde možno stáhnout: http://ftp.stahuj.cz/4830e728f44fdaa.../cpumark/2.1//

    //Edit by boboco: Přidán odkaz
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 18-11-2006 v 17:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    C2D E6300 1,86GHz@3,33GHz

    Final Score: 11 415,5

    A to ten program neumí pracovat se dvěma jádry, druhé během testu spinkalo
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 18-11-2006 v 17:34
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    P4 @ 3.0GHz, 1MB cache

    woalá: 3639

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Tady jsem naměřil:
    3730 bodů.
    No na Boboca to není , ale zase tak hrozné to taky není...

    Sestava v podpise.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259



    Koukám že na tom nejsem úplně nejhůř
    EDIT: Je to sestava z popisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Pentium-M 725 Dothan
    1,6GHz, 2MB L2, FSB 400MHz
    test1 813
    test2 376
    test3 5042

    celkem: 4660
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Tento test asi nema rad AMD Kdyz uz mam ty dve jadra tak jsem pustil ten program 2x a kazdemu jadru priradil jeden Spustil jsem to temer soucasne. A vysledek nic moc teda

    Opteron 165@2,7GHz (9*301*1,4V)

    No alespon jsem zjistil ze jedno jadro tahne vic jak druhe
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    127

    čím to že AXP 3000+ barton má víc bodů než opteron ? příjde mi to hodně divné
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od Fox_22
    čím to že AXP 3000+ barton má víc bodů než opteron ? příjde mi to hodně divné
    To bude tim ze spatne ctes Ja mam 5300 bodu a ty 4500 bodu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od first.indian
    To bude tim ze spatne ctes Ja mam 5300 bodu a ty 4500 bodu
    nečtu špatně, podívej se na sestavu usera tgfh, dalo mu to 3800 bodů a má opterona 144
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    2528 sestava v podpise
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od Fox_22
    nečtu špatně, podívej se na sestavu usera tgfh, dalo mu to 3800 bodů a má opterona 144
    Hmm... To vypada ze vyssi frekvence hodne zapracovala 300MHz je 300MHz Jinak si to vysvetlit nedokazu Zajimalo by me jejich srovnani na stejne frekvenci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No to je hodně zajímavé... Barton 3000+ má 4500 bodů, já na Opteronu 144 mám 3730.
    Asi je to tou vyšší frekvencí. Ale i tak je to divné...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    Zaujímavé. Ja na mojom stroji (vid podpis) som mal len o nieco horsie skore ako pentium 4 na 3 GHz, ale na druhej strane ani moj vysledok 3417 ma neuspokojil. Zišlo by sa vymeniť PC Ale na Sempron je to slušny vysledok, najma pri porovnani s Pentium 4.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední