Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ATI 4850 rozliseni 1920x1200

  1. #1

    obi obi je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    10

    Koupil jsem si ATI 4850 ,ke ktere mam pripojeny monitor Dell 2407 pres D-Sub.Kdyz sem mel nainstalovane ovladace co jsou dodavane ke grafice monitor,kdyz sem chtel nastavit rozliseni v catalistach tak me zobrazovalo pouze rozliseni 1600x1200 pres vlastnosti plochy sem nastavil 1920x1200. pri nainstalovani nejnovejsich ovladacu(8.12),monitor uz toto rozliseni nezobrazi korektne,plocha se posunuje pomoci kurzoru mysi.Takze i s novymi ovladacemy mam problem.
    Je tohle moje prvni ATI takze nemam zadne zkusenosti s ovladacemy.Na Nvidii sem nikdy takove problemy nemel!
    Diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Zkus to znovu kompletně odinstalovat (i monitor) a nainstalovat. Nemáš Visty 64x? Ty mají s 8.12 problémy. D-SUB taky není pro takováhle rozlišení úplně optimální...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    obi obi je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    10

    Mam Windows XP...uz sem komplet re-install Win...Kdyz sem nainstaloval ovladace co jsou u grafiky. tak catalisty zbrazovaly rozliseni max 1600x1200. pres vlastnosti plochy sem nastavil 1920x1200 a dal pouzit, a vse bylo v poradku.Pak sem naistaloval nove ovladace a po restaru sem mel rozliseni 1920x1200 ale ne obtimalizovane(byla zobrazena jen cast plochy a tu sem posunoval mysi kdyz sem najel do strany).
    DVI me bohuzel nejede.Ale kdyz sem mel pred tim Nvidii tak pres D-sub vsechno fungovalo i na 1920x1200
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od obi Zobrazit příspěvek
    DVI me bohuzel nejede.Ale kdyz sem mel pred tim Nvidii tak pres D-sub vsechno fungovalo i na 1920x1200
    Proc ti nejde? Provozovat 1900/1200 na d-sub je zhovadilost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    jak pise pas!k, urcite se pokus zapojit pres DVI! takze nam napis, proc to nejede? rozhodne nedoporucuji analogove zapojeni pri tak vysokem rozliseni
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    obi obi je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    10

    DVI nefunguje hardwarove je tam spatnz konektor.
    Na nvidii to funguje a na ATI ne?Ja neresim ci je to zhovadilost ci ne ale proc to me to nejde na ATI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pravděpodobně Catalysty špatně zjišťují data skrze EDID. Zkus potřebné parametry nastavit ručně dle specifikace monitoru. Postup najdeš zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. LCD: 1920x1080 vs. 1920x1200
    Od Aryas v sekci Monitory
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 09-05-2010, 13:10
  2. LCD: 24" 1920x1200 LCD do 5000 bez DPH
    Od Screpheep v sekci Monitory
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 14:44
  3. Nabidka 1920x1200 sRGB monitoru
    Od optim v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 21:01
  4. Wallpapery 1920x1200
    Od first.indian v sekci Volná témata
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 10:15
  5. LCD: Jak se na hraje na 24", 1920x1200?
    Od radekhulan v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-05-2006, 10:39