Grafika do 4.000,-
Nazdarek potreboval bych poradit jakou mam koupit grafickou kartu ( 3-4000,-)je to kvuli hram.Jsem docela lama tak si rad necham poradit
Edit: přejmenováno. Ještě jednou pls help a někomu ublížím:D
Edit: přejmenováno. Ještě jednou pls help a někomu ublížím:D
[QUOTE=glaver4]Nazdarek potreboval bych poradit jakou mam koupit grafickou kartu ( 3-4000,-)je to kvuli hram.Jsem docela lama tak si rad necham poradit
Edit: přejmenováno. Ještě jednou pls help a někomu ublížím:D[/QUOTE]
u AGP bych šel do NVIDIA 7600GS(T)
a v PCI-E se vůbec nevyznám...:)
u AGP bych šel do NVIDIA 7600GS(T)
a v PCI-E se vůbec nevyznám...:)
[QUOTE=glaver4]Nazdarek potreboval bych poradit jakou mam koupit grafickou kartu ( 3-4000,-)je to kvuli hram.Jsem docela lama tak si rad necham poradit
Jezis... Preberalo sa to tu asi 100x treba si trosku aj pobehat po fore a nie len bezhlavo pridavat temu, teraz sme riesili VGA do 3700- tak do 4000,- to nie je daleko, tak si to pozri a budes mudrejsi....
Jezis... Preberalo sa to tu asi 100x treba si trosku aj pobehat po fore a nie len bezhlavo pridavat temu, teraz sme riesili VGA do 3700- tak do 4000,- to nie je daleko, tak si to pozri a budes mudrejsi....
[QUOTE=pegy]Jezis... Preberalo sa to tu asi 100x treba si trosku aj pobehat po fore a nie len bezhlavo pridavat temu, teraz sme riesili VGA do 3700- tak do 4000,- to nie je daleko, tak si to pozri a budes mudrejsi....[/QUOTE]
řikal sem si že tohle napíšu ale nakonec sem si řek udělá to někdo jinej tak se pokusim aspon malinko poradit:D
řikal sem si že tohle napíšu ale nakonec sem si řek udělá to někdo jinej tak se pokusim aspon malinko poradit:D
Tak diky za odpovedi proste sem lama tak se nezblaznete.
Tak se pegy uklidni a ja du hledat na to tvoje forum.
Dikes.
Tak se pegy uklidni a ja du hledat na to tvoje forum.
Dikes.
[QUOTE=glaver4]Mam AGP ta soucasna je NVIDIA GeForce4, MX 440, AGP8x
Jo a diky.[/QUOTE]
pak asi ta kterou už sem zminoval 7600GS, jsem zastáncem NVIDIE takže nevim co může nabídnout ATI v téhle kategorii...
Jo a diky.[/QUOTE]
pak asi ta kterou už sem zminoval 7600GS, jsem zastáncem NVIDIE takže nevim co může nabídnout ATI v téhle kategorii...
Já bych volil toto:
ATi:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nVidia:
ATi:
nVidia:
[QUOTE=tgfh]Já bych volil toto:
ATi:
nVidia:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Dobra volba, ako sa tu uz preberalo 7600 GS len s DDR3, inak X1650 PRo je lepsia volba (vykonejsia)..... Ja nie som nasraty, ale ked sa tu behom 3 dni riesi ta ista tema 3x, tak to uz cloveka fakt prestava bavit
ATi:
nVidia:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Dobra volba, ako sa tu uz preberalo 7600 GS len s DDR3, inak X1650 PRo je lepsia volba (vykonejsia)..... Ja nie som nasraty, ale ked sa tu behom 3 dni riesi ta ista tema 3x, tak to uz cloveka fakt prestava bavit