Téma: Philips dvp 5960 a problém s českými titulky
Dobrý den,
mám dvd přehravač Philips dvp 5960, který mi nechce přehrávat české znaky u samostatných .srt titulků. Zkoušel jsem všechna možná kódování, ale bez většího úspěchu. Jediné co fungovalo bylo "přilepení" titulků napevno do videa, ale to je celkem pracné a zdlouhavé. Nenapadá vás nějaký způsob jak to vyřešit? Převést na nějaký jiný formát? Děkuji za odpověď.
mám dvd přehravač Philips dvp 5960, který mi nechce přehrávat české znaky u samostatných .srt titulků. Zkoušel jsem všechna možná kódování, ale bez většího úspěchu. Jediné co fungovalo bylo "přilepení" titulků napevno do videa, ale to je celkem pracné a zdlouhavé. Nenapadá vás nějaký způsob jak to vyřešit? Převést na nějaký jiný formát? Děkuji za odpověď.
Jakou tam máš aktuálně verzi firmwaru? Např. 12.06.36.37 opravovala chybné titulky u DivX (ovšem nevím, jestli se to týkalo i českých znaků). Nejnovější je k dispozici zde.
Tak sem zkusil aktualizovat a bez výsledku. Není ještě nějaká možnost jak to zprovoznit?
U jiných formátů titulků zobrazuje české znaky korektně?
Ano, u jiných formátů je to v pořádku. Bohužel všechno to jsou originál DVDčka, kde ty titulky nejsou v samostatných souborech, čili to mi moc nepomůže.
Mě jsem na mysli spíše jiné formáty samostatných souborů s titulky.
Každopádně můžeš např. pomocí PSPadu ořezat háčky a čárky (respektive změnit kódování), popřípadě je zkusit převést na SUB.
Každopádně můžeš např. pomocí PSPadu ořezat háčky a čárky (respektive změnit kódování), popřípadě je zkusit převést na SUB.