Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: asus terminator k7-ddr grafika

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    36

    zdravim,mam toto pc a mam problem s ovladacema na grafiku,windows sice priradil svoje ale kdyz jsem zkousel spustit WoW ktere by na tomto pc melo dle pozadavku fungovat tak to psalo at zkontroluji jestli mam nainstalovany DirectX a nejnovejsi ovladace na grafiku.DirectX mam nainstalovanej ale ovladace my blbly,jsem je nainstaloval a po restartu se pocitac sam restartoval a vyskocila obrazovka s tima moznostma jak je tam spustit system beznym zpusobem,posledni funkcni konfigurace a stav nouze a kdyz jsem dal spustit system beznym zpusobem tak se to furt opakovalo a musel jsem nakonec dat posledni funkcni konfigurace ale to uz zase nebyl ovladac nainstalovany,nevite nekdo co s tim??omlouvam se jestli jsem to dal do blbe sekce ale sem se my to zdalo ze to patri nejvice.predem dekuji za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    No to je pěkný, ale ještě nám musíš sdělit, jakou tu grafiku teda máš....

    A vůbec sem tu konfiguraci napiš pořádně, včetně OS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    36

    grafika je tam Sis 740
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Na webu Asusu žádný drivery nejsou? Co na nějakým CD k sestavě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    36

    ty ovladace z stranek asusu i ze Sisu blbly,jinak bych to sem ani nepsal a cd nemam
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A šlo by upřesnit to "blbnutí"? A hoď sem minimální požadavky toho WoW + to co chtěl husky - konfigurace a OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    36

    proste dobehlo to jezdeni pod tim znakem windows a restartovalo se to,jinak konfigurace:amd athlon xp 2400+,512mb ddr1 ram,deska asus a7sc,chipset Sis 740,win xp.
    Wow jsem hral uz na horsim kompu,takze by to melo jet bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. eizo & grafika asus nefunkcny displayport
    Od rizo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-10-2013, 23:59
  2. Lepší než Spyware Terminator?
    Od Adam Pulec v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-04-2012, 10:21
  3. Čističe: Spyware Terminator bere vic než 200MB RAM. Je to možné?
    Od bluenite38 v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 18:04
  4. Co je to terminator a k čemu slouží?
    Od Figa v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 08:36