Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: nejde mi PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Zdravim Vás.
    mám po reklamaci PC. měl sem problém s MB. Dostal jsem novou ale asi 14 po oprave a po zaruce se mi nejde dostat do Windows.
    Do nouzaku muzu ale ne do Windows. Při nabíhání Windows se ztmaví obrazovka, a napíše mi to No signal detection.Dioda na monitoru zežloutne a počítač na nic nereaguje. V nouzovým režimu vsechno funguje.
    poradte pls. Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    skus nám sem ještě napsat celou sestavu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Sikac Zobrazit příspěvek
    Zdravim Vás.
    mám po reklamaci PC. měl sem problém s MB. Dostal jsem novou ale asi 14 po oprave a po zaruce se mi nejde dostat do Windows.
    Do nouzaku muzu ale ne do Windows. Při nabíhání Windows se ztmaví obrazovka, a napíše mi to No signal detection.Dioda na monitoru zežloutne a počítač na nic nereaguje. V nouzovým režimu vsechno funguje.
    poradte pls. Děkuju
    - pro mně ještě jednou..... v nouzovm režimu naběhnou win ? ano/ne
    -při startu kasicky to učiní co???? restertuje se, vytuhne, vytuhne na čem, je tam hláška???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+
    MSI K9N Neo v2/v3 (MS-7369) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN)
    nVIDIA nForce 520, AMD Hammer
    1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
    NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB)
    WDC WD2500KS-00MJB0 (232 GB, IDE)

    počítač v klidu naběhne do nouzového režimu
    když ale chci do klasického rozhraní tak při načítání se stavají tyto věci.
    1, obrazovka zčerna úplně a nereaguje na nic.Na monitoru se ukaže "No signal detection"
    2, windows naběhne do fáze kde se má zadávat heslo, ale obrazovka má modrou barvu s potrhanou tmavě modrou barvou
    3, počítač se ještě před načítáním Windows sáým restartuje a opakuje načítání "periferii a biosu.

    ted sem zjistil že když v nouzovým režimu odinstaluju ovladače, restartuju a znovu nainstaluju nějaké ovladače pro graf. kartu tak se do windows dostanu ale jen na obezenou dobu. Při spuštění např. call of duty všechno běží jak má ale jakmile hru ukončím nebo z nějakých důvodu vypnu nebo restartuju PC vše se zase zhroutí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    ještě jedna věc, mám everest a dole na hlavním panelu to ukazuje následující hodnoty
    Jádro CPU 1,2V
    Teplota HDD 43 stupnu
    Teplota GPU 68 stupnu
    Teplota CPU 34 stupnu
    Teplota MB 43 stupnu.

    nevím jestli něco z toho má na to vliv
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    zkus v nouzovém režimu vypnout automatický restart a pošli písmenka co se objeví jako chybová hláška
    - zkus poslední ovladače GK
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    poslední ovladače pro GK jsou 178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql, s těmato ovladašema mám rozlišení 800*600 a hloubku barev pod 4
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Ovladače desky jsi instaloval? Máš jinou - chipset, co to píše v modré smrti??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    modrá smrt jako taková se mi nestala od dom WIN98. ani ted. BUd to zatuhne do cerna nebo proste zatuhne a nereaguje.
    Ovladače pro MB mám následující:
    NVIDIA_MCP65_System_XP_MB
    realtek_hd_xp_mb
    amdcpu_xp2k
    Realtek_LAN_PCIE_MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Sikac Zobrazit příspěvek
    modrá smrt jako taková se mi nestala od dom WIN98. ani ted. BUd to zatuhne do cerna nebo proste zatuhne a nereaguje.
    Ovladače pro MB mám následující:
    NVIDIA_MCP65_System_XP_MB
    realtek_hd_xp_mb
    amdcpu_xp2k
    Realtek_LAN_PCIE_MB
    3, počítač se ještě před načítáním Windows sáým restartuje a opakuje načítání "periferii a biosu.

    proto chci aby jsi vypnul možnost automatického restartu!!!! spadne to do modré smrti a tam jsou chybové hlášky !!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    do žádné modré smrti nespadne. Obrazovka se vypne asi na 5 sec. a znovu se zapne s PC.
    A mám vypnutý restart
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    120

    Problém bych viděl na straně grafiky, přesněji nekompatibility ovladače, doporučuji úplně odebrat ovladač (tak aby se ti automaticky nenahodil po restartu) a nechat tam jen standartní VGA (či jak se to tam jmenuje), jestliže to poté bude fungovat bezproblémově (tedy nebude to resetovat nebo vytvářet jiné kiksy), pak bych zkusil použít některý starší ovladač, např. ten který byl dodán s GK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Když se Ti mašina restartuje, tak po vypnutí automatického restartu zůstane většinou na modré obrazovce. Teď píšeš, že se Ti vypne jen monitor.....

    - Pokud je rozlišení grafiky jak uvádíš, tak prověř nebo reinstaluj ovladače desky, odeber všechny ovladače grafiky, nech jen univerzální. RESTARTUJ mezi kroky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    po odinstalování ovladačů pro GK mi windows naběhl, ale...
    grafika plochy je obohacena morseovkou v barvach plochy. Všechno je čitelné ale je to videt.
    SCR na http://photo.uloziste.com/?fotka=2a6...ef1903e&size=3


    počítač při spuštění nabíhal do faze kdy je na obrazovce loading windows XP a hned po tom bud zčernala obrazovka a nereagoval na nic, nebo se to načetlo do fáze kdy mám zadavat heslo pro přihlášení do voken a nebo se ro pri načtení biosu, bootu a jinych veci samo restartovalo.
    v Vlastnosti systemu/upřesnit/spuštění a zotavení systému - nastavení/automatický restart NEMÁM označen. chyby to žádné neukazuje, ani modra smrt nenastava
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    jak z PC odrstaním všechny ovladače které sem nahral. Myslím tím i ovladače k MB
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Klávesnice: Razer Lycosa - nejde klávesa+Razer Boomslang-nejde kolečko
    Od ShaiMagal v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-08-2012, 00:18
  2. Nejde mi USB
    Od karinaaaa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-05-2011, 21:32
  3. Pc nejde
    Od yuna2424 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-08-2010, 15:46
  4. GK nejde
    Od Scrays v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 13:15
  5. Windows Vista: SP2 nejde intranet
    Od jacobsen v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-09-2009, 09:21