Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 43

Téma: Chyba při instalaci

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    A nebude to teda souviset nějak s hardwarem?? jako že by mi něco odešlo bo tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jako ze by Ti zaroven odesel disk i mechanika, jo ?
    Nejaka moc velka nahoda
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To může být třeba kombinace těch úprav s nějakým updatem. Bohužel, používání nelegálních programů má svá úskali a co si budeme nalhávat, ani u legálních Windows si člověk nemůže být až tak jistý jejich bezchybným fungováním po celou dobu, natož pak u ilegálních.:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Osobně bych si tipoval spíš na DVD (nebo CD) mechaniku. Lze CD bez problémů zkopírovat na disk? (když pominu ochranu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od xmarek Zobrazit příspěvek
    Osobně bych si tipoval spíš na DVD (nebo CD) mechaniku. Lze CD bez problémů zkopírovat na disk? (když pominu ochranu).
    To jsem nezkoušel, ale třeba z USB disku který má 100GB jsem kopíroval normálka a šlo to..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Ze by ta mechanika byla tak vybirava a nechutnaly ji hry ?
    ... zajimave, ja bych si vsadil spis na tu chybu systemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Ze by ta mechanika byla tak vybirava a nechutnaly ji hry ?
    ... zajimave, ja bych si vsadil spis na tu chybu systemu
    To neni mechanikou....i když jsem instaloval hru z HDD tak to taky nešlo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Odkial si stiahol tu Trackmaniu?

    Uz som sa stretol s podobnymi problemami, len priciny boli vzdy ine:
    - antivirak (skus ho docasne vypnut)
    - vadny modul RAM
    - malo miesta na disku "C"
    - particia, kde bol ulozeny swap subor, mala poskodenu suborovu tabulku
    - vadny IDE radic

    Takze mozes si vybrat :-)

    Nemenil si nahodou fyzicke pripojenie diskov a DVD mechaniky?
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 21-12-2008 v 18:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele superdrooper
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Jsou ty systémy originální?
    To nemá souvislost, na jiném PC s jinou hardwarovou konfigurací a stále tím stejným operačním systémem Win XP se všechny hry a programy instalovali normálně. Z mé vlastní zkušenosti mohu říci, že je celkem jedno, jestli to instalujete z DVD nebo HDD, jestli je ten systém zcela čistý (nově nainstalovaný), jestli jste připojen k netu či nikoliv, někdy to prostě nelze nainstalovat. Nejspíše nějaký bug ve Win XP, hardwarové konfiguraci či v čemkoliv jiném. Teď mi to naštěstí zatím dělá jen u UT3, takže to zatím neřeším, protože UT2004 se nainstaloval v pohodě (v minulém systému mi UT2004 nešel nainstalovat snad ani v jednom, pokud se nepletu).

    Mohu dodat přesný screenshot, jak to vypadá při instalaci UT3, pokud máte zájem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele superdrooper
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Odkial si stiahol tu Trackmaniu?

    Uz som sa stretol s podobnymi problemami, len priciny boli vzdy ine:
    - antivirak (skus ho docasne vypnut)
    - vadny modul RAM
    - malo miesta na disku "C"
    - particia, kde bol ulozeny swap subor, mala poskodenu suborovu tabulku
    - vadny IDE radic

    Takze mozes si vybrat :-)

    Nemenil si nahodou fyzicke pripojenie diskov a DVD mechaniky?

    Vypnout antivir mi nepomáhalo,
    RAM je OK (OCCT, MemTest, vše OK),
    mám několik oddílů a disků, místa je habaděj,
    dělá to náhodně v každé instalaci Win XP, to by pak každý swap soubor musel být poškozen,
    IDE řadič je nový (v červenci nová deska, procesor a paměť), dělalo to i předtím na jiné desce,
    mechaniky jsou mi celkem putna, UT3 instaluji z HDD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od superdrooper Zobrazit příspěvek
    dělalo to i předtím na jiné desce,
    mechaniky jsou mi celkem putna, UT3 instaluji z HDD.
    Aha, takze HDD mas z predosleho PC? Tam bude asi problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Odkial si stiahol tu Trackmaniu?

    Uz som sa stretol s podobnymi problemami, len priciny boli vzdy ine:
    - antivirak (skus ho docasne vypnut)
    - vadny modul RAM
    - malo miesta na disku "C"
    - particia, kde bol ulozeny swap subor, mala poskodenu suborovu tabulku
    - vadny IDE radic

    Takze mozes si vybrat :-)

    Nemenil si nahodou fyzicke pripojenie diskov a DVD mechaniky?
    Koupil jsem jí u ABC
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele superdrooper
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Aha, takze HDD mas z predosleho PC? Tam bude asi problem.
    Hmmmmmm, když o tom tak přemýšlím, tak je to možné, neboť při instalaci se tak jako tak zapisuje na HDD a je celkem jedno, jestli to je z mechaniky nebo přímo z HDD. V PC mám dvě HDD, starší a novější, obě jsou OK (HDDScan je OK, SMART OK, ScanDisk bezproblémů), starší je napojen přes redukci UATA-->SATA.

    Přikládám screenshot z instalace UT3 a upozorňuji, že UT3 lze normálně instalovat na jakékoliv jiné PC a že v předešlém systému jsem měl toto UT3 nainstalováno, nyní ho ovšem nelze v tomto systému nainstalovat:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    už vim co to způsobuje, ale nevim jak to vyřešit :-D....v pc mám dvě 256MB RAM a když tu jednu vyndam tak je vše ok.....myslel jsem že je ta druhá špatná, ale když jí dám do toho prvního slotu místo tý první tak to taky šlape.....mám podezření na nějaký špadný nastavení v biosu....Nevíte někdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Zmenou časovania alebo napájania sa dá vyriešiť problém so stabilitou ram. Musíme však vedieť o akú mb a ram sa jedná.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: chyba pri instalaci
    Od tepan v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2014, 16:32
  2. Chyba při instalaci patche
    Od Domingster v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2012, 21:00
  3. Chyba pri instalaci Win
    Od Z.u.b.r v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 70
    Poslední příspěvek: 31-05-2011, 08:58
  4. Windows XP: Chyba při instalaci
    Od Mr.Frenzi v sekci OS Windows
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 15:57
  5. Chyba při instalaci Win XP
    Od KunNy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 10:47