Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: repro. od věže k PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Ahoj, u PC mám repráky asi za 400,- no prostě žádnej zázrak... chtěl bych k nim přidat 2 repráky od věže, jenže na konci nemaj klasickej kolík, jen dva dráty. Nevíte jestli se na to dá 3,5 jack nějak přidělat? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Samozrejme da. Kup si 3.5jack, vyjde to na par korun., nekde v radio (elektro) potrebach. V jacku jsou 3 pripojovaci mista, tak pozor jak to budes pripojovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    hm ale problem bude v tom že ty repráky budou potřebovat nákej zesilovač podle výkonu
    kdyby připájel jen jack tak to hrát možná bude ale hroně potichu (v závislosti na výkonu beden)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Pravda, pravda, to mě ani nenapadlo. Nevíte o nějákym webu kde se tím přímo zabývají audio-technikou ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    hm ale problem bude v tom že ty repráky budou potřebovat nákej zesilovač podle výkonu
    kdyby připájel jen jack tak to hrát možná bude ale hroně potichu (v závislosti na výkonu beden)
    Jo sakra to jsem prehlednul, ja jsem myslel , ze chce napojit vez k PC pres aux a z veze do repraku. Pak by vyuzil zesilovac ve vezi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    80

    Tak záleží kolik do toho chceš investovat a od toho se odvíjejí weby... takže google bude tvůj kamarád...

    Jo... jack z PC bych hnal do zesilovače (ve tvém případě klidně minivěž, mikrověž, etc, stačí, když bude mít line-in vstup) na ni navěsíš repro.

    Edit: lame... ne line-in vstup ale samozřejmě AUX
    Naposledy upraveno uživatelem hyro: 22-12-2008 v 14:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od hyro Zobrazit příspěvek
    Tak záleží kolik do toho chceš investovat a od toho se odvíjejí weby... takže google bude tvůj kamarád...

    Jo... jack z PC bych hnal do zesilovače (ve tvém případě klidně minivěž, mikrověž, etc, stačí, když bude mít line-in vstup) na ni navěsíš repro.

    Edit: lame... ne line-in vstup ale samozřejmě AUX
    A pokud by sis na udelani toho kabelu netroufal, tak se podivej co mas na vezi za vstupy, jestli cinche, jack, nebo svorkovnici a treba ti to v nekterem elektru udelaji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Né tak připájení pár drátků bych s nebál. Jde mi investovat do toho co nejmíň, jinak bych si koupil celou sestavu...
    Takže jestli to dobře chápu: z PC vedu výstup do zesilovače a z toho teprve k repro. ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ano, tak to mám zapojeno taky. A na propojení jsem sehnal jack -> 2xcinch kabel. Stojí pár korun (možná míň než kupovat ty koncovky zvlášť) a nemusíš nic pájet
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od keroja Zobrazit příspěvek
    Né tak připájení pár drátků bych s nebál. Jde mi investovat do toho co nejmíň, jinak bych si koupil celou sestavu...
    Takže jestli to dobře chápu: z PC vedu výstup do zesilovače a z toho teprve k repro. ?
    Ano

    a pokud ty repra nejsou uplný šidítka, tak ty za 400 co máš na stole půjdou rychle pryč....

    ...což nevyřešilo tvůj problém zřejmě původního cíle přední + zadní stereo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Tak jo, díky za rady, přes vánoce na to kouknu...

    Mno a když se rozmazlím lepším zvukem posháním další repro :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Ahoj, tak jsem repráky od věže připojil přímo dovnitř do původních repraků, natvrno jsem to připájel na výstupy . Zvuk je fajn jenže v obou pravých repracích slyším rádio né moc nahlas takže to hudba bez problémů přehluší, jenže stačí abych nic neposlouchal a je to celkem nepříjemný, nevícte co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od keroja Zobrazit příspěvek
    Ahoj, tak jsem repráky od věže připojil přímo dovnitř do původních repraků, natvrno jsem to připájel na výstupy . Zvuk je fajn jenže v obou pravých repracích slyším rádio né moc nahlas takže to hudba bez problémů přehluší, jenže stačí abych nic neposlouchal a je to celkem nepříjemný, nevícte co s tím ?
    Asi si to blbo pripajkoval. Skus otocit polaritu kablikov toho noveho praveho repraku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Repro k PC
    Od yanscha v sekci Audio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-11-2009, 21:39
  2. Repro: Repro k PC
    Od xxxstalkerx v sekci Periferie
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 23:58
  3. Repro 2.1
    Od lubayys v sekci Audio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 19:21
  4. Repro k PC 5.1
    Od Janeks v sekci Audio
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 22:04
  5. Repro ven
    Od Zeli v sekci Audio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 19:49