Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: 1. PC stranka jede 2. PC nejede kde je chyba?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    23

    Zdravim,

    narazil jsem na zajimavy problem, s kterym jsem se predtim nesetkal.

    Mam kabelove pripojeni na konci Wi-fi router. Stolni PC pripojene kabelem do LAN a pak NB pres wi-fi. Ja kdyz dam dotycnou stranku otevrit tak IE mi da stranku nelze zobrazit a Firefox ze spojeni preruseno. Stranka na NB normalne v pohode najede. I na iPhone pres Wifi stejne stranka najede chyba je tedy v PC. Nastaveni DNS mame stejne, vnitrni IP v poradku internet na PC jinak jede. Driv mi to normalka jelo ted najednou ne nechapu co se mohlo stat.

    Kde mam v pc hledat chybu? Diky za kazdy tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    sameprve by som skusil otvorit prikazovy riadok
    Start->Spustit-> napis cmd a potvrd

    tam potom zadaj
    ping www.google.cz
    ak je spojenie s netom OK, tak by mal zacat tento server odpovedat, pokial bude pisat cas vyprsal alebo inaksiu chybovu hlasku, tak pokracuj a skus
    ping 74.125.39.147
    (to je ip adresa na ten google) pokial ping s ip adresou zacne odpovedat ale ping s www adresou neodpoveda
    tak je problem s DNS serverom
    -
    pokial nepride odpoved ani na jednom tak by sa patrilo skontrolovat nastavenia na routri kam mas pripnute PC, hoci ked wifi ide, tak by tam problem byt nemal
    kabel by som vsak skusil na NTB, tym by si vylustil v com moze byt chyba
    -
    a taktiez stare zname, skusili ste to vypnut a zapnut


    ----
    ak ti adresu prideluje router automaticky
    mozes este skusit zhodit a nahodit to co ti pridelil
    do prikazoveho riadka zadat:
    ipconfig /release
    ipconfig /renew
    -
    kontrola nastavení ipconfig /all
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    23

    Prispevek jsem psal z postizeneho PC takze internet jko takovy jinam jede. Ping na google.cz v poradku preklad adres v poradku. IP prirazenou a vyhrazenou z DHCP rucne. Renwe, release sem taky zkusil . Ipconfig jsou OK i DNS fakt nemam paru vo co go. No ieda kde je zatracena chyba :-(.

    Hlaska z Firefoxu:
    Spojení přerušeno

    Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.
    Spojení bylo v průběhu otevírání komunikačního kanálu se serverem neočekávaně přerušeno. Opakujte akci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    zkusil jsi NB na kabelu bez wifi? co udela ten? a nemas na routeru nejakej nat? nebo filtr? co to je zac?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    23

    Nestacim zasnout. Jen jsem restartoval PC a stranka najednou najede No my ho vyndej Obligatni nastoupit, vystoupit asi pomohlo xixi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    13

    Ahoj, mám podobný problém se kterým bych potřeboval pomoci. Nenačítá se mi jedna jediná stránka a to pouze při připojení přes router (RG60SE), signál od UPC mi jde do něj, kabelem do mého PC a 'vzduchem' k holce do pokoje (ta 1 stránka nejde ani u ní). Když připojím kabel od UPC přímo ke mně do PC, stránka se načítá. Zkusil jsem postup, který výše uvádí Pabler a na oba 'pingy' mi to hlásí '4x vypršel časový limit žádosti - 4 odeslané, 0 přijaté' (samo když jedu přes router). Mám OS Vista, AVG 8.0. Poradil by někdo, jestli je problém skutečně v routeru a popř. jaký? Ležím v tom celou noc bez úspěchu

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    Len ci dobre rozumiem
    Ked ides cez ten router, tak nejde len ta jedina stranka a vsetky ostatne nacita bez problemov ?
    A pokial ides "napriamo" pripojeny este pred router, tak sa stranka bez problemov nacita ?
    ---
    mozes napisat o aku stranku sa jedna ?

    ----
    Skus vylucit ci nieje ta stranka blokovana lokalne prehliadacom, pripadne ak ma AVG daky blocklist
    Vyskusaj nacitat v inom browseri, skus na chvilku odstavit AVG a skusit nacitat
    ----
    Poklial stranka predtym fungovala a nece sa jej len teraz, mozes skusit v prikazovom riadku kam si daval ping prikaz:
    ipconfig /flushdns

    to odmaze DNS zaznamy ktore si uklada Win aby urychlil veci ...
    Naposledy upraveno uživatelem Pabler: 31-12-2008 v 08:38
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    13

    Díky za reakci, Je to přesně, jak jsi psal - přes router jdou všechny stránky mimo www.fifam.cz, bez routeru jde vše normálně.

    Prohlížeč jsem kontroloval, zkoušel i IE (mám firefox), AVG reinstaloval, blokování tam není. Dělal jsem to i přesto, že 'bez routeru' to jinak pracuje normálně.

    Zkusil jsem do příkazového řádku dát, co jsi psal, odpovědí mi bylo 'Požadovaná operace vyžaduje zvýšená oprávnění'. Bude to nejspíš v routeru, jen netuším, co jsem tam skonil. Stránka mi přestala chodit před pár dny, když jsem si stahoval nějaké addony do hry, prostě najednou spadla a už mi na ní nešlo přihlásit, jestli něco router automaticky zavřel nebo co...
    Odpovídat lze po přihlášení