Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: 1800 GTO od HIS ,nic na ní nezahraju

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    Zdravím,mám 1800 gto od HIS , při pokusu hrát jakoukoliv hru se mi po čase od 5-60 min hra sekne a hodí to hlášku " v aplikaci "název hy" exe. došlo ke komplikacím je třeba ji zavřít. Už jsem zkoušel snad všechno a nic.Díky všem za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Nějaké přetaktování?
    Jaké máš drivery?
    Chladiče chladí?
    Zkusil bych pro jistotu projed paměti memtestem:
    http://ftp.stahuj.cz/38cd1fa639ebd47.../memtest/3.2//
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 24-11-2006 v 18:02
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    co je to prosím Tě OC??, jinak ovladače mám 6.11, chladíče chladí teplota okolo 70 stupňů, ty paměti by měli být OK. V testu stability po 3 hodinách žádný problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    OC = OverClocking = přetaktování

    Co máš za MB? (MainBoard)
    jaké máš na ni drivery?
    Jaký zdroj?
    Jaký Win?
    nemáš v PC "kilo" prachu?
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 24-11-2006 v 18:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    Taktování momentálně žádné,ale dělalo to i při přetaktování,a jsem po nové instalaci Win
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Co máš za MB? (MainBoard)
    jaké máš na ni drivery?
    Jaký zdroj?
    Jaký Win?
    nemáš v PC "kilo" prachu?
    Tak co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    Tak počítač je 3měsíce starej: AMD San Diego 3700+,deska DFI infinity nforce 4,2krát 1giga paměti Kingston,zdroj 400, počítač je čistej a Win mám XP home oficiální
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Kdy Ti to začlo dělat? Hned od začátku nebo až v průběhu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    Od začátku byli problémy se stablitou,nejdřív zamrzal pri nájezdech do Win..potom to přestalo,potom zase občas padal na modrou obrazovku, to taky přestalo a teď to dělá zase to že to lehá ve hrách. Jinak je uplňe stabilní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Rozepiš se trochu o zdroji a sjeď paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    Zdroj je Eurocase 390W.Teď jsem vyndal jednu paměť a zkoušel jsem hrát.Zatím to drží!!!! Může to dělat paměť???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    Velice pravděpodobné, pokud vím tak modrá obrazovka je skoro jistý znamení, že je v háji paměť. (říkám skoro, ne že mě někdo zdrbe )
    když tak použij memtest
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od Lojí
    Zdroj je Eurocase 390W.Teď jsem vyndal jednu paměť a zkoušel jsem hrát.Zatím to drží!!!! Může to dělat paměť???
    Jo může
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    Fajn,zatím Vám velice děkuji a budu informovat o výsledku!!!!! Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sluchátka do 1500-1800
    Od Derick v sekci Audio
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-08-2011, 14:34
  2. Middle/Big do 1800 Kč?
    Od m1ch3l v sekci Skříně
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 15:55
  3. Chlazení procesorů: pasiv pro A64 1800+
    Od b337 v sekci Chlazení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-09-2008, 13:40