NOD32 da best. Mám zkušenosti s AVG, AVASTEM, Kasperskym, a mnoha dalšími a NOD32 je po všech ohledech pro mě bezkonkurenčně nejlepší. Dalo by se říct, že když jsem se setkal s nodem, tak se i zdály ostatní konkurenční programy nepoužitelné. Ještě mohu doporučit SUPERAntiSpyware - freeware verze nemá rezidenční ochranu, ale jednorázový scan vycucne každý svinstvo, který NODU projde.
aha, koukam, ze se to za cas zmenilo. ceny (v CR) se postupne snizuji nebot:
3/2007 - 1850 CZK - 1 licence, 1 rok, v ceksem obchode (tehdy jeste kaspersky CZ web nemel)
4/2008 - 1617 CZK (99,96 USD) - 3 licence, 1 rok, kaspersky global nebo USA (nejsem si jistej), paypal, to uz snad ceskej existoval, ale byl znacne drazsi
3/2009 - 3010 CZK (140 USD) - 3 licence, 2 roky - opet global nebo USA a to jsem zas kontroloval a z ciziny to vyslo lip.
zda se tedy ze cesky ceny se tedy konecne srovnavaj a timto se omlouvam za nyni jiz ponekud starsi predpoklad (leden 09), ktery zda se dnes neplati.
Dovolím si nesouhlasit. V mém případě se stalo, že jakýsi vir či co mi napadl všechny .exe soubory v systému a Avast neřekl ani slovo. Pak našel všechny napadené soubory a vypsal mi je, ale to asi až po 2 hodinovém testu ve stavu nouze.
Přešel jsem na ESET Smart Security a nemám žádný problém.
Jak ale řikám, každému vyhovuje něco jiného a toto je pouze můj názor ze zkušenosti s Avastem.