Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Hry a Visty (ARMA)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    25

    Dobrý den,
    hra arma která normálně běží na systémech xp.Mám problém na vistách, ale po instalování patche 1.15 beta(pro ARMU) běží normálně.Dočetl jsem se, že arma nedokáže využít 4Gb paměti a opravný patch 1.15 beta už to hře dovoluje a automaticky ji necha vyuzivat jen to co potřebuje.Jenže jsou tací, kteří by se chtěli zahrát po netu ve staré 1.14 , protože některé dobré servery jsou na 1.14 nastaveny.A prý se todá někde v configu nastavit.To je má otázka kde a co ???

    Pokuď by někdo věděl, napište .

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    takze se chces vratit ke stare verzi, co ma ve vsistach provblemy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,202

    Citace Původně odesláno od pjvoky Zobrazit příspěvek
    Dobrý den,
    hra arma která normálně běží na systémech xp.Mám problém na vistách, ale po instalování patche 1.15 beta(pro ARMU) běží normálně.Dočetl jsem se, že arma nedokáže využít 4Gb paměti a opravný patch 1.15 beta už to hře dovoluje a automaticky ji necha vyuzivat jen to co potřebuje.Jenže jsou tací, kteří by se chtěli zahrát po netu ve staré 1.14 , protože některé dobré servery jsou na 1.14 nastaveny.A prý se todá někde v configu nastavit.To je má otázka kde a co ???

    Pokuď by někdo věděl, napište .

    Děkuji
    Co se zeptat na serveru, kde s touto hrou a tímto patchem hrají ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    67

    Zkoušel jsi ji spustit v režimu kompatibility Windows XP SP2???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    25

    Ano chci se vratit ke starší verzi, kvůly servrům,který jsou na tuto verzy nataveny.Novou erzy si mohu kdykoliv spustit i kdyby mi šla ta stará.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    25

    Ano zkoušel jsem to se všemi kompabilitami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    25

    Bohužel na server se bez staré verze nedostanu, to je jeden problém.Druhý problém je angličtina.Dorozumím se v základní angličtině co se týče boje, ale kdyby mě někdo navigoval, kde a co mám v configu přepsat, byl bych mimo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    25

    Ještě jsem chtěl dodat.Na některých vistách 64 to běží normálně.Bez přepisování configu.Je to automaticky nastaveno.Ale většině lidí to prostě nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ARMA II - input lag ovládání
    Od DrZelenka v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-03-2013, 14:56
  2. ArmA II
    Od 16cmfan v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 18-02-2010, 18:32
  3. Padání visty
    Od Wentura v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-11-2008, 10:36
  4. Prechod z Visty na XP
    Od :o) v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-08-2008, 10:37