Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nova Graficka karta

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    15

    Dobry den pořídil sem si do PC novou grafickou kartu http://www.okcomputers.cz/msi-2600xt...ez/d3/d-74743/ po nainstalovani do pc a zapnutí pc běží ale monitor nic nevím kde je problem monitor mám Acer AL1716 na staré kartě bežel bez probému podotýkam že muj pc splnuje HW i SW požadavky pro funkčnost karty

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,258

    nemas nahodou nejaky jiny monitor na vyzkouseni ? nemas moznost si nejaky pujcit ?

    + co bylo v PC za grafickou kartu predtim ? (nechces napsat celou konfiguraci ?)



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Karta je ve slotu dobře domáčklá? Máš připojené přídavné napájení (i když je pravda, že by si asi karta řekla)? Utáhne to zdroj?

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Kartu vyndej, profoukni konektor a znovu zasuň pořádně až na doraz. Taky pro jistotu resetuj BIOS. Včera se mně stalo to samé, vyndám starou kartu, dám novou a nejde. Byla jen špatně zasunutá.
    Pokud se nerozjede, bylo by nejlepší ji zkusit v jiném PC.

    EDIT: VencaX - karta myslím přídavné napájení nemá. Mrkni na fotku.
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 04-02-2009 v 14:55

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    15

    monitor bych si teoreticky mohl pujčit a určitě to zkusím stara grafika je integrovana ATI radeon Xpress 200
    jinak konfigurace
    Procesor: Pentium D 805 box 2.66ghz
    Zkladovka:Asus P5RD1 - VM, FSB 1066, SATA
    Zdroj: Seasonic 500w
    Paměti: 1x 512 Buffalo DDR1 CL2.5 a 1x ADATA DDR1 1024 CL2.5

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    Karta je ve slotu dobře domáčklá? Máš připojené přídavné napájení (i když je pravda, že by si asi karta řekla)? Utáhne to zdroj?
    Karta je domáčklá dobře a přídavné napajení asi nema nebo sem nic takovyho nenašel

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Kartu vyndej, profoukni konektor a znovu zasuň pořádně až na doraz. Taky pro jistotu resetuj BIOS. Včera se mně stalo to samé, vyndám starou kartu, dám novou a nejde. Byla jen špatně zasunutá.
    Pokud se nerozjede, bylo by nejlepší ji zkusit v jiném PC.

    EDIT: VencaX - karta myslím přídavné napájení nemá. Mrkni na fotku.
    jasně kartu vyndam zkusim znova a jak na reset Biosu to netuším



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od JusT1ce Zobrazit příspěvek
    monitor bych si teoreticky mohl pujčit a určitě to zkusím stara grafika je integrovana ATI radeon Xpress 200
    jinak konfigurace
    Procesor: Pentium D 805 box 2.66ghz
    Zkladovka:Asus P5RD1 - VM, FSB 1066, SATA
    Zdroj: Seasonic 500w
    Paměti: 1x 512 Buffalo DDR1 CL2.5 a 1x ADATA DDR1 1024 CL2.5
    připoj monitor na integrovanou grafiku vlez do biosu
    a najdi něco jako "init display device first" tam dej možnost PEG (PCIexpres)
    případně v biosu vypni integrovanou grafiku

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    1. Zkus GK vyndat, připojit monitor na integrovanou, najet do biosu a nastavit jako primární PCIe slot. Potom PC vypni, samozřejmě odpoj od sítě, dej novou GK, připoj na ní monitor a zkus to zapnout.
    Jinak reset biosu provedeš jumperem na základní desce (přepnutím do druhé pozice), nebo vyndáním baterky napájející CMOS pamět (v ní jsou uložena nastavení biosu, baterku najdeš taky na MB).
    //matyy: tak jsme se shodli, když jsem psal tak tu tvůj post ještě nebyl

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Omlouvám se, s tím přídavným napájením jsem se opravdu přehlíd

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    15

    a není jedno jesli to vy biosu necham jak to je nebo to bootování přepnu stejně když to nenajde zapojenou integrovanou tak následuje PCIe slot takže by to mělo jít i bez přepínání slotů ale zkusím to taky mě napadla možnost že jde o vadnej kus ale to není moc pravděpodobný

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Není to jedno - některé desky s tím mají problém, pravděpodobně včetně té tvojí - zkus a uvidíš.



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    15

    jo už to jede bylo to bootováním díky moc všem za pomoc

Podobná témata

  1. Nová grafická karta
    Od P4v3 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-10-2013, 01:17
  2. Nova Graficka Karta
    Od Redist v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-10-2013, 18:13
  3. Nová grafická karta za 2-3 tis.
    Od rruuppiikk v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-07-2012, 21:26
  4. Nova graficka karta do 10.000
    Od Treaty v sekci Grafické karty
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 20:00
  5. Nová grafická karta
    Od fukin v sekci Grafické karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2009, 14:33