nVidia 8800 GTX/GTS - první dojmy.
:cool: Všiml jsem si po přečtení jednnoho přízpěvku, že nejsou moc velké ovace 8800-tek a že se očekává více méně pořádná odveta ze strany ATI. Chtěl bych poprosit pár správných lidí v ten správný čas (proto, že sme se potkali v jedné evoluční době) aby se podělili o své zájmy, nebo to rovnou natočili na fraps (myslím, že minuta je zdarma). Dá se tam nastavit i to, aby se hodnoty fps/s zobrazovali u "natáčení". Předpokládám, že všichni si už v klídku zamastíte (těch pár momentálně šťastnejch ... doufám, že alespoň půl roku) gamesku jakou je F.E.A.R., Oblivion a třetí ať někdo nadhodí a ja se rád taky testnu.:D
Sami si vlastně dokážeme porovnat sílu grafáren odrůzných výrobců a jiným pomůžeme u výběru při eventáním myělení na nákup téhle statné dračice. Myslím to fakt v pohodě, nejde mi o to abych se tady vychloubal, chci se buď ujasnit, že nákup byl dobrej, nebo taky, že mi ATI vytřela zrak.
Sami si vlastně dokážeme porovnat sílu grafáren odrůzných výrobců a jiným pomůžeme u výběru při eventáním myělení na nákup téhle statné dračice. Myslím to fakt v pohodě, nejde mi o to abych se tady vychloubal, chci se buď ujasnit, že nákup byl dobrej, nebo taky, že mi ATI vytřela zrak.
:mad: :confused: Jó musím si ale nedříve nějak uklidit registry, nechce mi jaksi pošítač zpustit fraps ... něco ho blokuje.:confused: :mad:
dobry napad, a už si robil aj nejake testiky s tvojou kartou ? Zaujimalo by ma porovnanie vykonu tvojej kombinaciou Athlon64 3500 + 8800 GTX s kombinaciou tejto karty ale vyššieho (čitaj dual core) procesoru.
Strašně rád by som vložil nějaké krátke šotiky ze hry, ale mám problém se spouštěním frapse. Zkoušel jsem ho totiž spouštět na hodně spůsobů a jaksi mi ho něco drží ... snad nebudu muset přeinstalovávat Widle. Měl jsem jakýsi vir a teď i kdž jsem ho odstranil mi kompík jaksi zadrhává.
Kdybych to mohl alespoň ve skratce popsat .... můj procesor je tak výkonostně pozadu, že té kartě absolutně nestíhá a jelikož je to nepovedená verze ClawHammer, nedá se ani stabilně nataktovat na víc než jen 2.42MHz s L2 cache 512kB. Prostě gamesky jako Most Wanted se mi v nej nastavení co to jde seká. Né moc, dalo by se říct, že skoro vůbec ... a v tom se to škubne jako prase. Moc mě to sere a přemýšlím co je příčinou. Myslím, že procesor, ale nevím to s určitostí.:cry :eek:
Kdybych to mohl alespoň ve skratce popsat .... můj procesor je tak výkonostně pozadu, že té kartě absolutně nestíhá a jelikož je to nepovedená verze ClawHammer, nedá se ani stabilně nataktovat na víc než jen 2.42MHz s L2 cache 512kB. Prostě gamesky jako Most Wanted se mi v nej nastavení co to jde seká. Né moc, dalo by se říct, že skoro vůbec ... a v tom se to škubne jako prase. Moc mě to sere a přemýšlím co je příčinou. Myslím, že procesor, ale nevím to s určitostí.:cry :eek:
Procesorem to neni.Kdyz si zapnes maximalni detaily a rozliseni v pohode ti musi stacit i A64 na 2.2Ghz.Protoze cim vysi detaily a rozliseni, tim min zalezi co mas za CPU.Navic nfs:mw je strasi hra.Tu musi A64 zvladat jak nic;)
Byt tebou zformatoval bych c: a nahodil novy widle.
Byt tebou zformatoval bych c: a nahodil novy widle.
[quote=instinct_bob]Strašně rád by som vložil nějaké krátke šotiky ze hry, ale mám problém se spouštěním frapse. Zkoušel jsem ho totiž spouštět na hodně spůsobů a jaksi mi ho něco drží ... snad nebudu muset přeinstalovávat Widle. Měl jsem jakýsi vir a teď i kdž jsem ho odstranil mi kompík jaksi zadrhává.[/quote]
Když si koupíš prosincoví Chip (tedy ten poslední) tak tam je zdarma přiložena
plná verze programu "AUS LOGIC BOOST SPEED" - v tomto programu je řada utilit K opravám všeho pod wokny, urychlení ATD. víc se dozvíš v článku který je taktéž v CHIPu.... osobně doporučuji jedná se o nejsilnější Boostovací a OPRAVářský program "ZDARMA" . . . Wokna nepřeinstalovávej... stráta času, tedy pokud ti WIR nesžral půlku jádra woken....
Když si koupíš prosincoví Chip (tedy ten poslední) tak tam je zdarma přiložena
plná verze programu "AUS LOGIC BOOST SPEED" - v tomto programu je řada utilit K opravám všeho pod wokny, urychlení ATD. víc se dozvíš v článku který je taktéž v CHIPu.... osobně doporučuji jedná se o nejsilnější Boostovací a OPRAVářský program "ZDARMA" . . . Wokna nepřeinstalovávej... stráta času, tedy pokud ti WIR nesžral půlku jádra woken....
Abych pravdu řekl, uvažuji o přeinstalování Windowsů. Nechtěl jsem zajít až tak daleko, ale budu to muset udělat. Alespoň zjistím co a jak. Psal jsem o Most Wantedu ... ale co takhle Carbon, ten se až kouše:mad:. Je to dost nepříjemné hlavně v driftech. Myslím, že to bude i procíkem, uvažoval jsem i nad zdrojem (Chill 510W). Přeinstaluji :mistake a uvidím, dám echo.
Je to špatný ... když to nerozchodím do soboty, tak ji prostě vrátím. Pište co a jak, rád vyslechnu jakékoliv názory, rady, zkušenosti.
Jo pochopil jsem. Hlavně to, že ty mé RAMečky se horko těžko dostávají přes výrobcem stanovenou hranici. Obměna prozatím asi moc nehrozí ... leden, na kompík to svedem.:)
Ak by som upgradoval grafiku a ešte išiel testovať, tak jednoznačne reinštalujem, tak ako pri výmene dosky. :)
Nieje to tým, že by som nereinštaloval operačný systém.:( Je to v mojom procesore ... je totálne na *****!!:stupid !! Myslím pomerovo ku grafickému adaptéru, ktorý som kúpil. :mistake
Skúšal som ho taktnúť na 2.5GHz ... spadol systém. Ten druh jádra čo som kupoval bol ešte len prvý úpkus o 3500ku. Asi ho jeb*em kamošovi a kúpim najlepší čo je do 939, alebo sa budem musieť uskromniť v iných bláznovstvách a vymeniť i matičnú dosku s ramkami a kúpiť i nějaký normílny procesor.:mad: Vidí sa mi, že 8800-ka serie na AMD a jeho polopravdivú hodnotu :notsure (trebars to 3500) a berie len realitu ... taže by to chcelo aspoň 5GHz! :eek:
Je celkom možné, že urobili prednostne ovladače perfetkného stavu len pre Intely. Je to moýní, že sa až druhými v poradí veci zlepšia. Myslím si, že to ale i tak môjmu procesoru by ve%lmi nepomohlo. Boh vie čo to zase nVidia vymýšľa.:eek: :shut
Ja nevim.Je tezky diskutovat, kdyz sem nehodis zadny vysledky z her.
Hod sem treba vysedky z FEARU pri 1280x1024 4xAA a 16AF.
Nebo aspon napis kolik mas FPS v ostatnich hrach a v jakym rozliseni a nastaveni.
Nebo aspon z 3Dmarku05.At aspon mame nakou predstavu.
Hod sem treba vysedky z FEARU pri 1280x1024 4xAA a 16AF.
Nebo aspon napis kolik mas FPS v ostatnich hrach a v jakym rozliseni a nastaveni.
Nebo aspon z 3Dmarku05.At aspon mame nakou predstavu.
No akorát tedy nemůžu ... taktoval jsem procík a jaksi mi to teď nechce načíst Windowsy. Doufám, že jsem něco nepoškodil tím taktováním. Přitom vše startuje normálně, načítá to HDD a mechaniky a pak černá obrazovka.:eek:
Co se týče 3DMarku05, tak jsem měl maximálně 10500 bodů. Děs a hrůza.:thumbdown
Co se týče 3DMarku05, tak jsem měl maximálně 10500 bodů. Děs a hrůza.:thumbdown
No tak toje extreme nizky skore.
Nedalo mi to a testnul jsem svuj kopik v 3Dmarku 05.
Vse na default-7800bodu
Cpu na 2930Mhz a GK na default-8000Bodu
Cpu na default a GK 550/1370-8888Bodu.
Cpu na 2930 a GK 550/1370-9200Bodu.To vse na rok starych woknech...:D
Co ztoho vypliva?No vypliva z toho, ze 3Dmark05 neni zavislej na cpu, ale na GK.proto bych rek, ze u tebe neni problem v cpu, ale v zasranych woknech.
Nedalo mi to a testnul jsem svuj kopik v 3Dmarku 05.
Vse na default-7800bodu
Cpu na 2930Mhz a GK na default-8000Bodu
Cpu na default a GK 550/1370-8888Bodu.
Cpu na 2930 a GK 550/1370-9200Bodu.To vse na rok starych woknech...:D
Co ztoho vypliva?No vypliva z toho, ze 3Dmark05 neni zavislej na cpu, ale na GK.proto bych rek, ze u tebe neni problem v cpu, ale v zasranych woknech.
[QUOTE=instinct_bob]
Co se týče 3DMarku05, tak jsem měl maximálně 10500 bodů. Děs a hrůza.:thumbdown[/QUOTE]
To je celkem malo... Takoveho skore dosahuju i ja s moji sestavou... :turtle:turtle:turtle
Co se týče 3DMarku05, tak jsem měl maximálně 10500 bodů. Děs a hrůza.:thumbdown[/QUOTE]
To je celkem malo... Takoveho skore dosahuju i ja s moji sestavou... :turtle:turtle:turtle
No ja bych nejdriv zformatoval c: a nahral cistou instalaci woken.;)
Porad tu pises jak ti to blbne, ze ti nejde fraps, ze si mel zavirovanej komp atd.Az to sformatujes znova projed 3Dmark.:)
Porad tu pises jak ti to blbne, ze ti nejde fraps, ze si mel zavirovanej komp atd.Az to sformatujes znova projed 3Dmark.:)
Samozřejmě to už mám za sebou ... zajímavá práce. ...ale jo, dá se. Jen kdyby to tak dlouho netrvalo.
Konečně jsem dostal procesor po reinstalaci (dvakrát) systému a instalaci všeho potřebného. Krásná to byla sobota. Procesor to zvládl na max.2,45MHz a RAM šli dolů na 333MHz. Časováni RAM je to samé co bylo - 3,3,3,6. Posílám pár screenů.;)
[ATTACH]575[/ATTACH][ATTACH]576[/ATTACH][ATTACH]577[/ATTACH][ATTACH]578[/ATTACH][ATTACH]579[/ATTACH]
[ATTACH]575[/ATTACH][ATTACH]576[/ATTACH][ATTACH]577[/ATTACH][ATTACH]578[/ATTACH][ATTACH]579[/ATTACH]
Take jsem zkusil otestovat vliv CPU v 3dmarku05 na sve sestave:
CPU default (2,2GHz), GPU default (500/1200) hodilo 10600 bodu
CPU default (2,2GHz), GPU 570/1450 hodilo 10900 bodu
CPU 2,8Ghz, GPU default (500/1200) hodilo 12700 bodu
CPU 2,8Ghz, GPU 570/1450 hodilo 13100 bodu
tedy narozdil od "HEAD" je na me sestave patrna zavislot 3dmarku05 na taktu CPU. Je tedy mozne ze v pripade "instinct_boba" mu slabsi procesor brzdi grafarnu a nedovoli mu presahnout na 2,2Ghz hranici 11000 bodu. Zejmena pokud reinstalace woken nepomohla.
Chtelo by to uvest dosazene score v marku05 pred a po pretaktovani CPU a overit zda-li je ma domenka spravna ci nikoli.
CPU default (2,2GHz), GPU default (500/1200) hodilo 10600 bodu
CPU default (2,2GHz), GPU 570/1450 hodilo 10900 bodu
CPU 2,8Ghz, GPU default (500/1200) hodilo 12700 bodu
CPU 2,8Ghz, GPU 570/1450 hodilo 13100 bodu
tedy narozdil od "HEAD" je na me sestave patrna zavislot 3dmarku05 na taktu CPU. Je tedy mozne ze v pripade "instinct_boba" mu slabsi procesor brzdi grafarnu a nedovoli mu presahnout na 2,2Ghz hranici 11000 bodu. Zejmena pokud reinstalace woken nepomohla.
Chtelo by to uvest dosazene score v marku05 pred a po pretaktovani CPU a overit zda-li je ma domenka spravna ci nikoli.
Testy s 3DMarkem05:
CPU default (2,2GHz), GPU default (575/1800) hodilo 10480 bodů
CPU (2,45GHz), GPU default (575/1800) hodilo 11250 bodů
CPU (2,45GHz), GPU default (575/1800) hodilo 11250 bodů
Tak ta limitace cpu je hodne velka:(.Doporucuju prodat cpu a koupit x2 3800+ a zkusit ji poradne pretaktovat.
Ja budu mit v unoru 8800gts tak to potom poradne otestuju.
Ja budu mit v unoru 8800gts tak to potom poradne otestuju.
[QUOTE=instinct_bob]Testy s 3DMarkem05:
CPU (2,45GHz), GPU default (575/1800) hodilo 11250 bodů[/QUOTE]
Zvyseni o 250Mhz ti prihodilo skoro 1000 bodu, takze ma teorie by mohla byt spravna. Rekl bych, ze lepsi procik by ti opravdu neuskodil.
CPU (2,45GHz), GPU default (575/1800) hodilo 11250 bodů[/QUOTE]
Zvyseni o 250Mhz ti prihodilo skoro 1000 bodu, takze ma teorie by mohla byt spravna. Rekl bych, ze lepsi procik by ti opravdu neuskodil.
Dnes som udal až 2,5GHz s AMD64 3500+ /default 2,2GHz ... víc ale ani ň. Lara Croft v new generation zobrazením cca 29 až 60 FPS.
[QUOTE=Jericho]
tedy narozdil od "HEAD" je na me sestave patrna zavislot 3dmarku05 na taktu CPU. Je tedy mozne ze v pripade "instinct_boba" mu slabsi procesor brzdi grafarnu a nedovoli mu presahnout na 2,2Ghz hranici 11000 bodu.[/QUOTE]
Jezismarja co furt resite.Koho zajima nakej 3Dmark?Nikdo koho znam s 8800GTX nehraje v 1024x768 kde se trochu vliv CPU muze projevit.Nad 1600x1200 NEMA zadnej CPU vliv.At mas 3000+ nebo X2 4600+ ci C2D na 1,8 nebo 3,6GHz.Uz tu probuh nereste kraviny.OMG!Vlevo C2D 6800Extreme ;)Napravo dokonce 16AF ;)
Doporucuji nastudovat:
http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/default.asp
http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_preview/default.asp
Jak muzete srovnavat to ze nekdo ma 10500 v 05 s 8800GTX a druhej 10500 s 1950PRO?V realu prece GTX rozslapne PRocko jak hovinko.Vidite jak jsou ty marky o nicem.
tedy narozdil od "HEAD" je na me sestave patrna zavislot 3dmarku05 na taktu CPU. Je tedy mozne ze v pripade "instinct_boba" mu slabsi procesor brzdi grafarnu a nedovoli mu presahnout na 2,2Ghz hranici 11000 bodu.[/QUOTE]
Jezismarja co furt resite.Koho zajima nakej 3Dmark?Nikdo koho znam s 8800GTX nehraje v 1024x768 kde se trochu vliv CPU muze projevit.Nad 1600x1200 NEMA zadnej CPU vliv.At mas 3000+ nebo X2 4600+ ci C2D na 1,8 nebo 3,6GHz.Uz tu probuh nereste kraviny.OMG!Vlevo C2D 6800Extreme ;)Napravo dokonce 16AF ;)
Doporucuji nastudovat:
http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/default.asp
http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_preview/default.asp
Jak muzete srovnavat to ze nekdo ma 10500 v 05 s 8800GTX a druhej 10500 s 1950PRO?V realu prece GTX rozslapne PRocko jak hovinko.Vidite jak jsou ty marky o nicem.
[QUOTE=Godlike]Jezismarja co furt resite.Koho zajima nakej 3Dmark?Nikdo koho znam s 8800GTX nehraje v 1024x768 kde se trochu vliv CPU muze projevit.Nad 1600x1200 NEMA zadnej CPU vliv.At mas 3000+ nebo X2 4600+ ci C2D na 1,8 nebo 3,6GHz.
[/QUOTE]
No jenze o tomhle tady nikdo nepochybuje ;). Resil se zde duvod proc instinct_bob dosahuje tak nizkych hodnot v 3dmarku05 :)
[/QUOTE]
No jenze o tomhle tady nikdo nepochybuje ;). Resil se zde duvod proc instinct_bob dosahuje tak nizkych hodnot v 3dmarku05 :)
Podle toho v jakym rozliseni hraje.Pokud v 1280x1024 dual core by mel cenu.Ale zase jen v pripade, ze ho poradne pretaktuje.Pokud ale hraje v 1600x1200 staci mu bohate to co ma.:thumb
[QUOTE=HEAD]Podle toho v jakym rozliseni hraje.Pokud v 1280x1024 dual core by mel cenu.Ale zase jen v pripade, ze ho poradne pretaktuje.Pokud ale hraje v 1600x1200 staci mu bohate to co ma.:thumb[/QUOTE]
mohli byste mi to prosim trochu objasnit? kdyz to tu ctu... jaktoze v 1024x768 CPU vliv ma a v 1600x1200 ne?
mohli byste mi to prosim trochu objasnit? kdyz to tu ctu... jaktoze v 1024x768 CPU vliv ma a v 1600x1200 ne?
To je jednoduche.Procesor pocita porad to same a je mu jedno v jakem rozliseni a detailech hrajete.Muzete hrat v 320x200 v 1024x768 nebo v 1900x1200 a procesor bude porad pocitat to same a bude davat stejne FPS.Vetsinou pocita jen AI a fyziku.
Naopak GK musi s vetsim rozlisenim a detailama pocitat porad narocnejsi a narocnejsi sceny.Stara se prakticky o vse-Stinovani vypocet polygonu,filtrovani atd atd atd.Kdyz ktomu jeste zapnete AA a AF tak GK od urciteho rozliseni proste nestaci uz vykreslovat obraz ve vysokem FPS.
Procesoru je to jak jsem rikal jedno ten si jede porad stejne bez ohledu na rozliseni a detaily.
A jelikoz na GK v rozliseni 1024x768 nejsou kladeny nake extremni naroky stiha vsechno vykreslovat a drzi krok s procesorem.Ve vysim rozliseni uz nestiha drzet krok a stava se brzdou.
Takze procesor treba A64 3200+ muze treba v oblivionu davat prumerne dejme tomu 80Fps.C2d muze davat ale 100Fps.GK v 1024x768 treba zvladne 100fps a tim padem ma clovek vic fps s C2D.Ale hnet jak zvysite rozliseni treba na 1280x1024 nebo 1600x1200 zapnete AA+AF GK dokaze dat treba jen 45FPS.A na to samozrejme staci v pohode i A643200+ a rozdil oproti C2D je nulovy:D
Doufam, ze ste me pochopili:)
Naopak GK musi s vetsim rozlisenim a detailama pocitat porad narocnejsi a narocnejsi sceny.Stara se prakticky o vse-Stinovani vypocet polygonu,filtrovani atd atd atd.Kdyz ktomu jeste zapnete AA a AF tak GK od urciteho rozliseni proste nestaci uz vykreslovat obraz ve vysokem FPS.
Procesoru je to jak jsem rikal jedno ten si jede porad stejne bez ohledu na rozliseni a detaily.
A jelikoz na GK v rozliseni 1024x768 nejsou kladeny nake extremni naroky stiha vsechno vykreslovat a drzi krok s procesorem.Ve vysim rozliseni uz nestiha drzet krok a stava se brzdou.
Takze procesor treba A64 3200+ muze treba v oblivionu davat prumerne dejme tomu 80Fps.C2d muze davat ale 100Fps.GK v 1024x768 treba zvladne 100fps a tim padem ma clovek vic fps s C2D.Ale hnet jak zvysite rozliseni treba na 1280x1024 nebo 1600x1200 zapnete AA+AF GK dokaze dat treba jen 45FPS.A na to samozrejme staci v pohode i A643200+ a rozdil oproti C2D je nulovy:D
Doufam, ze ste me pochopili:)
[QUOTE=HEAD]To je jednoduche.Procesor pocita porad to same a je mu jedno v jakem rozliseni a detailech hrajete.Muzete hrat v 320x200 v 1024x768 nebo v 1900x1200 a procesor bude porad pocitat to same a bude davat stejne FPS.Vetsinou pocita jen AI a fyziku.
Doufam, ze ste me pochopili:)[/QUOTE]
ja sem pochopil, diky za vysvetleni:)
Doufam, ze ste me pochopili:)[/QUOTE]
ja sem pochopil, diky za vysvetleni:)
Normálně mastím vše co to dá, zatím kromě Needu mi vše funguje úplně v pohodě. Needy mě ale se**u! :mad:
Nové ovladače taky pomohli. Lara je plynulá v max co to jde nastavit cca 45FPS - 60FPS:thumb.
Nové ovladače taky pomohli. Lara je plynulá v max co to jde nastavit cca 45FPS - 60FPS:thumb.
[QUOTE=instinct_bob]Normálně mastím vše co to dá, zatím kromě Needu mi vše funguje úplně v pohodě. Needy mě ale se**u! :mad:
Nové ovladače taky pomohli. Lara je plynulá v max co to jde nastavit cca 45FPS - 60FPS:thumb.[/QUOTE]
U me needy s opteronem 144 a 8800GTS jedou v 1600x1200, vse max. co to de na prumernych 53FPS...co konkretne ti ty needy delaj?
Nové ovladače taky pomohli. Lara je plynulá v max co to jde nastavit cca 45FPS - 60FPS:thumb.[/QUOTE]
U me needy s opteronem 144 a 8800GTS jedou v 1600x1200, vse max. co to de na prumernych 53FPS...co konkretne ti ty needy delaj?
Obraz se mi seká. Je to, někdy nepostřehnutelné, ale někdy dost brutus, vytáčí mě to do extrému. Ja ty Carbony snad ani nedohraju. A to jsem ja blb pitomej koupil originálku.:mad:
Dokonce i Most Wanted se seká. Fakt tomu nerozumím. Vždyť ta hra by měla být podstatní části již v ramce grafárny načtena. Je pravdou, že to mám na max, to by ale s tak starou gameskou ale nemělo mít vůbec žádné problémy. Nevím kde je problém.:stupid
Dokonce i Most Wanted se seká. Fakt tomu nerozumím. Vždyť ta hra by měla být podstatní části již v ramce grafárny načtena. Je pravdou, že to mám na max, to by ale s tak starou gameskou ale nemělo mít vůbec žádné problémy. Nevím kde je problém.:stupid
[QUOTE=instinct_bob]Obraz se mi seká. Je to, někdy nepostřehnutelné, ale někdy dost brutus, vytáčí mě to do extrému. Ja ty Carbony snad ani nedohraju. A to jsem ja blb pitomej koupil originálku.:mad:
Dokonce i Most Wanted se seká. Fakt tomu nerozumím. Vždyť ta hra by měla být podstatní části již v ramce grafárny načtena. Je pravdou, že to mám na max, to by ale s tak starou gameskou ale nemělo mít vůbec žádné problémy. Nevím kde je problém.:stupid[/QUOTE]
O nejakym sekani na urcitych mistech jsem sice slysel, ale podle vseho se jedna primo o bug hry...a s tim asi nic neudelas (mozna muzes zkusit patch, jestli nejakej existuje nebo zkus stahnout neoficialni distribuci hry, ale ja nic nerekl :shut )
Dokonce i Most Wanted se seká. Fakt tomu nerozumím. Vždyť ta hra by měla být podstatní části již v ramce grafárny načtena. Je pravdou, že to mám na max, to by ale s tak starou gameskou ale nemělo mít vůbec žádné problémy. Nevím kde je problém.:stupid[/QUOTE]
O nejakym sekani na urcitych mistech jsem sice slysel, ale podle vseho se jedna primo o bug hry...a s tim asi nic neudelas (mozna muzes zkusit patch, jestli nejakej existuje nebo zkus stahnout neoficialni distribuci hry, ale ja nic nerekl :shut )
... taky si myslím, že ta hra je prostě splácaná narychlo a pravděpodobně proto zlobí. Ale už uapadla prachem, kašlu na ní. EA si může ty své bugy zarámovat! :D Nový patch jen zlepšuje kvalitu hry po netu. Na netu to ale stojí totálně za děravou grešli ... mám ADSL, 3 Mbit/s a počas hraní ty auta skáčou sem a tam jako praštěné. Nemají už ani ten server doladěný. Rychle, rychle vyrábět nové gamesky a na nějaké doladění není čas! :mad:
Test GF 8800GTX v SLI a porovnani s x1950xtx v CF a 7900gtx SLI
http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2006/bericht_nvidia_geforce_8800_gtx_sli/
Testy CPU ve hrach s GF 8800GTX a dalsima
http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2006/bericht_nvidia_geforce_8800_gtx_sli/18/#abschnitt_cpu_skalierung_part_1
http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2006/bericht_nvidia_geforce_8800_gtx_sli/
Testy CPU ve hrach s GF 8800GTX a dalsima
http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2006/bericht_nvidia_geforce_8800_gtx_sli/18/#abschnitt_cpu_skalierung_part_1
JJ jen skoda, ze pouzili pomalej A64 na ty testy.Meli tam jen Fx60 kterej pracuje na 2.6Ghz.Meli pouzit fx62 kterej pracuje uz na 2.8Ghz.Ale i tak neni rozdil v 90% hrach od 1280x1024 temer zadnej.V1600x1200 je rozdil do 1FPS:D
To jo, ale jaksi to chce brutální i ram i procík. Ale jinak je to neskutečná karta a jsem moooc zvědavý na odvetu ATI.
[QUOTE=instinct_bob]To jo, ale jaksi to chce brutální i ram i procík. Ale jinak je to neskutečná karta a jsem moooc zvědavý na odvetu ATI.[/QUOTE]
Tak 1GB ma snad skoro kazdej a 2GB uz ma taky hodne lidi vcetne me takze pohoda :) a vykonny procesor... no kdyz nataktuju Opteron 165 na 2,8GHz tak to mam defakto FX60tku a to podle testu taky staci. Stejne bych hral vsechno co by slo v 1920x1200 a tam uz je vliv procesoru celkem zanedbatelny :) No uz se tesim na jaro s cim prijde ATi a jakou pote nasadi cenovou politiku NVIDIA ;)
Tak 1GB ma snad skoro kazdej a 2GB uz ma taky hodne lidi vcetne me takze pohoda :) a vykonny procesor... no kdyz nataktuju Opteron 165 na 2,8GHz tak to mam defakto FX60tku a to podle testu taky staci. Stejne bych hral vsechno co by slo v 1920x1200 a tam uz je vliv procesoru celkem zanedbatelny :) No uz se tesim na jaro s cim prijde ATi a jakou pote nasadi cenovou politiku NVIDIA ;)