Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Gigabyte GA-M61P-S3 - nForce 430 + GeForce 6100

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    ahoj hoši chtěl bych se vás zeptat jestli moje základní deska se ještě dá je totiš docela stará je to Gigabyte GA-M61P-S3 - nForce 430 + GeForce 6100 mislíte že tam bude pasovat phenom?a jak se tam dá aktualizovat bios?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Mas tady velky faq "Kompatibilita socketu 754, 939, AM2, AM2+, AM3 a pameti.", kde mas mimo jine i zasadni informaci "Kde muzete zjistit jake CPU vase deska podporuje:".

    Doopravdy te zadam, zkus uz vyvynout trochu vlastni inciativy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Podľa CPU support list tvoja doska zvládne 95W phenomy s biosom F7E.
    Update biosu je možný napr. pomocou Q-flash, viac info nájdeš v manuále
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    a nemáte nějakou stránku na ty updaty pro tu mojí základovou desku?jo a chci si tam ještě dokoupit 2 větráky 2 už tam mám jako na skříni a rozhoduju se mezi tím jestli tam mám nebo nemám dat regulátor co vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od snasel17 Zobrazit příspěvek
    a nemáte nějakou stránku na ty updaty pro tu mojí základovou desku?
    Odkaz ti uz posilal robky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    aha sorry už mě asi budete mít plný zuba jsem přepracovanej a už to přehlížím mám ještě jednu prozbu jak se ty updaty instalujou do toho biosu?a co stěma větrákama?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    google: update biosu
    nebo
    google: updaty biosu

    osobní připomínka, prosím neber ji ve zlym:
    Jestli si tydle dotazy ještě googlu nepoložil, tak si s prominutim lemro líný, jestli jsi to udělal, tak lemro hloupý.
    Neber to zle, ale některý tady trochu štveš tim, že se dokolečka ptáš na věci, který jdou vygooglit během chvilky, nebo už Ti je sem i dali. Ono tady spousta lidí rádo poradí, ale lidem, který se snažej.
    Tak tě prosím, až podáš přístí dotaz, tak kdyby začínal. Snažím se o to a to, UDĚLAL jsem pro to to a to, popř. SNAŽIL jsem se udělat ale nepovedlo se mi to, popř. HLEDAL jsem jak to udělat, ale nenašel jsem. Dočkáš se mnohem vřelejších reakcí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    tady je odkaz na bios stahni hned ten první:
    http://www.gigabyte.cz/products/mb/b...61p-s3_10.html

    tady je program pro update biosu přímo z windows stačí nainstalovat,pustit,vybrat soubor biosu kterej si už stahnul a flashnout(rozhodně PC během přepisování Biosu nevypínej poškodil by se ti Bios a deska už by nemusela fungovat)
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...lity&FileID=52

    tady je i návod u toho @bios PDF ikonka na pravo dole...
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...flashBIOS.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    moc ti děkuji ještě mám jednu otásku když tam mám zatí mjednojádrovej procesor AMD athlon 3200+ socket AM2 a chci si až časem koupit ten phenom 4*jadrovej tak nebude vadit když už si udělám ty updaty tet na tom starém procesotu?nebo to mám udělat až nba novéM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    můžeš klidně teď, bios se updatem nová jádra učí ale ne zapomíná....nebude problém



    ----------------------------------------------------
    jinak heslem je tu na foru:neděkujte,hodnoťte (viz. kredity u uživatele stačí přidat +1b a napsat důvod
    tohle je samozřejmě dobrovolný...i to poděkování beru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    88

    no a jak ti ten kredit mám dat?jo hej mohly by si mi poradit i s větráky?je to v sekci větráky 120mm*120mm niko mi tam neodpovídá prosím mrkni tam
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    jj podívám se,stačí když klikneš na položku kredity u mího avatara(červená a zelená šipka)
    a pak klikneš zvýšit reputaci kladně (+),(ne (-) to by ubralo body!) no a napíšeš důvod...toť vše
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Chlazení chipsetů: nVidia GeForce 6100 nForce 405
    Od -Honzza- v sekci Chlazení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-11-2010, 21:31
  2. GeForce 6100 nForce 405 přetaktování
    Od -Honzza- v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-10-2010, 22:31
  3. GigaByte Radeon HD3870 nebo GigaByte GeForce 8800GT
    Od Bnds0 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 88
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 13:05
  4. Gigabyte GA-M55S-S3 - nForce 550
    Od xSten19 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-07-2007, 10:52