Laboratoř 04.12.2006: Asus P5B Deluxe / WiFi-AP
Jednalo se o základní desku Asus P5B Deluxe nebo Asus P5B Deluxe /WiFi-AP.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
MV, Jajator, sAd, Scooby_doo2, Frog, Wlcheck, jirka037, tequilla, Invin, Smith, BC, cool.user, Deedman, paja666, Martes, odb, pLc, ladajancik, Jeffo, Glamb, }{onz@, arvelius, Mirunek, SmartMole, Zdeněk Havel, Namelessone, mensa, robky, tgfh, lukas_16, r34ktor, VlasTik., boboco, pedro167, Zumik, FUBU, Fikus Kukis, Waffer, harleymaster, petr_, mech13, lubster, komisar.durex, t.mar
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
MV, Jajator, sAd, Scooby_doo2, Frog, Wlcheck, jirka037, tequilla, Invin, Smith, BC, cool.user, Deedman, paja666, Martes, odb, pLc, ladajancik, Jeffo, Glamb, }{onz@, arvelius, Mirunek, SmartMole, Zdeněk Havel, Namelessone, mensa, robky, tgfh, lukas_16, r34ktor, VlasTik., boboco, pedro167, Zumik, FUBU, Fikus Kukis, Waffer, harleymaster, petr_, mech13, lubster, komisar.durex, t.mar
Hurá, konečnš sem zase uhodl! Bylo to lehké, jen sem měl obavy, aby mezi tou s WIFI a bez nebyl zase nějaký nepatrný rozdíl, kterého jsem si nevšiml.
suhlasim. jedna z najlahsich hadaniek. prvy pohlad a hned mi bolo jasne, ze je to ASUS, presny model uz nebol problem najst.
Ale šak tam je jinej ten konektor na napájení nebo co to je http://cz.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1
kdybych věděl že to je jedno tak bych to měl taky hned ale furt sem to nemohl najít i stim konektorem tak sem se na to pak vykašlal :confused:
kdybych věděl že to je jedno tak bych to měl taky hned ale furt sem to nemohl najít i stim konektorem tak sem se na to pak vykašlal :confused:
[QUOTE=sob007]Ale šak tam je jinej ten konektor na napájení nebo co to je http://cz.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1
kdybych věděl že to je jedno tak bych to měl taky hned ale furt sem to nemohl najít i stim konektorem tak sem se na to pak vykašlal :confused:[/QUOTE]
Jinej konektor tam neni, jen jsou 4 diry toho konektoru zaslepeny takovou sedou izolepou. Zkus si to zvetsit a uvidis ;).
kdybych věděl že to je jedno tak bych to měl taky hned ale furt sem to nemohl najít i stim konektorem tak sem se na to pak vykašlal :confused:[/QUOTE]
Jinej konektor tam neni, jen jsou 4 diry toho konektoru zaslepeny takovou sedou izolepou. Zkus si to zvetsit a uvidis ;).
Desku jsem našel hned, ale zmátli mě ty 4 zakryté piny z 8 na ASUS.com. Tak jsem hledal dale desku s 8 piny.......a až po hodině jsem si všimnul, že odpověď už dávno znám.....