Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Problém s Call of Duty 4

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Nemohl by mi někdo prosím poradit, v čem by mohl být problém? Při spuštění hry najede počáteční intro a když má načítat novou hru, tak vytuhne a reaguje pouze na ctrl+alt+del.
    Mám starší sestavu: Deska Asus A7V600-X, Athlon XP 2500, 1Gb RAM a novou kartu ATI 3650 do AGP, test directX 9.0c v pořádku.
    Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    hmm directX máš nejnovější?jaké kodeky používáš?K-lite nebo all in 1....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Warez nebo originál verze ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    K-Lite codec pack 4.6.2 a origoš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    25

    patch máš 1.7 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    našel jsem na jednom foru že tohle by mohlo pomoct:
    mssmp3.asi přejmenujte na mssmp3.bak
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Patch nemám a přejmenovat přípony jsem také zkoušel. Ono bude něco s DirectX, protože jsem si všimnul, že když ta hra vytuhne, tak na pozadí jako by problikává dole v liště okno Direct X error. Přitom test rozhraní Direct X nic nezjistí a po testu píše, že je vše v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    a zkoušel si nainstalovat directX přímo z instalačky?Punkbaster máš taky nainstalovanej?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    Punkbaster mám a direct zkusím
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,203

    Zkoušel jsi odpojit síťový kabel ? Nezkouší se hra připojit na nějaký server ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Call of Duty 2
    Od h4Wk v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-01-2013, 19:16
  2. Call of Duty 4 MW 1
    Od Benbow v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-06-2011, 17:46
  3. Call of duty -World at war problém
    Od Gameřič v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2010, 21:09
  4. Call Of Duty 4 - Problém
    Od PanzerFaust v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 19:43
  5. Call of Duty 4 problem s grafikou?
    Od sttyx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 09-06-2009, 15:42