Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: "Barvné" popisky ikon

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Windows XP, aktualizované. Po jednom zapnutí se všechn popisky ikon zmodraly (styl jako když vybereš více ikon). Vím že je to riviální věc, určitě řešená, ale nejsm schopen s tím hnout. Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    tohle máš nastavený stejně?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.JPG 
Zobrazení: 191 
Velikost: 182.2 KB 
ID: 9735   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.JPG 
Zobrazení: 126 
Velikost: 170.0 KB 
ID: 9736  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ovladaci panel > System > Spresnenie > Výkon/Nastavenie > Vizualne efekty

    tam zvolis Nechat system Windows zvolit ....., alebo Nastavit s cielom dosiahnutia najlepsieho vzhladu

    niekedy ked to takto zblbne, tak staci len prepnut a potom vratit naspat


    EDIT: v podstate sa jedna o polozku Pouzivat tiene na menovkach ikon na pracovnej ploche, musi byt zafajknuta
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 04-03-2009 v 22:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    tohle máš nastavený stejně?
    JJ to mám kromě toho vyhlazování písem, zapnuto stále stejný stav, po restaru, v nouzovém režimu, přeinstalovány ovladače. Od dnešního rána to dělá i druhá mašina. Ani jedna z nich není na netu, a vzhledem k obsluze nepřpedppokládám že by něco instalovali...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Vyzkoušeno, taktéž bez výsledku....... Kdyby to nebylo u ředitele jedné fabriky, tak to prohlásím za standart...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,248

    TuneUp Utilities nabízí opravu špatně zobrazovaných ikon. Zkusil bych i změnit téma a pak zase změnit zpět i když na ikony to asi vliv mít nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    můžeš nahodit screen?

    Nestalo se taky, že když chceš nějakou ikonku spustit, stačí na ní kliknout 1x a spustí se ten program? -> tzn. že nemusíš 2x klikat? Chová se to jako www odkazy na webu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    můžeš nahodit screen?

    Nestalo se taky, že když chceš nějakou ikonku spustit, stačí na ní kliknout 1x a spustí se ten program? -> tzn. že nemusíš 2x klikat? Chová se to jako www odkazy na webu?
    Dobrá trefa, ale musí poklepat 2x. Ale nápad skvělý.

    Produkty druhých stran bych tam nerad instaloval. Nemaji to radi. Jsou takoví cimpdlich. Jak řákám, bohužel nejsem MS a nemohu to prohlásit za standart.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Modrý popisek u ikony symbolizuje komprimovaný soubor. Nezačali jste pro úsporu místa používat NTFS kompresi (podívej se ve vlastnostech souboru)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Modrý popisek u ikony symbolizuje komprimovaný soubor. Nezačali jste pro úsporu místa používat NTFS kompresi (podívej se ve vlastnostech souboru)?
    No vzhledem k tomo jaký je to pyrotechnik, tak bych se nedivil, ale toto opravdu ne. Normálně jsou ikony na ploše modré, jako kdyby jsi vybíral myší jednu po druhé, až budou všechny vybrané - modré. A já su strašně líný najet 180 km a koukat na to jak puk a nemoci s tím hnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Co zkusit použít Obnovení systému?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Co zkusit použít Obnovení systému?
    To si chci nechat jako poslední možnost, to bych tam musel jet a to se mi nechce. Je tam relativně šikovný vrátný, ale na toto nemá. Á hlavně kdyby se to po.... tak se mohu uplatnit ve společnosti kastrátů. Na 100000 % jsem to někde četl, docala běžný jev
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    Vlastnosti na tento počítač/upřesnit/výkon nastavení/zaškrtnout použít stíny popisků ikon na ploše
    nemáš NVIDIA nView Desktop Manager?co máš za systém?

    cituji jednu uživatelku na jednom foru která měla stejný problém:
    jóooooooooooooooooooo!
    je to pryč!
    pro všechny s velmi omezenými znalostmi IT jako jsem já dodávám, že jsem to udělala následovně - ovládací panely - zobrazení vlastnosti - plocha - vlastní nastavení plochy - položky na ploše - web - a tam odškrtnout cokoliv, co je zobrazeno v poli webové stránky (např. aktuální domovská stránka, já tam měla zaškrtlé následující, pro mě nepochopitelný .gif file:///C:/DOCUME 1/magi/LOCALS 1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif)
    pak už jen oukie doukie a použít.

    mooooc vám všem děkuji za pomoc a máte u mě vobrovskou virtuální pusinu!
    Magdi

    snad to pomůže...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    Vlastnosti na tento počítač/upřesnit/výkon nastavení/zaškrtnout použít stíny popisků ikon na ploše
    nemáš NVIDIA nView Desktop Manager?co máš za systém?

    cituji jednu uživatelku na jednom foru která měla stejný problém:
    jóooooooooooooooooooo!
    je to pryč!
    pro všechny s velmi omezenými znalostmi IT jako jsem já dodávám, že jsem to udělala následovně - ovládací panely - zobrazení vlastnosti - plocha - vlastní nastavení plochy - položky na ploše - web - a tam odškrtnout cokoliv, co je zobrazeno v poli webové stránky (např. aktuální domovská stránka, já tam měla zaškrtlé následující, pro mě nepochopitelný .gif file:///C:/DOCUME 1/magi/LOCALS 1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif)
    pak už jen oukie doukie a použít.

    mooooc vám všem děkuji za pomoc a máte u mě vobrovskou virtuální pusinu!
    Magdi

    snad to pomůže...
    WIN XP, čudlík začudlen na vyhlazování,

    1. PC
    ASUS P5N-EM HDMI Gb LAN GeForce 7100 RAID
    socket: LGA 775
    čipset: NVIDIA GeForce with CUDA 7100/nForce 630i
    int. VGA: GeForce with CUDA 7100 GPU GPU, max. rozlišení 1920x1440/75Hz, HDMI, DVI výstup

    2. PC
    ASUS P5E-VM HDMI/DVI Gb LAN, G35, RAID, IEEE
    socket: LGA 775
    čipset: Intel® G35
    int. 3D VGA Intel® GMA 3500
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    2astec: Produkty druhých stran bych tam nerad instaloval. -coto meleš? prostě Printscreen a vložit do malování. DONE... nebo si myslel něco jinýho ?
    2astec: tys něco pil? uniká mi souvislost s tvou odpovědí na Drakenův příspěvek...

    btw. použil jsem google a taky jsem našel info, že řešením by mělo být

    Jinak přikládám screen -takhle vypadaj ty ikonky? Způsobilo to zaškrtnutí toho webu...
    Nenapadl mu ten PC nějakej vir? ty občas zapínají zobrazení www na ploše...

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 06:09
  3. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 22:08
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 12:00
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 22:09