DObrý den jsem normálním uživatel , který používá Windows xp profesional .
(má sestava : "obrazně" ) : CPU : Intel quad core q9300 (2.6 Ghz)
GPU : Nvidia Gtx 260
Ram : 4GB
Tohle držím na velice slušné základní desce , která je tuším dělaná na nvidiu 680i nějak tak ..
Můj stroj napají poměrně slušný zdroj ( 550w) , s kterým nemám problémy .
Můj počítač jsem si zakoupil na konci léta , užíval jsem si her opatrného surfování , (antivir NOD32) vše jelo jako po másle ,spnil se mi můj velký hráčký sen a já si užíval hry na High End pc .. Jsem výhradně Hráčem WoW a CoD - tyto hry nejsou nijak pro pc náročke max deatily grafiky - a mám stálých 200+ fps a pc se nepřehřívá , zde bych ještě dodal , že podle toho jak jsem zkoušel je větrání v pořádku (no můžu se taky pekelně mýlit ) Ostastně i další hry jako Crysis je toho spousta jedu s přehledem .
Má radost trvala až do předvánočního období a pak to přišlo ..
Hraju si v klidu nenáročnou hru FPS : 200 + ! a najednou Freeze a začalo se to freezovat ůplně v každe hře .. ale stále fps + 200 normální teplota . no napadlo mě zkusím obnovit systém o pár dní , vše jsem udělal jak se sluší a patří znovu jsem naistaloval Antivir a dal jsem Diagnostiku ( tu jsem dal i před "vracením času ") . A bylo po problému .
o čtyři dny později : den před štědrým dnem se to stalo zase nno nedělal jsem už nic šel v klidu ve vánoční náladě spát . Štědrý den : zapnu pc začátek dobrý a ted přišlo na kámen urazu jak se nabíhá windows xp a běhá tam ta čárka (jakoby loading ) . Místo 5 přeběhnutí ktere trvá asi 8 sec to začalo přebíhat asi 40+ a asi minutu což je teda hoodně velký rozdíl a všude stále ok fps normál ale freezuje se to. na konci ledna jsem se rozhodl k razantnímu řešení úplné naformátování - úspěšně .
měsíc zase hráčův sen vše okzádné viry ani nevyskočily nic prostě klid radost pohoda harmonie . Pár dní z5 hraju a začaly freezy ( u wow) z ničeho nic nic jsem nestahoval ani neistaloval . a vše zase v pohodě fps 200 + ... o den později ráno . Místo 5 sec načítání 2 minuty .. ZDěšení , zkusil jsem všechno co mě napadlo a co bylo v mích silách ( je mi jen 15 tak mě zkuste i tak brát ) nicméně virus poškození nenalezeno nic .. Skutečně newím , a tak vás zkušené žádám o radu / návod / nápad co to může způsobovat a co můžu dělat ..
Děkuju za vaše Nápady / rady kdo bude vědět prosím něco postnete , za případné gramatické nedostaky se omlouvám ..