Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Zdroje ModeCom ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    3

    zdarec vsem
    Rad bych vedel co si myslite o zdrojich teto znacky (Modecom), popripade jake s nimi mate zkusenosti. Nekde jsem cetl, ze se tyto zdroje vyrabeji pod licenci znacky fortron. Takze to jsou v podstate OEM fortrony ?

    PS: Pokud je to pravda, tak je to bezkonkurencni koupe tzn. nejlepsi pomer cena vykon.

    Diky predem za vsechny odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Daren
    zdarec vsem
    Rad bych vedel co si myslite o zdrojich teto znacky (Modecom), popripade jake s nimi mate zkusenosti. Nekde jsem cetl, ze se tyto zdroje vyrabeji pod licenci znacky fortron. Takze to jsou v podstate OEM fortrony ?

    PS: Pokud je to pravda, tak je to bezkonkurencni koupe tzn. nejlepsi pomer cena vykon.

    Diky predem za vsechny odpovedi

    No, vím jen, že ModeCom dává do svých casů Fortrony, ale starší verze (se starší normou).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Smeli
    No, vím jen, že ModeCom dává do svých casů Fortrony, ale starší verze (se starší normou).
    Já zas vím, že u svého dodavatele si koupím 350W Modecom s 12cm FAN levněji než 300W EC s 8cm. Kvalita mi připadá báječná - s EC nepříliš porovnatelná. I skříně nedělá Modecom vůbec špatné (samozřejmě s ohledem na cenu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    No, vzhledem k tomu, že obě společnosti dělají ODM a OEM, nedivil bych se tomu, že se navzájem podporují...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    3

    Hmm.. skoda no. Vidim, ze jsme se nikam moc nedostali. Snazil jsem se najit nejaky recenze nebo testy na ceskych strankach a nic jsem bohuzel nenasel asi mi nezbyva nic jineho, nez to proste risknout a koupit nejakej 400W ModeCom a doufat, ze mi neshori comp, ktery si budu v brzke dobe skladat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Mám MC-400ATX 2.0 PFC a můžu říct že je až na pár drobností, uvnitř stejný jako fortron ATX-400PNF. Takže je to jasné, tedy aspoň u tohoto modelu. Měl sem oba rozdělané vedle sebe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    co na to Martin Sejnoha? nemohl by se na ty zdroje podivat? novy 300/350W stoji bratru petikilo a to je sakra dobra cena, protoze podle nejjednodusiho porovnani - vaha - je to poradne macek... zadny papirovy orezavatko jak EC ale poradne tezke zdroj. delaji se v polsku, kdyz sem ted shanel bednu tak sem schvlane podle teto diskuze sahnul po modecomu (i s bednou - STEP 203) a musim rict ze za tu cenu su velmi mile prekvapen...
    nemohl by je Martin otestovat? primlouvam se za recenzi....

    EDIT: to Withman: byl sem driv
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 17-01-2007 v 23:56
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    ModeComy jsou celkem pěkné casy (osobně se mi dosti líbí), které vyrábí soudruzi v Polsku a vybavujíje celkem dobrými zdroji. Do všech dávají nějaký ty OEM Fortrony, což je určitě o trošku lepší než EC.

    Pane Šejnoha, když už jsme u toho, nemohl byste prosím otestovat toho 400W OEM Seasonica, prosím prosím, moc moc prosím

    EDIT: tak koukám, že kolega přede mnou to všechno řekl za mě )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Někde na polských HW stránkách jsem viděl recenzi, kde porovnávali ModeCom a Fortron, víceméně to byly úplně shodné verze (nějaký ten rozdíl tam byl). Myslím, že se jednalo o 350W. Takže to vypadá dobře, jen aby neupustily od kvality .

    Můžete mě vysvětlit, jak jste se trefili oba do stejných 5 minut, když nikdo v tomdle dredu nepostoval už 16 dní??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od P@pi
    Někde na polských HW stránkách jsem viděl recenzi, kde porovnávali ModeCom a Fortron, víceméně to byly úplně shodné verze (nějaký ten rozdíl tam byl). Myslím, že se jednalo o 350W. Takže to vypadá dobře, jen aby neupustily od kvality .

    Můžete mě vysvětlit, jak jste se trefili oba do stejných 5 minut, když nikdo v tomdle dredu nepostoval už 16 dní??
    Jednoduše, sleduju všechny dredy, kde se objeví nějaký ten příspěvěk, hned je se něco objeví, tak čtu, někdy i reaguju. Asi jsme na stejné vlně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Mě jen štve, že v tuhle chvíli můj dodavatel (ASBIS) nemá zdroje Modecom k dispozici :-(. Nemám co brát do sestav :-(. Jinak už jednou jsem to tu psal, jejich skříně s ohledem na cenu jsou vynikající, opravdu jen a jen doporučuji:-). Koupil jsem od Modecomu i 2.1 repro pro bráchu (kolem 900,-CZK) a musím říct, že za ty peníze... Zaprvé jsou ve dřevě (žádný plastový Geniusy), za druhé, satelitky jsou dvoupásmové, za třetí, zvuk je VELICE slušný, za další, udávaný RMS výkon je podle mě špatně... - Rachot, kterej dokáží vytvořit je neskutečnej -a když jsem místo jejich satelitků připojil třípásmový satelity od věže.... Pane jo, to byl rachot, myslel jsem, že zesik shoří, ale brácha už si takhle vyhrává půl roku (ba co víc, ještě si k těm od věže připojil paralelně zpátky ty satelity) a vše kupodivu funguje -no já vím, je to na hlavu, ale je to realita...

    Zkrátka, Modecom mohu doporučit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od boboco
    Mě jen štve, že v tuhle chvíli můj dodavatel (ASBIS) nemá zdroje Modecom k dispozici :-(. Nemám co brát do sestav :-(. Jinak už jednou jsem to tu psal, jejich skříně s ohledem na cenu jsou vynikající, opravdu jen a jen doporučuji:-). Koupil jsem od Modecomu i 2.1 repro pro bráchu (kolem 900,-CZK) a musím říct, že za ty peníze... Zaprvé jsou ve dřevě (žádný plastový Geniusy), za druhé, satelitky jsou dvoupásmové, za třetí, zvuk je VELICE slušný, za další, udávaný RMS výkon je podle mě špatně... - Rachot, kterej dokáží vytvořit je neskutečnej -a když jsem místo jejich satelitků připojil třípásmový satelity od věže.... Pane jo, to byl rachot, myslel jsem, že zesik shoří, ale brácha už si takhle vyhrává půl roku (ba co víc, ještě si k těm od věže připojil paralelně zpátky ty satelity) a vše kupodivu funguje -no já vím, je to na hlavu, ale je to realita...

    Zkrátka, Modecom mohu doporučit

    Od tohoto dodavatele je nebereš.? Má je i skladem.

    http://www.atcomp.cz/zbozi.aspx?kod=&zb=modecom&word=
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Withman
    Od tohoto dodavatele je nebereš.? Má je i skladem.

    http://www.atcomp.cz/zbozi.aspx?kod=&zb=modecom&word=
    Uff, ale s tou cenou asi upadli

    Já se modlím, aby mi je brzy zas naskladnili, z ATC neberem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Withman
    Jednoduše, sleduju všechny dredy, kde se objeví nějaký ten příspěvěk, hned je se něco objeví, tak čtu, někdy i reaguju. Asi jsme na stejné vlně.
    ja na to myslel uz chvilku, rozchozene sem ten komp mel uz o vikendu a rikam si napisu at trochu popozenu tu recenzi a zrovna se trefime no co uz
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Modecom?
    Od Suprak v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-09-2009, 20:29
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-09-2009, 13:16
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2008, 13:58
  4. Zdroj Modecom, kvalita?
    Od patrick73 v sekci Zdroje
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 22:02
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 21:14