Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Service Pack pro XP profi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Zdravím, mám problém že nemohu naistalovat service pack, štve mě to protože na SP 1 nemohu nic naistalovat a když instaluji SP 2 či SP 3 tak se to nejprve extrahuje a při extrahování to hodí chybovou hlášku že se extrahování nezdařilo. Stáhnul jsem z netu toho víc a každý dělá stejnu chybu. Zkoušel jsem to rozbalovat jen windowsem i winRARem (když jsem dal ve winRARu otestovat tak to nahlásilo že je poškozen). Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    mas legalni widle ? pokud jo zkus ho stahnou s aktualizacema..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    395

    Odkud ze to stahujes? Windows/Microsoft Update jsi nezkousel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od pyroozzy Zobrazit příspěvek
    Zdravím, mám problém že nemohu naistalovat service pack, štve mě to protože na SP 1 nemohu nic naistalovat a když instaluji SP 2 či SP 3 tak se to nejprve extrahuje a při extrahování to hodí chybovou hlášku že se extrahování nezdařilo. Stáhnul jsem z netu toho víc a každý dělá stejnu chybu. Zkoušel jsem to rozbalovat jen windowsem i winRARem (když jsem dal ve winRARu otestovat tak to nahlásilo že je poškozen). Předem díky.
    Máš dostatek místa na disku kde se rozbaluje a instaluje???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Spust windows updater a veskere aktualizace proved pres nej ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    nebo jestli ti blbne stahovani, tak to stahni jinde, hod na flashdisk nebo vypal na CD a u sebe to jenom nainstaluj
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Mozna by ti mohlo byt k uzitku tohle Windows updates downloader Pouzival jsem to driv kdyz jsem si ladil instalacky v nlite .. doufam ze to stale funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    spíš bych doporučil to stahnout ze stránek microsoftu manuálně...
    pak záleží jak se to rozbaluje (zipem nebo samorozbalovací)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    štve mě to protože na SP 1 nemohu nic naistalovat
    To nebude SP1, to bude zavirovanymi/poskozenymi Windows. WinXP SP1.0a jedou jako po masle. Zrovna nedavno jsem je instaloval na jeden slabsi pocitac (1500MHz Semopron, ufff, heck...) a zadne problemy s instalovanim programu ci aplikaci jsem nezazil.

    Doporucuji komplet reinstall windowsu, toho se asi jinak ani nezbavis.

    Jinak XP se daji sehnat i s integrovanym SP ci SP3 + hotfixy, takze nemusis pak po instalaci Win jeste doinstalovat Service Pack a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Ujisti se, že máš dost místa na disku (potřebuješ aspoň cca 300MB jenom na rozbalení, když to spustíš tak se to automaticky rozbaluje na disk, kde je nejvíc volnýho místa). Pak se ujisti, že máš dost místa na disku C: (resp. tam, kde jsou Windows), protože to chce dalších cca 400MB, pokud by se instalace spustila a nepovedla, je dost vysoká pravděpodobnost, že to budeš mít nainstalovaný "napůl" a nepůjde to už ani znova nainstalovat, ani odinstalovat (jak se mi taky jednou povedlo).


    Pokud hlásí chybu při extrakci, je málo místa na disku nejpravděpodobnější příčinou; můžeš zkusit to rozbalit ručně z příkazový řádky pomocí parametru /X (SP2.exe "/X:C:\Moje slozka" apod. - zvolit disk, kde je alespoň 300MB místa, pokud to bude disk s Windows, musí na něj poté ještě zbejt dalších těch cca 400MB, radši víc, aby to šlo nainstalovat). A pokud se povede, spustit ručně pod tou složkou instalátor pod i386/update/upadte.exe.

    Předpoklad je samozřejmě, že se to všechno dělá pod administrátorským účtem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    No nemám oficiální, windows jsem přeinstaloval snad 3x, vyzkouším některé z toho co jste napsali (jsem byl pryč tak jsem neodpovídal)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Service pack 3 na service pack 2 PORAĎTE PROSÍM
    Od krpabart v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2012, 16:00
  2. Windows XP: Service Pack 3 VS Service Pack 2
    Od drobek314 v sekci OS Windows
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 17:42
  3. Windows Vista: Service pack 1
    Od Itachi v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 10:50
  4. Software: Service pack 3 vs 2
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-12-2008, 15:24
  5. Co přinese Service Pack 3 pro XP ?
    Od Maximus12 v sekci Aktuality
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-12-2007, 19:53