Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Realtek ve Vista

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    14

    Zdarec, přišlo mi PC s předinstalovanými Vistami. Realtek je ,,jakoby" nainstalován, na žádných discích ho nemám. a problém je v tom že vůbec nejde spustit. Stáhl jsem si přímo od realtek.com ovladace. Ale kdyz je chci nainstalovat tak Vista oznami ze produkt neni digitalne podepsán . Při kliku na ,,Přesto instalovat ... " mě stejně nepustí dál

    Prosím o radu, nebo o programu, kterým bych to mohl nahradit, protože takhle mi hrají jen 2 repra z 5.1 i když v default programu vše nastaveno mam

    (integrovaná zvukovka od intelu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zkus odinstalovat stare ovladce, vycistit system pomoci Driver Cleaner & Driver Swepper a nainstaluj aktualni ovladace. Uplne nejlepsi by bylo, kdybys napsal jakou mas desku, popr. presny typ zvukovky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To je asi 64b Vista, že? Až zmizí POST obrazovka BIOSu při startu PC, mačkej F8, dokud se neobjeví nabídka možností spuštění Visty. Jedna z těch možností bude něco jako "nevyžadovat digitálně podepsané ovladače", nebo tak nějak, nepamatuju si to přesně. Když to zvolíš, budeš moct až do příštího restartu instalovat nepodepsané ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    14

    Zákl. deska : ASUS P5KPL intel g31 -775 ...
    Zvukovka : Intel high definition audio
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    14

    Nainstaloval sem 2 pro svoje Visty ty 64, ale realtek jako by nikde nebyl, primo spousteci ikona neni, ostatni nereaguji

    Nevyresil by to jiny programek, podobny tomuto, potrebuji jen nejaky program kde si budu prepinat z 5.1 na sluchatka

    Uz sem asi otravny, ale poradte prosim
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    V Ovladacich panelech ses koukal?

    edit: ono je to nejaky .cpl ale jak se presne jmenuje to uz si nepamatuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    14

    Do ovladacich panelu sem samozrejme koukal, .cpl sem nasel, po poklikani zadna reakce, a v ovladacich panelech furt nic
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. realtek
    Od remsi v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-08-2012, 08:24
  2. ZK miesto Realtek
    Od Luoslav v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-04-2010, 10:50
  3. Realtek AC97
    Od gobly v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 15:20
  4. Realtek HD audio
    Od xmeda v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-04-2007, 15:20
  5. Realtek 880 5.1
    Od eM v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2006, 10:36