Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 43

Téma: Prosím pomoc

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Takze co mas za operacni system? Visty? Nejak jsem si nevsiml, ze by jsi to psala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Aký operačný systém používaš?
    windows xp home edition verze 2002
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Window XP nepotrebuji podepsane ovladace, musi jit nainstalovat i nepodepsany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    window xp nepotrebuji podepsane ovladace, musi jit nainstalovat i nepodepsany.
    tak sem v koncích hry na internetu jdou ale z cd ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    O aké hry sa vlastne jedná?

    Nebude chybka v médiu (CD) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    O aké hry sa vlastne jedná?

    Nebude chybka v médiu (CD) ?
    Zkusila sem jich vic i na výrobce sem se obrátila ani se nemáhali mi odpovedět
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od pepina29 Zobrazit příspěvek
    Zkusila sem jich vic i na výrobce sem se obrátila ani se nemáhali mi odpovedět
    Aspon nejaky priklad. A co znamena ze hry nejedou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od pepina29 Zobrazit příspěvek
    Zkusila sem jich vic i na výrobce sem se obrátila ani se nemáhali mi odpovedět
    Nemôžeš byť konkrétnejšia ...

    Vzhľadom na to, že tvoja integrovaná grafika podporuje Direct3D 8.1, nemusia hry vyžadujúce Direct3D 9 ísť ...
    Naposledy upraveno uživatelem robky: 10-04-2009 v 22:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Nemôžeš byť konkrétnejšia ...
    Obrátila sem se i na task co ten počítač vyrobil ale nic.
    Hru naistaluji chci jí spustit třeba FLAT OUT.Něco mi to napíše zmizí monitor blikne a nic vrátí mě to zpátky na plochu.Co když zkusím opravu innstalace mohlo by to pomoct
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    To je presne prípad, ktorý som spomínal. Na obale máš minimálne systémové požiadavky a ja tam vidím VGA 128MB Directx 9.0c. Takže ti to nepôjde, žiaľ

    Riešením by bola kúpa nejakej grafiky do AGP, najlepšie z bazáru ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    To je presne prípad, ktorý som spomínal. Na obale máš minimálne systémové požiadavky a ja tam vidím VGA 128MB Directx 9.0c. Takže ti to nepôjde, žiaľ

    Riešením by bola kúpa nejakej grafiky do AGP, najlepšie z bazáru ...
    Už o tom uvažuju dlouho ale předtím jsem tu hru normálně spustila no neva holt si ušetřím na novou grafiku
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od pepina29 Zobrazit příspěvek
    Už o tom uvažuju dlouho ale předtím jsem tu hru normálně spustila no neva holt si ušetřím na novou grafiku
    Tak ma napadlo, keď to predtým šlo - nemá integrovaná grafika v biose nastavené malé množstvo videopamäte?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Tak ma napadlo, keď to predtým šlo - nemá integrovaná grafika v biose nastavené malé množstvo videopamäte?
    A to najdu kde abych to zjistila
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Tak ma napadlo, keď to predtým šlo - nemá integrovaná grafika v biose nastavené malé množstvo videopamäte?
    A kde vidis grafiku? Me to nejak uniklo
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    A kde vidis grafiku? Me to nejak uniklo
    Jsem ve správci zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prosim pomoc!!!!
    Od Lap33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-07-2011, 20:35
  2. Prosím o pomoc
    Od zelenac22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 22:39
  3. Socket 775: Prosim pomoc
    Od Master414 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 01-09-2009, 20:51
  4. Prosim o pomoc
    Od tommmmm v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 21:35
  5. prosim pomoc
    Od votvik v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 17:54