Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: Prosím pomoc

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od pepina29 Zobrazit příspěvek
    A to najdu kde abych to zjistila
    Pri štarte pc stláčaj DEL - dostaneš sa do setupu biosu, tam sa budeš pohybovať pomocou šipiek

    - vojdeš do menu Advanced setup, hneď prvá položka bude Share memory, stlačíš ENTER a nastavíš (vyberieš z ponúknutých možností) 128MB
    - potom to uložiš stlačením F10 a pc sa reštartuje ... hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Pri štarte pc stláčaj DEL - dostaneš sa do setupu biosu, tam sa budeš pohybovať pomocou šipiek

    - vojdeš do menu Advanced setup, hneď prvá položka bude Share memory, stlačíš ENTER a nastavíš (vyberieš z ponúknutých možností) 128MB
    - potom to uložiš stlačením F10 a pc sa reštartuje ... hotovo
    jdu nato moc děkuju pak se ozvu jestli to pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Ovládače nájdeš tu (SiS UniVGA3 driver)
    Ovladače na stránkách ECS jsou neaktuální. Stáhni si jej přímo od SiSu.

    Citace Původně odesláno od pepina29 Zobrazit příspěvek
    You don't have permission to access /download/diagnostika/system/everestultimate_build_5.01.1706.zip on this server.
    Pokud to nejde přímo odsud, použij server výrobce.

    Citace Původně odesláno od pepina29 Zobrazit příspěvek
    Obrátila sem se i na task co ten počítač vyrobil ale nic.
    Hru naistaluji chci jí spustit třeba FLAT OUT.Něco mi to napíše zmizí monitor blikne a nic vrátí mě to zpátky na plochu.
    Text té hlášky by nebyl?

    Citace Původně odesláno od pepina29 Zobrazit příspěvek
    Co když zkusím opravu innstalace mohlo by to pomoct
    Mohlo.
    Nejprve bych ověřil integritu OS pomocí příkazu sfc /scannow spuštěného z příkazového řádku.
    Poté bych aktualizoval knihovny rozhraní DirectX.
    Pokud nic z toho nezabere, přeinstaluj hru (včetně dostupných záplat).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Ovladače na stránkách ECS jsou neaktuální. Stáhni si jej přímo od SiSu.


    Pokud to nejde přímo odsud, použij server výrobce.


    Text té hlášky by ne

    Mohlo.
    Nejprve bych ověřil integritu OS pomocí příkazu sfc /scannow spuštěného z příkazového řádku.
    Poté bych aktualizoval knihovny rozhraní DirectX.
    Pokud nic z toho nezabere, přeinstaluj hru (včetně dostupných záplat).
    Text tý hlášky jeHADWARE-ONLYDIRECTDRAW OBJECT CREATION ISNOT POSSIBLE THE DRIVER DOSENOT SUPPORT ANY HADWARE
    SEM UŽ DOCELA V KONCÍCH
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Chybové hlášení ukazuje právě na problém s ovladačem. Zkoušela jsi už tu nejnovější dostupnou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček Avatar uživatele Lucie23
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    5

    Mám tv2000xp expert kartu a podařilo se mi vymazat všechno co s ní souvisí z počítače.A nepovedlo se mi ji znovu nainstalovat.Poradíte někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A ovladače pro ni máš, na CD nebo stažené z netu? Jaký máš systém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček Avatar uživatele Lucie23
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    5

    Jas ně že jo.Ale hlásími to že je neznámý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček Avatar uživatele Lucie23
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    5

    A systém mám xp professional verze 2002 service pack 3
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Je potreba stahnout a nainstalovat prvne drivery a pak aplikaci .. vse k nalezeni zde Drivery stahnout ty kde je napsano win xp
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček Avatar uživatele Lucie23
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    5

    Díky moc už to jde.Jste skvělí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček Avatar uživatele Lucie23
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    5

    Nevíte kde bych sehnala ovladač na myš NetScroll + Serial Genius.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Lucie23 Zobrazit příspěvek
    Nevíte kde bych sehnala ovladač na myš NetScroll + Serial Genius.Díky
    To činí nějaký problem zadat v Google Netscroll+ driver??
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 15-05-2009 v 14:24
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Prosim pomoc!!!!
    Od Lap33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-07-2011, 21:35
  2. Prosím o pomoc
    Od zelenac22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 23:39
  3. Socket 775: Prosim pomoc
    Od Master414 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 01-09-2009, 21:51
  4. Prosim o pomoc
    Od tommmmm v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 22:35
  5. prosim pomoc
    Od votvik v sekci Audio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 18:54