Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Nejde spustit WMP 11

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    13

    Pomozte, nejde mi spustit WMP 11. Při kliknutí v panelu rychlé spuštění a ani v nabídce start, se nic neděje. A ani když poklepu na nějaký zvukový soubor. Zkoušel jsem odinstalovat, vyčistit CCleanerem a znovu instalovat a nic. Nejvíc mě zaráží, že mi to včera udělalo i na notebooku. Kdybych něco instaloval, tak neřeknu, ale z ničeho nic? Projel jsem to AVG i Eset online scannerem a nic. Doma mám WinXP Home a na noťasu WinXP Profesional. Stalo se to někomu, nevíte v čem to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,836

    Instaloval si nejake kodecpacky? Jiny prehravac to prehraje? Zkus napriklad VLC player.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    13

    Kodeky jsem neistaloval žádné. Mě se prostě WMP nespustí vůbec. Jinak dvd, avi, wav, mp3 atd. spustit jdou. Teď je jedu přes Nero showtime. Když si nainstaluju jiný přehrávač, tak to přehraju taky. Mě zajímá proč nejde WMP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,836

    A kdyz se podivas pres ctrl+alt+del do spravce uloh je tam nekde bloklej? Prohlizec udalosti haze nejake chyby ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    13

    Ve správci úloh-aplikace není,koukal jsem i do procesů, tam také nic neběží. V prohlížeči událostí nic není, snad jen informace - WindowsMedia - Není k dipozici - Událost 4382
    Naposledy upraveno uživatelem marek7: 23-04-2009 v 09:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,836

    Hloupa otazka .. kdyz si rozkliknes tu ikonu kterou to chces pustit je tam cil .. kdyz se podivas do toho adresare kde ma byt ten exac kterej to spousti ten soubor tam je? Zkousel si spustit aktualizace? naslo to neco k WMP? Systemy jsou legalni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    13

    Ten soubor exe tam je, když na něj kliknu, tak také nic. Aktualizace žádná, aktualizace dělám pravidelně. WinXP jsou samozřejmě legální. Je to záhada. Asi se na to vykašlu, odinstaluju a zkusím jiný přehrávač.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,836

    Neblokuje to treba nejaky firewall?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Neblokuje to treba nejaky firewall?
    Přesně! U ZoneAlarmu bych šel hned do Programs a WMP bych povolil Trusted zónu... jinak se obvykle WMP odmítá spustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    13

    Firewall mám [součást AVG], WMP 11 je povolený. Zkusil jsem firewall na chvíli zastavit, ale přehrávač prostě nejede. Proč mi to dělá i na noťasu mi hlava nebere. Co nějaký vir?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Na FAQ a sem
    http://www.microsoft.com/windows/win...&lang=en&cr=US
    jsi se koukal?

    Najdi si prob "WMP won't launch"!
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 23-04-2009 v 10:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    13

    Tak jsem se tam podíval, ale s mojí angličtinou je to blbý. Prostě to nejede ani na jednom compu. Na noťasu mám XP už druhý rok a do včerejška OK, stolní comp nainstalovaný před týdnem a do dneška taky WMP jel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,836

    Pokud to udelalo naraz tipoval bych nejakou aktualizaci ktera to domrsila ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Mno jeden to tam odstranil pomocí Restore System (Obnova systemu), ale nemělo to prý trvalé výsledky, no a pak je tam v jednom threadu od programátora uveden klíč registru, kde je uveden stav WMP. To tak např., ale rozhodně nejsi sám. Být tebou, tak dám celé slavné omalovánky WMP pryč a bude klid.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,836

    zkus tohle http://www.videolan.org/vlc/ nepotrebuje to zadny kodeky navic a pro 99% normalnich smrtelniko to umi vse co potrebuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední