Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Rozdil mezi Windows (32bit) a (64bit)

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Prosim,potreboval bych poradit,jaky je rozdel mezi Windows (32bit) a (64bit).
    Mam Win. 32bit a nevim,zda bych si do sveho Notebooku mohl naistal.64bit.
    Muj Not.HP Pavilion dv6000
    Proc.: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor TK-55 1.80GHz
    Pam.: 1GB

    Predpokladam ze kdyz je u procesoru napsane Athlon 64 tak by tammel byt Win.(64bit.)

    A kdyz mam PC

    AMD Athlon XP 2500+1.10GHz
    RAM:1,25GB
    Tak bych tam mel byt jenom (32bit.)?????

    Prosim o rozumne vysvetleni,dekuji predem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Na notebook by se dat dalo, na stolni pc ne, ovsem ani na jednom to nema smysl. Krom toho na stolnim pc mas spatne nastavenou FSB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Jak spatne nastavenou FSB? nejak nerozumim Prosim vysvetli To se nastavuje v BIOSU? vubec nevim jak.Je pravda ze PC mam pomali jako blazen a nevim co snim je.
    Protože na totasu mam 32bit naistalovanu,tak jsem chtel vedet,zda to bude slapat v poho.
    Naposledy upraveno uživatelem duril: 07-05-2009 v 18:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od duril Zobrazit příspěvek
    Jak spatne nastavenou FSB? nejak nerozumim Prosim vysvetli To se nastavuje v BIOSU? vubec nevim jak.Je pravda ze PC mam pomali jako blazen a nevim co snim je.
    Protože na totasu mam 32bit naistalovanu,tak jsem chtel vedet,zda to bude slapat v poho.
    FSB, tohle radsi sver do rukou nejakemu aspon trosicku odbornikovi z tveho okoli.

    Co se notase tyce, pojede ti vporadku, ale davat na nej x64 operacni system, vzhledem k velikosti pameti je nesmysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    FSB, tohle radsi sver do rukou nejakemu aspon trosicku odbornikovi z tveho okoli.

    Co se notase tyce, pojede ti vporadku, ale davat na nej x64 operacni system, vzhledem k velikosti pameti je nesmysl.
    Ale ja bych to urcite zvladnul,trochu se vyznam , ale FSB jsem jeste nenastavoval.
    Za vysvetleni by to mozna stalo,PROSIM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od duril Zobrazit příspěvek
    Ale ja bych to urcite zvladnul,trochu se vyznam , ale FSB jsem jeste nenastavoval.
    Za vysvetleni by to mozna stalo,PROSIM.
    Ok, takze tvuj procesor (Athlon xp 2500+) by mel mit frekvenci 1.8ghz. Pises ze mas 1.1, coz znamena ze mas na 70% spatne nastavenou frekvenci fsb (100 (200) misto 166 (333)) FSB se nejcasteji nastavuje bud v biosu nebo pomoci jumperu na desce. Na 99% to mas napsano v manualu. Taky nezapominej zkontrolovat zdali mas bios ktery podporuje tvuj model, respektive jadro (barton). Spokojen?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele duril
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    45

    Jo,dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. přechod z 32bit na 64bit
    Od hanx v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-11-2011, 22:16
  2. Windows 7: Win 7 32bit na 64bit
    Od nofx_01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-12-2010, 16:02
  3. Windows 7: 32bit nebo 64bit?
    Od chlumec83 v sekci OS Windows
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 08:39
  4. Vista 32bit nebo 64bit.?
    Od pan klobouk v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-07-2008, 15:42
  5. 64bit vs 32bit
    Od sheira v sekci OS Windows
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-02-2008, 12:28