Na mem LCD Eizo mam nepatrnou vadu (viz fotka). Nevypada to na vadny pixel, spis je to protahlejsi. Co si o tom myslite? Predpokladam, ze na reklamaci to neni. Jen me zajima, co by to mohlo byt... Diky
Jo, od zacatku! Skrabanec to asi neni, zda se mi, ze je to hloubs. A je to videt pri vsech barvach (krome cerne samozrejme)...
Jestli je to hlouběji tak to zpravit asi nějak těžko půjde. Já bych to dal asi reklamovat... ono mít monitor za hodně peněz s takovou čmouhou, dal bych to prostě reklamovat...
Nejspíš to bude smítko za aktivní matricí, nebo přímo v ní. Myslím že je to na reklamaci, smítko je dle obrázku dost velké (3-4pixely?) a to dost vadí.
Taky si myslim, ze je to nejake smitko. Je ale na dobrem miste (v oblasti tray ikonek vedle hodin, kde to nevadi). Display nema jinak zadne vadne pixely a nerad bych dostal (pokud by mi reklamaci uznali) treba nejaky jiny s nekolika vadnymi body... Ma to smysl, co myslite?
Já bych to na reklamačku poslal. Myslím si, že dostaneš určitě nový monitor ve 100% stavu - Tak jak Eizo známe... (To co se ti stalo teď je určitě nějaká výjimka)