Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 62

Téma: Vybírám sestavu pro hry

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek
    To vypadá zajímavě. Uznávám, že ta 295 je trošku uchylka, ale mě by tam nevadila. Myslíš, že je to úplný nesmysl ji tam dávat?
    Uplny nesmysl to neni jde o to ze nema zrovna nejlepsi pomer cena/vykon takze zbytecne preplacis. Nyni ti na cokoliv postaci i mene vykona grafika a usetris dalsi penize .. ale v budoucnu ti ten vykon urcite neuskodi .. zalezi na prioritach .. a jak bylo receno na to rozliseni je to trosku kanon na vrabce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Uplny nesmysl to neni jde o to ze nema zrovna nejlepsi pomer cena/vykon takze zbytecne preplacis. Nyni ti na cokoliv postaci i mene vykona grafika a usetris dalsi penize .. ale v budoucnu ti ten vykon urcite neuskodi .. zalezi na prioritach .. a jak bylo receno na to rozliseni je to trosku kanon na vrabce.
    To uznávám, ale počítač mi vždycky vydržel alespoň 3-4 roky. doufám, že mě teď nebudete mít za dinosaura, když neměním komponenty každýho půl roku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Sestava od Kevina00 je OK, procesor by stačil 940BE, dávat 1200,- za 200mhz je imho zbytečné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek
    To uznávám, ale počítač mi vždycky vydržel alespoň 3-4 roky. doufám, že mě teď nebudete mít za dinosaura, když neměním komponenty každýho půl roku.
    Také neměním komponenty každý půl rok. Mám GTX260 a všechny hry hraji bez problémů na full GTX295 je předražená a v poměru cena/výkon se nevyplatí. Počítač Ti v pohodě ty 3-4 roky pojede bez problémů a IMHO i výkonem Ti bude stále dostačovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Také neměním komponenty každý půl rok. Mám GTX260 a všechny hry hraji bez problémů na full GTX295 je předražená a v poměru cena/výkon se nevyplatí. Počítač Ti v pohodě ty 3-4 roky pojede bez problémů a IMHO i výkonem Ti bude stále dostačovat.
    Omlouvám se, to nebylo nic proti vám. Jen jsem se s podobným názorem už taky setkal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek
    Když bloudím po netu, tak čipset vypadá slušně. Proč ne?
    Zdroj nevím.
    Co misto E8600?
    Při stejné ceně za sestavu.
    Už to tu všechno padlo:

    nForce topí a je nestabilní (+ mívá problémy s různýma ramkama) a jestli to tvoje "budoucí upgrade" znamená, že koupíš druhou GTX295 do SLI, tak věř, že to stejně nikdy neuděláš.... navíc u 22" monitoru se bude i jedna nudit

    Zdroj zjisti, je dost důležitý, od jakýho je výrobce

    CPU - tady zainvestuj pořádně, na dnešní hry jedině čtyřjádro, takže to postav na i7 (začalo to Crysis, pak GTA IV, teď nově ArmA 2 a bude hůř )

    Za 35k bez DPH postavíš bomba sestavu, ale stejně nebude na 3-4 roky, to prostě dneska neexistuje, vývoj her jde moc dopředu.... třeba za půl roku tu budou modely zvládající DX11 a už budeš mít "starej herní komp", ber to tak

    Zbytek už tu řekli ostatní, takže jestli chceš sestavu zhodnotit, tak NE a jestli chceš sestavu poradit, imho ti jí tu sestaví opravdu kvalitně....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Už to tu všechno padlo:

    nForce topí a je nestabilní (+ mívá problémy s různýma ramkama) a jestli to tvoje "budoucí upgrade" znamená, že koupíš druhou GTX295 do SLI, tak věř, že to stejně nikdy neuděláš.... navíc u 22" monitoru se bude i jedna nudit

    Zdroj zjisti, je dost důležitý, od jakýho je výrobce

    CPU - tady zainvestuj pořádně, na dnešní hry jedině čtyřjádro, takže to postav na i7 (začalo to Crysis, pak GTA IV, teď nově ArmA 2 a bude hůř )

    Za 35k bez DPH postavíš bomba sestavu, ale stejně nebude na 3-4 roky, to prostě dneska neexistuje, vývoj her jde moc dopředu.... třeba za půl roku tu budou modely zvládající DX11 a už budeš mít "starej herní komp", ber to tak

    Zbytek už tu řekli ostatní, takže jestli chceš sestavu zhodnotit, tak NE a jestli chceš sestavu poradit, imho ti jí tu sestaví opravdu kvalitně....
    Děkuju za rady. Zaujala mě ta sestavička od ,,salamadra". Vejdu se do financí a dá se to i přehodnotit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    [QUOTE=Salamander;258233]Za tu cenu mas slusnou sestavu na i7 ... http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...W901MIM01KC902
    pokud je to bez DPH, vleze se tam i ta GTX295 (ne ze by se vyplatila) ... jinak viz. pas!k[/QUOTE

    Jaký WIN? A co se týká RAM mám informaci, že víc jak 3 nebo 4 MB nemá smysl???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek
    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Za tu cenu mas slusnou sestavu na i7 ... http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...W901MIM01KC902
    pokud je to bez DPH, vleze se tam i ta GTX295 (ne ze by se vyplatila) ... jinak viz. pas!k
    Jaký WIN? A co se týká RAM mám informaci, že víc jak 3 nebo 4 MB nemá smysl???
    Vice jak 3 GB smysl ma ale musis mit 64bit operacni system (Vista , WIN7)
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 10-06-2009 v 13:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek
    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Za tu cenu mas slusnou sestavu na i7 ... http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...W901MIM01KC902
    pokud je to bez DPH, vleze se tam i ta GTX295 (ne ze by se vyplatila) ... jinak viz. pas!k
    Jaký WIN? A co se týká RAM mám informaci, že víc jak 3 nebo 4 MB nemá smysl???
    Win bud Visty Ultimate 64bit, bebo to ted nejak prezit s Win 7 RC1 a pak koupit krabicovku
    vic jak 4GB pameti nema vyznam u 32bitovych OS

    //tak pozde
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 10-06-2009 v 12:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Už to tu všechno padlo:

    nForce topí a je nestabilní (+ mívá problémy s různýma ramkama) a jestli to tvoje "budoucí upgrade" znamená, že koupíš druhou GTX295 do SLI, tak věř, že to stejně nikdy neuděláš.... navíc u 22" monitoru se bude i jedna nudit

    Zdroj zjisti, je dost důležitý, od jakýho je výrobce

    CPU - tady zainvestuj pořádně, na dnešní hry jedině čtyřjádro, takže to postav na i7 (začalo to Crysis, pak GTA IV, teď nově ArmA 2 a bude hůř )

    Za 35k bez DPH postavíš bomba sestavu, ale stejně nebude na 3-4 roky, to prostě dneska neexistuje, vývoj her jde moc dopředu.... třeba za půl roku tu budou modely zvládající DX11 a už budeš mít "starej herní komp", ber to tak

    Zbytek už tu řekli ostatní, takže jestli chceš sestavu zhodnotit, tak NE a jestli chceš sestavu poradit, imho ti jí tu sestaví opravdu kvalitně....
    Pokud vás napadne ještě nějaká jiná sestava, budu moc rád za doporučení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    [QUOTE=pas!k;258264]
    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek

    Vice jak 3 GB smysl ma ale musis mit 64bit operacni system (Vista , WIN7)
    A hrám je jedno, pod jakým OS běží? Totež třeba o office? Myšleno 32 a 64.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek
    Pokud vás napadne ještě nějaká jiná sestava, budu moc rád za doporučení.
    Imho Salam jí udělal dobře, uprav si tam podle svýho skříň a případně větší/menší HDD a máš postaveno

    Citace Původně odesláno od radimmacha Zobrazit příspěvek
    A hrám je jedno, pod jakým OS běží? Totež třeba o office? Myšleno 32 a 64.
    Ano....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    A doporucuji pouzivat vicenasobnou citaci. (Mas na to tlacitko u kazdeho postu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Imho Salam jí udělal dobře, uprav si tam podle svýho skříň a případně větší/menší HDD a máš postaveno
    Jo, ještě to splácat dohromady...
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 10-06-2009 v 13:42
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hledám RAD SW a vybírám jazyk
    Od matej7 v sekci Programování
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 15-06-2013, 21:15
  2. LCD: Vybírám monitor 27-32 FHD hry, práce s PC
    Od Hadejkoho v sekci Monitory
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-01-2012, 15:16
  3. Vybírám studentský notebook za cca 12.000Kč
    Od Sonny90 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 13:23
  4. Vybírám měnič napájení do auta
    Od xkunes v sekci Zdroje
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 23:05
  5. 3,5" HDD SATA: Vybiram systemovy disk(y)
    Od dj.best v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-05-2007, 22:06