Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: DDR nebo DDRII + Dual Ch. ??

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    77

    Mam docela stary pc a nez koupim novy chci dokoupit ramky.. Zakl. Deska + Ramky co tam ted jsou v priloze. Chci dokoupit jednu ramku 512mb. Na MB mam 3 sloty pro RAMky. Zajima me, jestli mam koupit DDR nebo DDRII, a co mam udelat, aby ty dve dosavadni RAMky jely dualne. Pokud to vubec jde, nebo pokud uz nebezi Diky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: MB.JPG 
Zobrazení: 129 
Velikost: 137.2 KB 
ID: 11374   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: RAM c.1.JPG 
Zobrazení: 121 
Velikost: 142.9 KB 
ID: 11375   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: RAM c.2.JPG 
Zobrazení: 108 
Velikost: 135.7 KB 
ID: 11376  

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Koupit DDR1-400 a o dualchannel se nemusis bat. Nefungoval ti, nefunguje ti a nebude ti fungovat protoze kt600 DC nepodporuje.



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    navíc ta tvá deska snad ani DDR2 SD RAM nepodporuje ne? To je jak dávat třeba motor ze superba do favorita...taky to nejde

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    77

    J to sem objevil pozde ze to nepodporuje DDR 2 ale uz mam objednanou DDR 1 A-data tusim... nebo OCZ ted nevim kazdopadne az mi ta ramka prijde tak mam jeste dotaz: vyplati se nechat si Win XP SP3 / Win XP ultimate 2009 nebo zkusit Windows 7 ? Sem cetl ze jsou min narocny.

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    XP Ultimate 2009?? to je proboha co za nesmysl? Tipuju nějaká "super pirátská, supervychytaná (su)perverze".. Jen na vlastní nebezpečí (aneb nikdy nevíš jakej trojan nebo rootkit to má v sobě). Klasický XP SP3 stačí na vše kromě DX10 grafiky. Win7 RC jsou podle ohlasů lepši než visty, méně náročné a navíz (zatím) zdarma k dispozici, ale rychlejší než XP nejsou. Pro tvůj HW mi přijde nejrozumější zůstat u XP SP3.

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Ty W2009 Ultimate jsou klasické XPčka, které mají v sobě integrovany vzheld visty a možná nějaké jeji funkce... co jsem četl, je to snad nějaky paskvil XP/Vista Osobně bych od toho dával ruce pryč.

    Zůstaň u klasických XPček a ty sedmičky ještě stějně nejsou vydány v oficiálně v hotové verzi. A na ten počítač co máš jsou ideální XPčka ;-)

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    77

    Ńo tak ja mam na notasu uz kdyz byl koupenej Win XP Ultimate 2007 (od toho samyho typka jako 2009) a.. klobouk dolu ale jeste mi ani jednou nepadly, zadny chyby.. Takze ruce pryc ani ne Bezne pouzivam XPcka obyc ale chci je zkusit no... Prinejhorsim se vratim. Ale vazne se mi nezdaj spatny



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Microsoft Windows XP Ultimate (jakykoliv rok) neexistuji. Pokud sis je koupil, tak gratuluju, zaplatil jsi s nejvetsi pravdepodobnosti za nelegalni verzi s buh vi jakym svinstvem uvnitr.

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Koupil si notebook, ty specialní XP tam nainstaloval nelegálně prodejce. No to nebudem řešit, rada zůstává jasná: Na tento starý PC neinstaluj Visty ani W7, XP budou sloužit nejlépe. lock

Podobná témata

  1. Wi-Fi router - dual nebo jednopásmový?
    Od drsnyridic v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-03-2014, 14:02
  2. DDR2: Ddrii
    Od Airmike v sekci Operační paměti
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-08-2008, 11:06
  3. AM2 s DDR/DDRII
    Od pegy v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2007, 17:03