Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 94

Téma: Vymena CPU

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x2-...on-d125942.htm + http://www.alza.cz/asus-m3n-ht-deluxe-d93210.htm

    edit: Sice jsem tu desku hlupak nekoupil u ALZA.CZ ale presto verim, ze s ni budes spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Cool (a vlastně před ním kevin) ti navrhul celkem vhodné řešení, x3 710 (pokud chceš šetřit tak athlon II 250) + GIGABYTE MA770-UD3. Co ti na tom nevoní?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    Stim phenonem a ta deska vypada slibne ale proc X3 a ne X4 ? nebo v tom uz neni rozdil?
    No, to uz je na tobe, ale s phenomem II x4 a slusnou deskou se do 5k nevlezes.

    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    ale nekdo rika ze MSI nic moc... nevim co je an to pravdy
    Nevidim duvod proc v soucasne dobe preferovat tohoto vyrobce.

    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    jinak pls post linky z alza... at bych treba nekoupil kravinu kdybych to hledal sam
    Tak snad jses schopnej si zapamatovat 5-10 pismen...


    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    pak jsem jeste koukal na BE [url]http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x2-550-black-edition-d125942.htm[/url
    Oproti 710 se mi tohle nejevi jako nejak extra zajimavej procesor, ale nejak te nechapu, nejdriv premyslis mezi x4 a x3 a ted chces jit do x2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Co ti na tom nevoní?
    Malo luxus
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Malo luxus
    Dřisty prdy A AUŠUS M3N-HT DELUXE je podle tebe luxus?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x2-...on-d125942.htm + http://www.alza.cz/asus-m3n-ht-deluxe-d93210.htm
    edit: Sice jsem tu desku hlupak nekoupil u ALZA.CZ ale presto verim, ze s ni budes spokojen
    Nevím, nevím. Jako dobrý výběr mi to nepřijde. Asus + X2 procesor. IMHO s Gigabytem a Phenomem II X3 bude na tom lépe.

    EDIT:
    Píše, že taktovat, SLI nebude používat (aspoň o něm nepadla ani řeč) ty mu navrhneš motherboard s 3-Way SLI ? Grafickou kartu má, takže na co integrovaná ? Hlavně, že je to Asus za 2.800 Kč
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 06-07-2009 v 12:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Deexer
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    366

    No nevim asi todle no...

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400830972PBN5S

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400830972PBN5S


    ta deska je+dobra taky ze ma 4sloty na ram videl jsem nektry i s 2 jelikoz ja mam 4x1Gb tak jiste bych volil takovedle desky

    Richmond : samorejme hezky ale kombinace je uz dost draha
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Deexer
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Nevím, nevím. Jako dobrý výběr mi to nepřijde. Asus + X2 procesor. IMHO s Gigabytem a Phenomem II X3 bude na tom lépe.

    EDIT:
    Píše, že taktovat, SLI nebude používat (aspoň o něm nepadla ani řeč) ty mu navrhneš motherboard s 3-Way SLI ? Grafickou kartu má, takže na co integrovaná ? Hlavně, že je to Asus za 2.800 Kč

    Ano SLI pouzivat nebudu a taktovat taky ne....

    + bych stejne jeste rad dostal navrh na X4 ale jestli rikate ze 750 X3 je srovnatelny a cenove me dostupny tak asi neni co resit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Ty bereš 2 procesory bez motherboardu ?
    K čemu bude sestava sloužit ?

    [OT]Proč to kupuješ v Alze, když v např. Alfě je to levnější ? [/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    Ano SLI pouzivat nebudu a taktovat taky ne....

    + bych stejne jeste rad dostal navrh na X4 ale jestli rikate ze 750 X3 je srovnatelny a cenove me dostupny tak asi neni co resit
    Na co x4. Stejně ve hrách to nevyužiješ, ani při běžné práci... btw. X3 710
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Deexer Zobrazit příspěvek
    + bych stejne jeste rad dostal navrh na X4 ale jestli rikate ze 750 X3 je srovnatelny a cenove me dostupny tak asi neni co resit
    Biostar TA790GXB A2+
    AMD Phenom™II X4 Quad-Core 920

    ale jak už bylo řečeno x4 je spíš pro profi sféru (video,mnodelování,...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Na co x4. Stejně ve hrách to nevyužiješ, ani při běžné práci... btw. X3 710
    Nesouhlasil bych zcela...

    Jinak jak jsem napsal. P2 X4 a dobrou desku a do 5k se nevlezes proste. Takze bud uprav cenovy limit nebo ber 710
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    EDIT:
    Píše, že taktovat, SLI nebude používat (aspoň o něm nepadla ani řeč) ty mu navrhneš motherboard s 3-Way SLI ? Grafickou kartu má, takže na co integrovaná ? Hlavně, že je to Asus za 2.800 Kč
    3-way SLI je k nicemu, nikdo ho nenuti do tri vga, stejne tak integrovanou (kazdopadne hdmi se muze hodit, stejne tak ExpressGate). X2 neeee - bylo mysleno X3 o kterym se zminoval Jiri. Za tech 2.800,- taky neco dostanes a ne ze je to osazeny nejlevnejsima soucastkama jako vas milacek GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Nesouhlasil bych zcela...
    S čím
    Mám právě x3 710 + GB MA-770UD3 a nikdy jsem snad kromě renderování nepoznal co je to nedostatek procesorového výkonu co se týče počtu jader. IMHO zbytečnost v tomhle cenovém limitu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    S čím
    S tim ze hry nevyuziji x4.

    GTA4
    Prototype
    Arma II
    The Sims 3
    Hawx
    ...

    Tim nerikam ze je x3 7x0 spatny procesor, naopak ho povazuji za zcela dostatecny procesor s vybornym pomerem cena/vykon, ale pokud by byl rozpocet na x4 810/9x0, tak bych ji s klidem v dusi doporucil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vymena GK
    Od Georginek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-11-2010, 16:55
  2. Výměna HDD u ntb HP
    Od Cayro v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 19:37
  3. Výměna HDD
    Od Benbow v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-07-2010, 22:22
  4. Výměna CPU
    Od mnowis v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2009, 17:49
  5. vymena CPU box
    Od flanker v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 23:45