Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Nelze nainstalovat Os

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    8

    v biosu je vidět, hdd je v červených a mechanika v černých,
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak prehodit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    8

    v biosu ho vidím, předtím byl vidět i když hdd je v červenývh a mechanka v černých, teď zkouším XP a tam je vidět, není tedy vidět pouze ve vistě, ale XP mě teď spadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Predpokladam, ze to spadlo pri kopirovani souboru pred restartem... To by vypadalo na ty ramky (myslim, ze ta deska umi pustit do ram max. 2.0v a protoze si nenapsal co jsou zac tak jim pust 2.0v).
    S tim hdd je to divny. Pokud me pamet neklame tak ten radic by mel mit rozdeleny sata na PRI/SEC-MASTER (sata 1,2 cervene) a PRI/SEC-SLAVE (sata 3,4 cerne). Zkusil bych tedy jeste prepojit hdd na sata1 (cerveny), mechaniku na sata4 (cerny), popr. hdd 1, mech. 2 (oba cervene). Pokud opet nebude videt tak bych si vytahl driver z cd/stahl z asusu (melo by tam byt MCP68).
    Tenkrat jsem mel problem vubec nainstalovat Visty ze sata mechaniky takze jsem musel pripojit ide mechaniku (v dobach, kdy jeste nebyl ovladac na mcp68).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    8

    je to tak jak píšeš, ale mechanika je zapojená "kšandou"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Takze predpokladam ze je nastavena jako master a je na konci kablu (coz je ok - s tim visty chodit musi).
    HDD je tedy na sata1, v biosu nastaven radic na SATA, detekce pri postu nahodi hdd jako primary master...
    Zbyvaji tedy ty ramky - co je to za ramky a mas je dobre nastavene? Zkousels dat ten modul do slotu B? Taky vykazuje chyby?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Windows 7: SP1 X64 nelze nainstalovat
    Od |Mio| v sekci OS Windows
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-03-2011, 23:53
  2. Windows XP: nelze nainstalovat
    Od dakty v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 23:43
  3. Windows 9x: Nelze nainstalovat skype
    Od Figa v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 10:52
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 12:34
  5. Problém s HDD - nelze nainstalovat OS
    Od Namelessone v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-04-2007, 09:40