Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: USB DVB-T ovladace

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Dobry den. Koupil jsem si tento DVB-T pijimac pripojitelny do usb. http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K008L0W60A3GJG
    Ale nedari se mi nainstalovat ovladace. Zkousel jsem ty na CD aji stahnute ze stranek vyrobce. Hledal jsem jestli ma nekdo ten samy problem, ale nic jsem nenasel. Myslim ze to bude spis neco v mem PC. Protoze to pise tuto hlasku. viz obr. Mam WinXp,USB 2.0.
    Nedokazete nekdo poradit co by to mohlo chtit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Předpokládám, že jste tuto diskuzi pročítal. http://www.czechcomputer.cz/disc_doc....html?dstart=0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Popravde celt jsem jen stranku č.4 protoze jsem vyhledaval pres google a nevsiml si ze jich je tam vice.
    Takze jsem to zkusil do druheho PC a tam se ty drivery nainstalovali spravne.
    Jeste to zkusim v tomto PC do jinych USB abych zjistil kde je zakopany pes
    Zajimalo by me v cem by mohl byt problem ze to nejde do vsech USB? Ale jen do nekterych. Neslo by to nejak vyresit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Nechci byt sprosty, ale nejde to ani v jednom USB do pr....
    a navic ta hlaska me celkem vadi
    Naposledy upraveno uživatelem )aguar: 09-07-2009 v 18:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Jste v systému přihlášen s Administrátorskými právy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    ano urcite.
    Nemyslim si ze to bude ovladaci, ale neco s PC. Nejsem odbornik takze netusim jak to nainstalovat.
    Naposledy upraveno uživatelem )aguar: 09-07-2009 v 19:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    26

    Zdravím, mám taky problém s DVB-T do USB. Měl jsem s originálním trial softwarem na WIN7. Na XP normálně jel. Trochu jsem pročítal fora a informace o WIN7. Dočetl jsem se, že tam jde použít Windows Media Center. Ovladač k TV je asi v pořádku. Přihlásí se a napíše, že zařízení je připraveno k použití. Když však postím scanování kanálů, žádný nenajde. I když před časem na XP normálně signál našel. Vzal jsem to na druhou mašinu a nainastaloval jsem to přesně a spustil Win Media Centrum a normálně to jede. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    516

    Pro ty, co mají problémy s tunery Aver
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=27674
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od bren1965 Zobrazit příspěvek
    Zdravím, mám taky problém s DVB-T do USB. Měl jsem s originálním trial softwarem na WIN7. Na XP normálně jel. Trochu jsem pročítal fora a informace o WIN7. Dočetl jsem se, že tam jde použít Windows Media Center. Ovladač k TV je asi v pořádku. Přihlásí se a napíše, že zařízení je připraveno k použití. Když však postím scanování kanálů, žádný nenajde. I když před časem na XP normálně signál našel. Vzal jsem to na druhou mašinu a nainastaloval jsem to přesně a spustil Win Media Centrum a normálně to jede. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
    Děkuji
    Dobrý den,
    předpokládám, že problém by mohl být v ServicePacku SP1 (používáte-li tedy Win 7 v 64bitové verzi), a proto bych doporučil jednu z následujících možností:
    1. buď aplikaci AVerTV spouštět v režimu kompatibility např. s Win Vista SP2, nebo...
    2. vše důkladně odinstalovat a poté nainstalovat nejnovější balík s ovladači a aplikací AVerTV ve verzi 6.5.1 přímo pro Váš tuner z oficiálních stránek AVerMedia (www.avermedia.com)
    Jak psal pan Mašek...pokud by toto náhodou nezabralo, nebo byste měl nějaké další dotazy, neváhejte nás opět kontaktovat např. ve zmíněném fóru na TVFreaku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ovladace HELP
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-10-2010, 07:44
  2. Windows 7: Ovladace Xp na 7 ??
    Od |Mio| v sekci OS Windows
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-09-2009, 00:47
  3. Ovladace
    Od Parecek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 20:43
  4. Radeony: Ovladace 9.1 pro AGP
    Od TomasOxx v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 23:26
  5. Ovladače: new ovladace ATi
    Od TECon v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 16:41