Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Problém s Intel Core2 Duo

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    181

    Mám Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz 2MB, 800FSb označení SLA95, do biosu najede ale když najede do Win tak PC zamrzne. Prosím nevíte co s tím může být, je problém v procesoru nebo ve windows???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Zkus stahnout Live distribuci linuxu a vyzkousej nabootovat ten
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Jak máš nastaveno napětí? Pokud na Auto a deska ho undervoltuje, může to být příčina nestability.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    181

    napětí jsem zkoušel, ale tím to nejspíš není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    132

    jak dlouho se problém objevuje a byly nějaké zásahy do pc před objevením problému?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    181

    závada je teprve týden, zásah nebyl žádný, jenom před dvěma měsíci nová grafická karta...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    A kolik do něj teda deska reálně pouští? CPU-Z, Everest, SpeedFan...
    Z čeho usuzuješ že je problém právě v procesoru? Nejlépe iděláš jak píše Salam, nabootoješ z nějákého LiveOS (distro Linuxu - třeba SLAX, Ubuntu; nebo si můžeš vytvořit/stáhnout i live XP).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    181

    Tak uřčitě ten Linux odzkouším, je pravda že problém nemusí být v procesoru ale klidně v něčem jiném...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    132

    zkus se podívat i do sekce software oddělení windows,myslím, že podobný problém se tam již řešil...černá obrazovka a dál nic...bude tam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jenom se jeste zeptam, ani do nouzoveho rezimu to nejde ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    181

    ani do nouzového režimu nenajede, ale v biosu je to v poho..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jen pro poradek: jakou mas zakladni desku? pripadne nejake blizsi info o tom kompu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od JanX Zobrazit příspěvek
    ....do biosu najede ale když najede do Win tak PC zamrzne.
    Co takhle ramky? Jaký časování, voltáž? Máš víc modulů? Zkoušels nabootovat jen s jedním?

    Jakou máš vlastně sestavu, vypiš to sem všechno....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Ještě můžeš zkusit poslední bod obnovení, pomocí vybrání možnosti Poslední známá funkční konfigurace při rozšířeném výběru spuštění (F8 po startu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    181

    Základka je Asus P5Q PRO - Intel P45 --http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55933--, Ramky Kingston DIMM 4096MB DDR II 1066MHz KHX8500D2K2/4G(Dual) --http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64718--
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Socket 775: Přetaktování Intel Core2 Duo E7300
    Od guci.z v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2009, 21:30
  2. Sestavy, notebooky a PDA: X2 vs. intel core2 duo
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 15:29
  3. Intel Core2 E8400
    Od Leviatan3 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 03:38