Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 40

Téma: Instalace programu/her

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Mno.... Test CPU bez problému (nechal jsem rovnou hodinu)
    Ted dělám test boardu,
    ale jako první jsem dával test paměti. Bežel jen minutu a...no mrkni sa

    http://s1.imgupload.cz/img/760/RKtb1/test_pameti.JPG

    z toho vyplívá že mi odchází RAM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Píše se tam něco o souboru stress.txt. Podívej se po něm.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Ten soubor nemohu najít, jinak i poslední test bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Místo Prime klidně použij OCCT
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Lidi, co na to říct, počítač se mi jakoby rozpadá, nejenže už mi nejdou hry ale nejdou mi programy ani sputit které jsem před 3 dny normálně používal. Všechno jakoby spustím, u hodinek jenom na vteřinku se objeví presipací hodiny a najednou nic, jakobych nic nespustil.
    Nejvíce mě štou programy které nejdou NOD 32, adobe, explorer, Daemons tools, logitech (nastavení myši a klávesnice) a ani nesputím to co si mi ted poslal to OCCT. Zajímá mě kdy odejde i mozilla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Stahni Anti-Malware, Spybota a proskenuj si pc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Oba programy jsem naistaloval, zkusil a oba nahlásili že není žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Pokud nejde spustit OCCT vypíše to nějakou chybovou hlášku ?
    Otestuj operační paměť pomocí GoldMemory. Otestoval jsi pevné disky doporučenými utilitami ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Jak stara je ta instalace? Kdy jsi naposledy reinstaloval system ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    HDD jsem ještě netestoval, OCCT mi vyskočí ta hláška od windowsu jako jestli chcu posílat mail nebo ne, no a system, to je pár měsícu dopředu (maximálně pul rok)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    no už jsem musel obnovit zase system pomocí programu GHOST, podařilo se mi naistalovat hru GTA Vice City. Zpustím bez problému ale pořád to má své ale. Nemohu nastavit fregvenci monitoru na 85 Hz (normálně to tak běží ale jak sputím hru, nastaví se mi to na 60, což je nepřijemné) a další pomalu se mi načítá mapa, prostě třeba jedu autem a není to načtené uplně a narazím do ničeho, najednou se tam předemnou objeví plot. Občas se hra pozastaví, nekdy aj ukáže takovou hlášku "Načítám"
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Co máš za monitor (CRT/LCD)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    CRT, prostě taková ta velká bedna co zabýrá moc místa
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Alikace si bezne prepinaji frekvence .. ale existuji metody kterytma se to da vynutit. A zda se mi to nebo si sem ani nepostnul o jake sestave se bavime?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    41

    Pokud jsem to nepsal tak promin, mám ATI Radeon 9600 XT, procesor AMD Athlon 1800+ XP, 1 GB RAM. Ještě něco?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nemoznost instalace programu
    Od cultrarius v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-01-2011, 22:17
  2. spuštění programů z ftp
    Od komiktom v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2010, 01:18
  3. Instalace beznych programu trosku jinak.
    Od pas!k v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 19-11-2009, 22:31
  4. Windows Vista: Instalace kb947821- příliš dlouhá instalace?!
    Od pepos01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 22:24
  5. instalace programu (pod administratorem)
    Od Maximus12 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 11:18