Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Vymena Hard disku

  1. #16

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Jake xp si mel Pro nebo Home ?
    win XP Pro
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    29

    Udělej tohle :
    1. Vypůjč si od někoho instalační CD Win XP Pro nebo si ho objednej (stojí asi 300,- ale bez licence - jen médium).
    2. Nabootuj z něho a pošli to dál k instalaci až do posledního dialogu, kdy dává možnost opravit instalaci klávesou "R" - a tu možnost zvol.
    3. Proběhne normální instalace, která ovšem zachová instalované programy, nastavení atd.
    4. V jejím průběhu zadej Product key z nálepky na bedně.
    5. Doinstaluj všechny potřebné ovladače.
    6. Pak by měla proběhnout normální aktivace (je závislá na základovce, takže proběhne, protože tu neměníš).
    A pak máš Windows přeneseny.

    Případně můžeš udělat instalaci čistou, bez opravy, ale tím ztratíš nastavení a instalované programy. Nastavení můžeš víceméně přenést pomocí přenosu profilů, ale SW musíš znovu instalovat.
    Zase to má výhodu, že se Ti tam nedostanou žádné minulé chyby a plevel.

    Tak good luck !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    ale bacha to medium musí mít stejnej service pack jako je na tom licenčnim štítku!!!
    (SP3,SP2,SP1)

    neni jednodušší ten disk připojit k jinýmu PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Nebylo by nejjednodušší, když máš na PC nálepku s produktovým číslem někde pučit (vypálit pirátskou verzi) XP stejné verze jako je napsáno na nálepce a na systémový oddíl toho funkčního disku nahrát? Samozřejmě zadáš product key z nálepky. Takkto to podle mě budeš mít legální.
    Ideální bude když všechna data z toho systémového oddílu předtím přesuneš a oddíl při instalaci zformátuješ.

    EDIT: Můj post má asi hodinu zpoždění, nějak jsem si nevšiml 2. stránky topiku
    Naposledy upraveno uživatelem NHKG: 21-07-2009 v 15:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Jedna z moznosti, ktoru s oblubou pouzivam je, ze disk, ktory chcem preniest na iny hardware, nabootujem na povodnom PC do nudzoveho rezimu, odoberiem ovladace chipsetu, IDE, grafiky a nasledne pocitac vypnem.
    Disk prelozim do noveho PC. Na 99% pocitac nabehne. Sam si doinstaluje zakladne ovladace a ja uz len doinstalujem ovladace od maticnej dosky a GK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    přesně sám s tím mám dobré zkušenosti... systém mám už ze tří odlišných sestav a stále "ready"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. 2,5" HDD: Výměna rozbitého disku
    Od Grander v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2013, 16:57
  2. RAID5 výměna disku
    Od koubis v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-11-2011, 16:36
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-10-2011, 14:22
  4. Výměna plotny u disku
    Od FAJN-TOM v sekci Volná témata
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-12-2007, 21:17
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2007, 17:13