Nvidia 7950GT 512mb vs. Nvidia 7900GTO 512mb
7900GTO nevím jestli seženeš, jestli jo, tak se dá krásně předělat na 7900GTX, která je výkonější než 7950GT.
/Doufám, že to tak je, dívám se jen na "papírové" parametry/
/Doufám, že to tak je, dívám se jen na "papírové" parametry/
[quote=lupko]n zoihnt ju mozem len terazsom nejaky nerozhodny bo nikde som cita ze ta gt je tiez supa....[/quote]
Pokud máš na výběr z těchto dvou grafik, rozhodně vyber 7900GTO, je lepší jak po stránce výkonu, tak po stránce chlazení, tak po stránce OC. Rozhodně se vyplatí víc. A pokud je Ti nabízena 7950GT od MSI s pasivem, věř mi, že ten pasiv ji ani náhodou neuchladí:rolleyes:
Pokud máš na výběr z těchto dvou grafik, rozhodně vyber 7900GTO, je lepší jak po stránce výkonu, tak po stránce chlazení, tak po stránce OC. Rozhodně se vyplatí víc. A pokud je Ti nabízena 7950GT od MSI s pasivem, věř mi, že ten pasiv ji ani náhodou neuchladí:rolleyes:
Jednoznačně bych bral 7900GTO - výborné chlazení, výborný výkon a kromě toho rozum taky volí 7900GTO (je sama o sobě pojem - je to 7900GTX se sníženými takty především na pamětech).
Jinak, 7900GTO by měla být výkonem těsně nad 7950GT, papírově jsou tyhle karty hrubými parametry stejné, ale 7900GTO je přesto lepší. Hlavně se u ní nebudeš muset bát chlazení, které je, jak jsem napsal, výborné.
Jinak, 7900GTO by měla být výkonem těsně nad 7950GT, papírově jsou tyhle karty hrubými parametry stejné, ale 7900GTO je přesto lepší. Hlavně se u ní nebudeš muset bát chlazení, které je, jak jsem napsal, výborné.