Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: PDF soubory

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Tento problém řeším již delší dobu a nesem schopen s tím hnout. Takže otravuji znovu.
    Síť s doménou, W2003 server, Stanice WIN XP Pro poslení aktualizace, Adobe reader v. 9.x.x poslední aktzualizace, tiskárna HP LJ 1018. Některé PC čistá nová instalace.
    Problém: Při tisku dokumentu otevřeným v Acrobatu místo písmenek, někdy všech, někdy jen některých se obnjevují čínské znaky. Jiný tisk z jiíných programů OK.

    Takže se ptám na Vaše zkušenosti, na případné relevantní tipy ( používej LINUX a pod..) Docela by mi to bodlo. Je mi jasné že asi bude problém s fonty. Ale jak z toho.

    Nepřipadá v úvahu použití jiných alternativních prohlížečů. Důvody proč NEBUDU rozvádět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Pri tlači - ďalšie voľby - tlačiť ako obrazok.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: adobe_print.PNG 
Zobrazení: 104 
Velikost: 35.5 KB 
ID: 12106  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Pri tlači - ďalšie voľby - tlačiť ako obrazok.
    To jsem zapomněl napsati....Trefa, ale jen tak v 10% případů, na různých dokumentech, různých mašinách. Jak kdy. Prostě cochcárna
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Stava sa to vacsinou vtedy, pokial tvorca dokumentu pouzije nejaky nestandardny font, pripadne font neulozi spolu s dokumentom. Nedavno som to riesil u mojho zakaznika, ked nevedel vytlacit pdf dokumenty od jedneho zdroja. Od ineho otvoril v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    JJ fontama to je, ale PROČ to dělá jen v této firmě bez rozdílu zdrojů odkud to přišlo. Prostě nevím. Ten špatný dokument vytisknu doma - OK, v kanclu - OK jen v té jedné firmě ne a ne. Hele teď mi napadá co ovladače tiskárny??? ale jsou original od HP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Tiez som ten dokument tlacil na dvoch tlaciarnach HP a Epson. Bezvysledne.
    Taktiez som odinstaloval Adobe Reader a nainstaloval najnovsiu verziu. Nic.
    Ale neriesim to, pretoze pri pocitacoch su proste niektore veci medzi nebom a zemou. A taktiez nemam na to cas.
    Zaraza ma ale, ze ked sa prepne na tlacenie "ako obrazok", tak to korektne prevedie na grafiku, to znamena, ze ten font asi ma. Mozno by bolo dobre poziadat zdroj toho pdf, aby vytvoril este nejaky vzorovy dokument a nech skusi ulozit pdf v inej verzii. Mozno bude problem v kompatibilite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    395

    Pokud se to da bez problemu vytisknout jinde a jde o cistou instalaci, zameril bych se na tiskarnu. Zkusil bych vyzkouset tisk na nejake jine, pokud to neni mozne, tak alespon na nejake virtualni.

    Tohle to by nemuze? Priznam se, ze vubec netusim, jak zjistit, jakym zpusobem system a tiskarna komunikuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od optim Zobrazit příspěvek
    Pokud se to da bez problemu vytisknout jinde a jde o cistou instalaci, zameril bych se na tiskarnu. Zkusil bych vyzkouset tisk na nejake jine, pokud to neni mozne, tak alespon na nejake virtualni.

    Tohle to by nemuze? Priznam se, ze vubec netusim, jak zjistit, jakym zpusobem system a tiskarna komunikuji.
    Dobrý tip. Díky. Ale v jiné firmě na stejné tiskárně stejné dokumenty jsou tištěny vpořádku. To jsem nenapsal. Ale jako výmluva by to byla dobrá. před chvílí jsme zkoušeli zapojit Ricoh MP 2510 a to samé patří se na to....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Neukládají se soubory
    Od Overdose v sekci OS Linux
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-03-2015, 18:49
  2. Jak zaheslovat soubory
    Od Domingster v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-07-2012, 15:42
  3. soubory outlooku
    Od DrZelenka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 12:21
  4. V čem editujete PHP soubory?
    Od petr.svec v sekci Programování
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 10:32
  5. Poškozené soubory
    Od HaniK v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 18:32