Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Nové pc- pádá :(

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    Cau mám 4 dny nové pc,Když sem to otevřel tak byla trošku promáčknutá bedna,ale to není podle mě není nějakej vážněj problém ale v pc se zaase tak nevyznám.No každopádně nainstaluju os,codeky(všechno). Rozjedu to...vše běží bez problému,pak prijdu na to že mi tam nefunguje zvuk.karta co sem si tam dokupoval(je tam jeste integrovaná).Instaluju GTAIV ...Zkusim spustit...ale cca po 3-5 min se mi vypne pc..a to stejne u jakekoliv hry kterou spustim až na CS.Vždy když se to louduje a je to skoro na konci a má se zapnout hra tak to spadne. Nevíte prosím čím to je? Reklamovat se mi to nechce ,protože už s tím bylo problemu až dost a ja se nemohl dočkat.Samozdřejmě jestli s tim bude važnější proéblem ihned reklamuju.
    Pc to je AMD Phenom QUAD X4 9650 2.3GHz ,4MB,socket AM2+,95W,MB ALIVENF7G-GLAN ,Gforce 7050,DualDDR2-1066 , SATA2,DIMM DDR2 2*2 GB,Asus GTS 250 512 MB DDR3(256bit) zdroj ATX 2.2 400W.
    Prosíím co s tíím??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Muzes to PC vratit ? ... bylo by to asi nejvhodnejsi reseni
    Uprimne je to hooodne zajimave sestaveny ... (sarkasmus)
    BTW: co je ten zdroj presne zac ? (znacka ?)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    jak moc zajimave? Proč? Měnil sem si tam grafiku a zvuk.
    zdroj je Whiteenergy Napájecí zdroj ATX 2.2 400W verze box...tak to stojí ve smlouvě
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, zajimave tim stylem, ze je pouzit stary, vybehovy model procesoru, zakladni deska s ne moc dobrym chipsetem a zbytecnou integrovanou grafikou, no-name zdroj .... celkove by to urcite slo sestavit mnohem lepe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tipoval bych to na zdroj. Whitenergy je kvalitativně na úrovni EC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tu sestavu máš 4dni, jestli si to kupoval přes E-shop a máš 14 dní na vrácení, tak opravdu neexistuje lepší varianta než ten šrot vrátit..

    Jinak příčina je pravděpodobně v naprosto shitovém zdroji, který silnější grafiku (jestli sem to tak pochopil,že si ji tam přidal) neutáhne..

    (jestli chceš, napiš za kolik to PC bylo.. vsadim boty že za tu cenu postavíme nesrovnatelně lepší sestavu)
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 01-08-2009 v 20:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    pc bylo za 13 tisíc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jako sorry, ale za 13k bych si predstavoval spise neco takoveho
    nejlepsi co muzes udelat, je PC vratit ...
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 01-08-2009 v 22:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele dEvilPS3
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    50

    je tu moznost ze se ti vypina treba kvuli tomu ze se neco prehreje. Zkus si nainstalovat nejake monitoringy teploty Ale nejspis to bude tim zdrojem, s nekvalitnimi zdroji mam taky zkusenosti

    ale pokud to pujde, fakt ho vrat, za 13klacku muzes mit o dost lepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    Kdyz ste tady tak chytri lidi tak mi řekněte jakou nejlepší sestavu bych mohl být do tech 14 tisíc,PREFERUJU AMD,GeForce a potřebuju tam nějakou zvukarnu od Creative Něco jako X-Fi Xtrebe Gamer Bulk

    Nebo mi pls poradte jak bych si ho měl sestavit a jestli to mám koupit celou sestavu bo poskladaný

    asi to vrátím..


    edit by speedsnail: novou sestavu dáváme dohromady zde V tomto threadu se držme stávající sestavy, příčinám problému a případné reklamaci. Thx
    .
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 02-08-2009 v 00:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    120

    Jo naprosto souhlasím s tím co zde napsali ostatní. Jen tak pro zajímavost, kde jsi to PC kupoval, trochu mi to připomíná sestavy, jež jsou nabízeny na nejmenovaném aukčním portále?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    aukro no..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Mas zapojene napajanie grafickej karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    Prosím ,co říkate na tuto skříň??? a zdroj..

    http://www.alwar.cz/24071-pc-skri%C5...ord=500W&pop=0

    edit by speedsnail: prodejce mu pravděpodobně nabídl toto na výměnu
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 04-08-2009 v 15:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Case:
    Ani výrobce na svých stránkách nemá fotky vnitřku. Takže nelze hodnotit. Můžeme ale předpokládat že skříň bude mít nevhodnou zadní perforaci, tenký plech a celá se bude kroutit.

    Zdroj:
    Ten na tom bude ještě hůře. Výrobce uvádí účinnost jen 70%, pasivní PFC a raději ani nepíše výkon na jednotlivých větvích (ze štítku jsem snad správně vyluštil jen 18 a 14A na 12V větvích. Kvalita bude ta nejhorší a zdroj imho utáhne méně než značkový 350W zdroj a navíc díky nízké účinnosti (a tedy vysokým ztrátám) musí zdroj hodně větrat, takže ventilátor pojede na vysoké otáčky a bude hlučný.

    Závěr:
    Toto bych rozhodně neriskoval. Značkový 400W zdroj (seasonic OEM) stojí od cca 900,- kč a minimální použitelná skřín (CM Elite) cca 800,-

    Btw na kterou sestavu to potřebuješ? (abychom odhadli jak silný zdroj je opravdu třeba)
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 04-08-2009 v 14:10
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Padá zdroj
    Od Jerome82 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 10:53
  2. Gothic III Hra padá
    Od Speda v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 20:25
  3. Problémy s PC (HW/SW): padá mi nové pc
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 22:55
  4. The Sims 2 padá
    Od tonda pařmen v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 09:21
  5. icq padá
    Od BlackFrog v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 12:11