Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Asus WL600g a podpora tiskáren

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    Vzhledem k tomu že současná laserová tiskárna KonicaMinolta PagePro 1350W ač jí router vidí a rozpozná ji, netiskne, poohlížím se po jiné která by s tímto routrem fungovala. V manuálu je několik tiskáren, ale všechny jsou inkoustové, na help lince 596766888 mi poradit nevěděli , obracím se s radou na Vás.
    Předpokládám že by neměl být problém když na jednom počítači je OS Vista a na notebooku XPProf.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ked pozries na nete, tak v tvojej sucasnej konfiguracii sa to da spojazdnit.
    http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    Předně děkuji za odkaz.
    Ač angličtinu neovládám pochopil jsem, že musím odinstalovat ovladače tiskárny a přeinstalovat nějakým softem z odkazu který bohužel nefunguje. Nějaká další pomoc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od jinryd Zobrazit příspěvek
    Předně děkuji za odkaz.
    Ač angličtinu neovládám pochopil jsem, že musím odinstalovat ovladače tiskárny a přeinstalovat nějakým softem z odkazu který bohužel nefunguje. Nějaká další pomoc?
    Bol tam odkaz na ine ovladace.

    V poslednom prispevku je spominane, ze tlacenie nefungovalo hned po pripojeni. Pise tam o resete, ale skor myslel restart. Resetom by zrusil vsetky nastavenia. Ale za pokus to stoji, pokial vies vsetko znovu nastavit. Resetuj s pripojenou tlaciarnou.

    Skus sa pozriet aj po novsom firmware pre router.
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 05-08-2009 v 14:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    Ha, tak jsem nainstaloval nejnovější firmware, a routr nenalezl Dsl a ani na ústředně není router vidět. Router mi píše že není připojen síťový kabel. Připojill jsem tedy k připojení starýho Siemense od operátora, a ten fachá bez problému. Kde mám hledat zakopaného psa?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    A to samé mi dělá i když nainstaluju starý firmware. Píše, že síťový kabel není připojen, přitom starej modem funguje normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ktory najnovsi firmware si daval? Ktory stary?

    Skus ho resetnut podla navodu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    Resety byly provedeny jak s novým firmwerem 3.0.0.8A tak se starým 1.0.3.3A. Oba s negativním výsledkem. Jediný co svítí je WiFi a Lan. Adsl a IP ani neblikne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Povodne si mal 1.0.3.3A? To pismeno na konci znamena, ze sa jedna o ANNEX standard. Nie je urceny pre Cesko a Slovensko. Potrebujes "B" firmware.
    (pokial som to dobre pochopil zo stranky firmware).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    děkuji, vyzkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    Tak jsem zkoušel firmware 1.0.3.3B a vyjela mi hláška "The path of upload file is not correct!". Neříkejte , že jsem v p....i, protože mi nikdo z Vás fundovaně neporadí ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Co je napisane na stitku zospodu routra?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    Zatím díkes, odjíždím za hoďku na dovču takže to necháme až se vrátím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    13

    Tak jsem po dovolené a můžeme pokračovat jak dostat do routru jiný firmware. Ať se snažím sebevíce pořád mi to píše že "cesta není správná" jak jsem již psal minule. Co by by mělo být napsáno na spodku routru. Ono je tam toho více. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od jinryd Zobrazit příspěvek
    Co by by mělo být napsáno na spodku routru. Ono je tam toho více. Díky
    hladaj nieco podobne ako Annex
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Podpora phenom II x6 1045t na asus M3N-EM
    Od zundik v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2012, 12:25
  2. Asus P5B a podpora procesorů socket 1366
    Od meti v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-08-2012, 11:32
  3. Tiskárny: Životnost tiskáren
    Od KEOSAN v sekci Periferie
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 10:42
  4. Tiskárny: stav inkoustu u tiskáren HP
    Od ludva10 v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 23:15
  5. Tiskárny: Alternativy do tiskáren
    Od Whitehawk v sekci Periferie
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 31-07-2008, 23:18