Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: nvlddmkm.sys padá

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Už od začátku, co mám novou sestavu (viz. popis) mi padají ovladače v simulátoru rFactor. Prostě jedu si online závod, jsem první, a najendou černo. Po cca 30 sekundách se obraz zase vrátí a já samozřejmě poslední. Po ukončení aplikace mi to dole na liště vedle hodin hlásí "Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal pracovat a byl úspěšně obnoven".
    Zatím mi nikdo nedokázal poradit a tento problém už řeším asi 10 měsíců, behěm této doby jsem už přeinstaloval Visty, spustil rF na nejmenší detaily, rozlišení, DX, bez antianalisingu, vyzkoušel všechny ovladače které fungují na mé GK (momentálně mám nejnovější 190.38) a také novější ovladače na MB, flashl bios, zkusil podtaktovat GK, udělal průvan ve skříni (bez fanů 53°C v klidu 73°C v zátěži s fany 48°C v klidu 67°C v zátěži), jiný zdroj a také jsem zkusil kopu návodů jako třeba:

    1) V adresáři C:\\Windows\system32\drivers najít soubor nvlddmkm.sys a přejmenovat ho na např nvlddmkm.sys.old
    2) V adresáři NVIDIA (Defaultně je přímo v kořenovém adresáři C:\\... Ale pokud jste při instalaci měnili cestu tak víte kde ho máte...) najděte soubor nvlddmkm.sy_ a překopírujte ho do C:\\Windows\system32
    3)Spusťte příkazový řádek (C:\\Windows\system32\cmd.exe - spustit jako správce) a do něj zadejte příkaz
    EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys
    4)Překopírujte soubor nvlddmkm.sys z C:\\Windovs\system32 do C:\\Windows\system32\drivers
    5)Restartujte počítač....

    Nic mi nepomohlo. Proto se obracím na vás a žádám o rady, které jsem ještě neslyšel. Chci si konečně užít virtuálního závodění, bez toho aniž bych musel myslet na to, kdy mi zase spadnou ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    164

    Po takej dobe si uz asi skusal skoro vsetko, ale ajtak napisem - skusal si davat GK do ineho PCI slotu?

    Reklamaciu si neskusal?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Hoz

    Sheira: No nevím, ale ta deska nebude asi mít 2x PCI-E, takže kam to asi má přendat(do PCI to asi těžko půjde). U mě je taky problém, ale mám ATi. Padají mi též ovladače, když hraji Race Driver GRID po tak 1 h nebo 2 h. Zatím musím zaklepat, že mi to nedělá i na rFactoru.
    Naposledy upraveno uživatelem Hoz: 26-08-2009 v 17:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Znovu opakuju je to jenom problém v rFactoru. Např: CoD4, CoD5, GTAIV tam problém není. Pokud ses díval na tu desku má jenom jeden PCIe slot. Ještě napíšu GK je to GeForce 9500GT od Inno3D
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Máš v PC Starforce? Pryč s ní....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    To jsem tam taky zapomněl napsat, zkoušel jsem je aktualizovat, to nefungovalo, tak jsem je smazal, ale ničemu to nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Suprak Zobrazit příspěvek
    .... zkoušel jsem je aktualizovat, to nefungovalo, tak jsem je smazal....
    Co si aktualizoval? Starforce? Jak si to smazal?

    Btw. není vůbec jednoduchý dostat Starforce z PC, něco o tom si pohledej na netu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Co si aktualizoval? Starforce? Jak si to smazal?

    Btw. není vůbec jednoduchý dostat Starforce z PC, něco o tom si pohledej na netu....
    Je to přímo od Starforce "sfdrvup", tím jsem ho aktualizoval, ale nepomohlo a tak jsem ho "sfdrvrem" odstranil. Otázka zůstává, jestli se doopravdy odinstaloval.

    PS: Omluva za dlouhou neaktivitu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nvlddmkm.sys - BDOS hned při startu PC
    Od exnerjan v sekci Grafické karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-08-2014, 21:53
  2. Ovladač nvlddmkm.sys přestal pracovat
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 17-07-2011, 16:54
  3. Padá zdroj
    Od Jerome82 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 10:53
  4. Nové pc- pádá :(
    Od miksak1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 04-08-2009, 15:29
  5. icq padá
    Od BlackFrog v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 12:11